Dažai skirti tam, kad pakeistum daikto spalvą, t.y. jį nudažytum jei daikto spalvos keisti nenori tai tau dažų ir nereikia, klijuok servetėles nedažiusi ir tada lakuok
QUOTE(busVakare @ 2007 08 05, 20:11)
Nusipirkau siandien be teptuku svarbiausia: matini akrilini laka. O kai ieskojau akriliniu baltu dazu (bespalviu!!!)- sako, nebuna...
Tai ir galvoju: jei imu medini daikta, nusvitrinu ji, uztepu tuo matiniu laku (is Tikkurilos firmos), paskui servetele klijuoju, o kai isdzius- vel su laku. Kas gausis? Ar nieko nesigaus???
O kam man liaudiskai paprastai isaiskinus tie akriliniai balti dazai? I juos paskui galiu lasinti guasa ir kt. spalvas, taip???
Ar mane supratot, auksarankes?
Aciu uz informacija!!
Tai ir galvoju: jei imu medini daikta, nusvitrinu ji, uztepu tuo matiniu laku (is Tikkurilos firmos), paskui servetele klijuoju, o kai isdzius- vel su laku. Kas gausis? Ar nieko nesigaus???
O kam man liaudiskai paprastai isaiskinus tie akriliniai balti dazai? I juos paskui galiu lasinti guasa ir kt. spalvas, taip???
Ar mane supratot, auksarankes?
Aciu uz informacija!!
Bespalvių dažų turbūt, kad nebūna. Perku baltus dažus į juos įpilu pigmento norimos spalvos. Jei nenori daikto spalvos keisti tai jo visai ir nereikia dažyti. Tada nušveitus švitriniu popieriumi iš karto klijuoju servetėlę, po to lakuoju akriliniu blizgiu arba matiniu laku(čia taip pat pagal poreikius ir norus). Lakuoju ne vieną ir ne du kartus,o tol kol nebesijaučia perbraukus pirštu, kad priklijuota servetėlė.
Sėkmės darbeliuose ir laukiam rezultatų
QUOTE(cipa007 @ 2007 08 05, 20:19)
Bespalvių dažų turbūt, kad nebūna. Perku baltus dažus į juos įpilu pigmento norimos spalvos. Jei nenori daikto spalvos keisti tai jo visai ir nereikia dažyti. Tada nušveitus švitriniu popieriumi iš karto klijuoju servetėlę, po to lakuoju akriliniu blizgiu arba matiniu laku(čia taip pat pagal poreikius ir norus). Lakuoju ne vieną ir ne du kartus,o tol kol nebesijaučia perbraukus pirštu, kad priklijuota servetėlė.
o kam reikia nusveisti svitriniu popierium?
QUOTE(Marzde @ 2007 08 04, 15:55)
Na, kad neatrodytų, kad tik kalbu, tai parodysiu paskutinį savo darbą-rinkinukas sūriui (lentelė ir peiliai)
Truputį kreivai nufotografuota laukiu kritikos
Truputį kreivai nufotografuota laukiu kritikos
Fantastika!!! Kokios dar kritikos???
QUOTE(Koxamte @ 2007 08 04, 16:24)
Kaip ir zadejau taip ir padarysiu, idesiu savo kelis paskutinius darbelius, kadangi foto taip ir neismokstu ideti tai imesiu adresiuka kur galesite pamatyti mano darbelius, bei lauksiu jusu ivertinimu
Gražu Labiausiai man patiko vaza ir papuošalų dėžutė
Na manau pribrendo reikalas ir man savo darbelius parodyt Mano decoupage
Tuo paciu prasau pagalbos - iki savatgalio reikia padaryti dovanu dezute su frezijom. Drauge jas tiesiog dievina Gal kuri kauniete turit serveteliu (mainyciau) arba zinot kur ju yra prikti?
Tuo paciu prasau pagalbos - iki savatgalio reikia padaryti dovanu dezute su frezijom. Drauge jas tiesiog dievina Gal kuri kauniete turit serveteliu (mainyciau) arba zinot kur ju yra prikti?
coliuke, aš dar pakeisčiau rankenėles nuo stalčių
[quote=coliuke_v,2007 08 06, 19:00]
kaip gražu
Aš ir pabandžiau dekupažuoti, bet nefotagrafuoju, nes išbandžiau ant vonios durų nusipirkau iš maximos servetėlių su saulėgrąžomis ir visą durų apačia apdekiupažinau, truputį susiraukšlėjo, bet kaip pirmą kartą tai man patinko , o maniškis pradžioj kreivai žiūrėjo į tokį šedevrą, bet dabar gerai
kaip gražu
Aš ir pabandžiau dekupažuoti, bet nefotagrafuoju, nes išbandžiau ant vonios durų nusipirkau iš maximos servetėlių su saulėgrąžomis ir visą durų apačia apdekiupažinau, truputį susiraukšlėjo, bet kaip pirmą kartą tai man patinko , o maniškis pradžioj kreivai žiūrėjo į tokį šedevrą, bet dabar gerai
QUOTE(Ramaskyte @ 2007 08 06, 13:34)
o kam reikia nusveisti svitriniu popierium?
Aš truputį šveičiu . Gal geriau klijuojasi Nors gal ir nelabai būtina, pabandyti galima ir nešveitus, tada žinosime kaip gaunasi.
QUOTE(Aga @ 2007 08 06, 20:18)
coliuke, aš dar pakeisčiau rankenėles nuo stalčių
aha ir as ta pati pastebejau, kad reikia rankeneles pakeisti
o spintele telikui tai Liukss
Jo, o Senukuose tų rankenėlių kainos mažos, o grožių kokių yra
Zinau, zinau, tik reik prisiruost i senukus nuvaziuot Per visokius rankdarbius laiko nera, jau reikia susirupinti