Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-6

Dažai skirti tam, kad pakeistum daikto spalvą, t.y. jį nudažytum mirksiukas.gif jei daikto spalvos keisti nenori tai tau dažų ir nereikia, klijuok servetėles nedažiusi ir tada lakuok ax.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 08 05, 20:11)
Nusipirkau siandien be teptuku svarbiausia: matini akrilini laka. O kai ieskojau akriliniu baltu dazu (bespalviu!!!)- sako, nebuna...

Tai ir galvoju: jei imu medini daikta, nusvitrinu ji, uztepu tuo matiniu laku (is Tikkurilos firmos), paskui servetele klijuoju, o kai isdzius- vel su laku. Kas gausis? Ar nieko nesigaus???

O kam man liaudiskai paprastai isaiskinus tie akriliniai balti dazai? I juos paskui galiu lasinti guasa ir kt. spalvas, taip???

Ar mane supratot, auksarankes?

Aciu uz informacija!! wub.gif

Bespalvių dažų turbūt, kad nebūna. Perku baltus dažus į juos įpilu pigmento norimos spalvos. Jei nenori daikto spalvos keisti tai jo visai ir nereikia dažyti. Tada nušveitus švitriniu popieriumi iš karto klijuoju servetėlę, po to lakuoju akriliniu blizgiu arba matiniu laku(čia taip pat pagal poreikius ir norus). Lakuoju ne vieną ir ne du kartus,o tol kol nebesijaučia perbraukus pirštu, kad priklijuota servetėlė.
Sėkmės darbeliuose ir laukiam rezultatų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cipa007 @ 2007 08 05, 20:19)
Bespalvių dažų turbūt, kad nebūna. Perku baltus dažus į juos įpilu pigmento norimos spalvos. Jei nenori daikto spalvos keisti tai jo visai ir nereikia dažyti. Tada nušveitus švitriniu popieriumi iš karto klijuoju servetėlę, po to lakuoju akriliniu blizgiu arba matiniu laku(čia taip pat pagal poreikius ir norus). Lakuoju ne vieną ir ne du kartus,o  tol kol nebesijaučia perbraukus pirštu, kad priklijuota servetėlė.
Sėkmės darbeliuose ir laukiam rezultatų mirksiukas.gif

o kam reikia nusveisti svitriniu popierium?
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2007 08 04, 15:55)
Na, kad neatrodytų, kad tik kalbu, tai parodysiu paskutinį savo darbą-rinkinukas sūriui (lentelė ir peiliai)  ax.gif
Truputį kreivai nufotografuota  rolleyes.gif  laukiu kritikos  smile.gif

Fantastika!!! 4u.gif wub.gif Kokios dar kritikos??? g.gif

QUOTE(Koxamte @ 2007 08 04, 16:24)
Kaip ir zadejau taip ir padarysiu, idesiu savo kelis paskutinius darbelius, kadangi foto taip ir neismokstu ideti  doh.gif  blush2.gif  tai imesiu adresiuka kur galesite pamatyti mano darbelius, bei lauksiu jusu ivertinimu  mirksiukas.gif  4u.gif

Gražu 4u.gif Labiausiai man patiko vaza ir papuošalų dėžutė wub.gif

Atsakyti
Gražu 4u.gif Labiausiai man patiko vaza ir papuošalų dėžutė wub.gif

Dekui Labai 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koxamte: 06 rugpjūčio 2007 - 16:57
Na manau pribrendo reikalas ir man savo darbelius parodyt ax.gif 4u.gif Mano decoupage
Tuo paciu prasau pagalbos - iki savatgalio reikia padaryti dovanu dezute su frezijom. Drauge jas tiesiog dievina biggrin.gif Gal kuri kauniete turit serveteliu (mainyciau) arba zinot kur ju yra prikti? blush2.gif
Atsakyti
coliuke, aš dar pakeisčiau rankenėles nuo stalčių ax.gif
Atsakyti
[quote=coliuke_v,2007 08 06, 19:00]
Na manau pribrendo reikalas ir man savo darbelius parodyt ax.gif 4u.gif Mano decoupage

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kaip gražu

Aš ir pabandžiau dekupažuoti, bet nefotagrafuoju, nes išbandžiau ant vonios durų ax.gif nusipirkau iš maximos servetėlių su saulėgrąžomis ir visą durų apačia apdekiupažinau, truputį susiraukšlėjo, bet kaip pirmą kartą tai man patinko thumbup.gif , o maniškis pradžioj kreivai žiūrėjo į tokį šedevrą, bet dabar gerai
Atsakyti
QUOTE(Ramaskyte @ 2007 08 06, 13:34)
o kam reikia nusveisti svitriniu popierium?

Aš truputį šveičiu . Gal geriau klijuojasi g.gif Nors gal ir nelabai būtina, pabandyti galima ir nešveitus, tada žinosime kaip gaunasi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 08 06, 20:18)
coliuke, aš dar pakeisčiau rankenėles nuo stalčių ax.gif

aha ir as ta pati pastebejau, kad reikia rankeneles pakeisti
o spintele telikui tai Liukss wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Jo, o Senukuose tų rankenėlių kainos mažos, o grožių kokių yra wub.gif
Atsakyti
Zinau, zinau, tik reik prisiruost i senukus nuvaziuot lotuliukas.gif Per visokius rankdarbius laiko nera, jau reikia susirupinti g.gif biggrin.gif
Atsakyti