Man irgi labai idomu kaip tuos grožius kur Irmule vis įmeta panaudoti dekupažui... Aš bandžiau spausdint ir ant kepimo popieriaus, ir ant silikoninio ir dar ant kažkokio sumuštiniams vynioti, bet man niekaip nepavyko...arba dažai nesusigeria, arba išsilieja, printeris rašalinis (bet pas jus skaičiau, kad būtent tokiu ir spausdina...) Papasakokite kaip jūs darote, nes tokių servetėlių kokių noriu nematau...
o ne ant fotopopieriaus reikia?
Na rodau ir as pora savo darbeliu nes jau senokai patylom perskaiciau visas dekupazo temas
beje gal is cia kas nors sudomins http://public.fotki....kas/serveteles/
beje gal is cia kas nors sudomins http://public.fotki....kas/serveteles/
QUOTE(cikcak @ 2007 08 07, 12:00)
Aš tau iš vis patarčiau nuvažiuoti į dailininkų parduotuvę (Jogailos Pylimo g-vių kampe) ir nusipirkti mažą indelį krakeliūrinio lako (prašyk lako išgauti suskilinėjimo efektui, pardavėjai supras). Toje parduotuvėje yra ir labai nedideli jo išfasavimai kaina apie 8-9 Lt, užtenka tikrai ilgam, dirbasi dar patogiau nei su sadolinu. O dar kaip pradedančiai tai tau to sadolino bus per daug, ten gal pusė litro tikrai nemažai, neturėsi kur dėti. Teptukai tai jau patirties ir skonio reikalas, aš dabar jau nebegailiu pinigų geriems, dailininkams skirtiems teptukams, man jie geriau tinka tik turi vieną minusą - brangūs .
Na o čia įmesiu savo senesnį, jau kitame forume rodytą darbelį
Na o čia įmesiu savo senesnį, jau kitame forume rodytą darbelį
Labai dėkui už ats Darbelis superinis
QUOTE(cikcak @ 2007 08 07, 09:53)
Oi kaip pavydžiu senovinių daiktų Tik su jais reikia atsargiai, krėslui manyčiau, išviso dekupažo nereikia, na nebent tik sendinti su vienkomponenčiu laku, bet ir tai atsargiai. Tu įmesk nuotrauką gal ką patarsime
Rodau senovini kresla, patarkit kaip padaryt dar senesni Manau spalvos keist nereikia, gal tik palakauot ar kokiu impergnantu tept
kreslas
QUOTE(coliuke_v @ 2007 08 07, 22:07)
Rodau senovini kresla, patarkit kaip padaryt dar senesni Manau spalvos keist nereikia, gal tik palakauot ar kokiu impergnantu tept
kreslas
kreslas
Šakės-koks gražus Pirmiausiai gal reikėtų sėdimąją dalį atrestauruot, ten lyg skylė? Ją išėmus galima visą krėslą nušveist, po to-daug variantų: aliejuot, lakuot, dažyt (bet geriau nereikia), dekupažuot ir pan. Pabaigoj vėl įdėt išimtąją dalį.Gal dar paieškok patarimų senų daiktų atnaujinimo temoje.Sėkmės
kreslas
kreslas
man irgi labai patiko krėslas jau įsivaizduoju kaip superiniai atrodys dekupažuotas
kreslas
kreslas
Fainas krėslas o sėdinamą dalį pertraukus tamsiai raudonos spalvos oda (pvz. bordo) ir karkasą nudažius juodai (arba tamsiai ruda) su ornamentais atrodytų prabangiai
QUOTE(*saulyte* @ 2007 08 05, 11:04)
o mano padazine niekam nekrito i aki:(o as taip stengiausi ir norejau parodyti ka sugebu, ir likau nepastebeta
QUOTE(*saulyte* @ 2007 08 08, 14:06)
o mano padazine niekam nekrito i aki:(o as taip stengiausi ir norejau parodyti ka sugebu, ir likau nepastebeta
likai likai pastebeta, tik per kelias minutes visos tiek priraso, kad paskui nespeji susekt kas ka parodo
grazi tavo padazine, i ja manau galima ne tik padaza pilti irtarkim pienuka kavai
mano padekliuku ir nieks dar negyre :
mama_gulbe, labai gražūs tavo padėkliukai, giriu. O raštus tu pati sugalvojai? labai patiko
Coliuke, kas dėl krėslo pritariu čia rašiusioms, pagal mane irgi nereik jam dekupažo, jis pats gražus. Jei tokį gėrį turėčiau tai nušveitus nulakuočiau matiniu laku, o sėdimąją dalį arba oda nauja aptraukt arba kokiu gražiu gobelenu a la senoviniu(dryžuotu ar gėlėtu, priklausomai nuo to kur krėslas apsigyvens). Gal kada norėsi jam pirmykštę išvaizdą suteikt, tai kokius dažus sunku nugrandyti, nebent mediena jau visai sutręšus ar supuvus.
Coliuke, kas dėl krėslo pritariu čia rašiusioms, pagal mane irgi nereik jam dekupažo, jis pats gražus. Jei tokį gėrį turėčiau tai nušveitus nulakuočiau matiniu laku, o sėdimąją dalį arba oda nauja aptraukt arba kokiu gražiu gobelenu a la senoviniu(dryžuotu ar gėlėtu, priklausomai nuo to kur krėslas apsigyvens). Gal kada norėsi jam pirmykštę išvaizdą suteikt, tai kokius dažus sunku nugrandyti, nebent mediena jau visai sutręšus ar supuvus.