Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-6

Man irgi labai idomu kaip tuos grožius kur Irmule vis įmeta panaudoti dekupažui... Aš bandžiau spausdint ir ant kepimo popieriaus, ir ant silikoninio ir dar ant kažkokio sumuštiniams vynioti, bet man niekaip nepavyko...arba dažai nesusigeria, arba išsilieja, printeris rašalinis (bet pas jus skaičiau, kad būtent tokiu ir spausdina...) Papasakokite kaip jūs darote, nes tokių servetėlių kokių noriu nematau...
Atsakyti
o ne ant fotopopieriaus reikia? ax.gif
Atsakyti
Na rodau ir as pora savo darbeliu ax.gif nes jau senokai patylom perskaiciau visas dekupazo temas lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

beje gal is cia kas nors sudomins mirksiukas.gif http://public.fotki....kas/serveteles/

Atsakyti
QUOTE(cikcak @ 2007 08 07, 12:00)
Aš tau iš vis patarčiau nuvažiuoti į dailininkų parduotuvę (Jogailos Pylimo g-vių kampe) ir nusipirkti mažą indelį krakeliūrinio lako (prašyk lako išgauti suskilinėjimo efektui, pardavėjai supras). Toje parduotuvėje yra ir labai nedideli jo išfasavimai kaina apie 8-9 Lt, užtenka tikrai ilgam, dirbasi dar patogiau nei su sadolinu. O dar kaip pradedančiai tai tau to sadolino bus per daug, ten gal pusė litro tikrai nemažai, neturėsi kur dėti. Teptukai tai jau patirties ir skonio reikalas, aš  dabar jau nebegailiu pinigų geriems, dailininkams skirtiems teptukams, man jie geriau tinka tik turi vieną minusą - brangūs  doh.gif .

Na o čia įmesiu savo senesnį, jau kitame forume rodytą darbelį
user posted image

Labai dėkui už ats mirksiukas.gif Darbelis superinis bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cikcak @ 2007 08 07, 09:53)
Oi kaip pavydžiu senovinių daiktų  ax.gif Tik su jais reikia atsargiai, krėslui manyčiau, išviso dekupažo nereikia, na nebent tik sendinti su vienkomponenčiu laku, bet ir tai atsargiai. Tu įmesk nuotrauką gal ką patarsime  mirksiukas.gif

Rodau senovini kresla, patarkit kaip padaryt dar senesni biggrin.gif Manau spalvos keist nereikia, gal tik palakauot ar kokiu impergnantu tept ax.gif
kreslas
Atsakyti
QUOTE(coliuke_v @ 2007 08 07, 22:07)
Rodau senovini kresla, patarkit kaip padaryt dar senesni  biggrin.gif  Manau spalvos keist nereikia, gal tik palakauot ar kokiu impergnantu tept  ax.gif
kreslas

Šakės-koks gražus thumbup.gif Pirmiausiai gal reikėtų sėdimąją dalį atrestauruot, ten lyg skylė? Ją išėmus galima visą krėslą nušveist, po to-daug variantų: aliejuot, lakuot, dažyt (bet geriau nereikia), dekupažuot ir pan. Pabaigoj vėl įdėt išimtąją dalį.Gal dar paieškok patarimų senų daiktų atnaujinimo temoje.Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Rodau senovini kresla, patarkit kaip padaryt dar senesni  biggrin.gif  Manau spalvos keist nereikia, gal tik palakauot ar kokiu impergnantu tept  ax.gif
kreslas

man irgi labai patiko krėslas thumbup.gif thumbup.gif jau įsivaizduoju kaip superiniai atrodys dekupažuotas wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diora: 08 rugpjūčio 2007 - 08:28
kreslas

Fainas krėslas thumbup.gif o sėdinamą dalį pertraukus tamsiai raudonos spalvos oda (pvz. bordo) ir karkasą nudažius juodai (arba tamsiai ruda) su ornamentais atrodytų prabangiai thumbup.gif
Atsakyti
kaip grazu wub.gif

as vel imetu savo darbeli ne dekupazas, bet vistiek dekoravimas
blush2.gif
padekliukai
Atsakyti
QUOTE(*saulyte* @ 2007 08 05, 11:04)

o mano padazine niekam nekrito i aki:(o as taip stengiausi ir norejau parodyti ka sugebu, ir likau nepastebeta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*saulyte* @ 2007 08 08, 14:06)
o mano padazine niekam nekrito i aki:(o as taip stengiausi ir norejau parodyti ka sugebu, ir likau nepastebeta doh.gif

likai likai pastebeta, tik per kelias minutes visos tiek priraso, kad paskui nespeji susekt kas ka parodo mirksiukas.gif

grazi tavo padazine, i ja manau galima ne tik padaza pilti irtarkim pienuka kavai wub.gif

mano padekliuku ir nieks dar negyre :
lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_gulbe: 08 rugpjūčio 2007 - 13:17
mama_gulbe, labai gražūs tavo padėkliukai, giriu. O raštus tu pati sugalvojai? labai patiko thumbup.gif

Coliuke, kas dėl krėslo pritariu čia rašiusioms, pagal mane irgi nereik jam dekupažo, jis pats gražus. Jei tokį gėrį turėčiau tai nušveitus nulakuočiau matiniu laku, o sėdimąją dalį arba oda nauja aptraukt arba kokiu gražiu gobelenu a la senoviniu(dryžuotu ar gėlėtu, priklausomai nuo to kur krėslas apsigyvens). Gal kada norėsi jam pirmykštę išvaizdą suteikt, tai kokius dažus sunku nugrandyti, nebent mediena jau visai sutręšus ar supuvus. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavonija: 08 rugpjūčio 2007 - 13:44