QUOTE(diora @ 2007 08 07, 09:41)
buvau aš Senukuose bet to Sadolin Antique taip ir nenusipirkau, neradau, pas pardavėjus perklausiau, bet pasakė kad neturi , gal galit konkrečiai parašyti kur pirkot visai neseniai tą laką?? Būčiau dėkinga ir dar gal įmestumėt, kaip atrodo tas lakas..
ir man kažkada sakė pardevejai, kad nėra nėra tokio patys nežino ką turi
tik šitoj fotkėj man atrodo litrinė bonkutė, o iš tikro jis 0,5l
QUOTE(busVakare @ 2007 08 07, 11:18)
Kaip suprantu, siuos abrozdelius reiketu mirkyti muiluotame vandenyje, o paskui atsiradus sluoksniams atskirti pati pirmini su paveiksliuku ir pakarpius klijuoti. Taip???
dar yra būdas - nulakuoti paveisklėli kelis sluoksnius akriliniu laku, paskui mirkyt vandeny ir nugramdyt apatinį popieriaus sluoksnį, tada klijuot. Aš bandžiau taip su nuotraika padaryt, bet negalėjau niekaip užklijuot jos normaliai - vis kraštai sukosi arba dar šlifuot galima ilgai ir nuobodžiai, kol visai plonytis pasidarys
QUOTE(cikcak @ 2007 08 07, 12:00)
Na o čia įmesiu savo senesnį, jau kitame forume rodytą darbelį
labai gražu švelnu taip...
QUOTE(Pause @ 2007 08 07, 12:54)
Man irgi labai idomu kaip tuos grožius kur Irmule vis įmeta panaudoti dekupažui... Aš bandžiau spausdint ir ant kepimo popieriaus, ir ant silikoninio ir dar ant kažkokio sumuštiniams vynioti, bet man niekaip nepavyko...arba dažai nesusigeria, arba išsilieja, printeris rašalinis (bet pas jus skaičiau, kad būtent tokiu ir spausdina...) Papasakokite kaip jūs darote, nes tokių servetėlių kokių noriu nematau...
aš dabar va vis bandau su taip spausdintai paveiksliukais, visokius variantus o tu su laku plaukams purški ? kad spalos neišbluktų..padeda, bet smarvė namie nuo to lako fui...tiesa aš bandau spausdint ant kiek plonesnio popieriaus nei tas spausdinimui skirtas. Va dabar pabandžiau nulakuot paveiksliuką paprastu laku grindims, plonai, iškirpaus, priklijavau, lig ir gerai, svarbiausiai kad spalvos ryškios liko : dabar džiusta...lakuosiu, šlifuosiu daug kartų, kad nesijaustų storo popieriaus, kai bus rezultatas papasakosiu. Jei gausis, tai reikės bandyt su purskiamu laku purškt
QUOTE(coliuke_v @ 2007 08 07, 22:07)
Rodau senovini kresla, patarkit kaip padaryt dar senesni
koks grožis aš patarčiau nieko nedekupažint, o tik sendint, tiktų sadolino tas lakas, ir spalvos, kad būtų rudos, auksinės, o sėdimąją dalį velvetu tamsiai rudu aptraukt
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 08 08, 11:49)
gražų turbūt laikas jau galvot apie deginimo temą ir aš užsimaniau
QUOTE(*saulyte* @ 2007 08 08, 14:06)
o mano padazine niekam nekrito i aki:(o as taip stengiausi ir norejau parodyti ka sugebu, ir likau nepastebeta
pastebėta pastebėta
tik kartais net akys raibsta nuo grožybių tai aš pvz. net komentuot nespėju
Papildyta:
o jau prirašiau