Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-6

QUOTE(Marzde @ 2007 08 04, 18:38)
Koxamte išduok paslaptį kokiu laku lakuoji (pavadinimą)  smile.gif

Zinoma, kad galiu pasakyti mirksiukas.gif Rilak firma, Nitrolakas pusiau matinis(mediniam baldam skirtas) 0.9 L.
Atrodo taip, tik kad cia 0.5 turis, o pirkau tai senukuose. mirksiukas.gif 4u.gif
Nitro lakas
Atsakyti
Tai tavo nitro lakas. O merginos skundžias, kad limpa akriliniai lakai (nepamenu kurie).
Atsakyti
A 4u.gif na as akriliniais dazais nulakuoju jie isdziuna, o po to siuo laku uzlakuoju 4u.gif o idomu koks nors skirtumas yra kokiu laku lakuoti g.gif
Atsakyti
Vienas iš skirtumų, ir bent man aktualiausias, kad akrilinis lakas visai nesmirda!!!!
biggrin.gif
Atsakyti
Bet minusa turi kad limpa lotuliukas.gif
Atsakyti
taip dėl to lipnumo ir aš kažkada klausiau, galvojau visi akriliniai limpa, bet nusipirkau matinį dispersinį akrilinį laką LAKRILAS (sienom) tokiam 0,9 l kaip majonezas paruodamas biggrin.gif nelimpa visiškai, labai malonus paviršius ir lengvai šveičiasi (o anksčiau šveičiant, lakas luposi kaip guma doh.gif) turiu ir poliuretarinį (nežinau ar teisingai sakau pavadinimą g.gif) laką baldams, irgi super, bet kvapas yra šioks toks. Beje, kartais darbą lakuoju įvairiais lakais, vienas ant kito, ir jokios reakcijos nepastebėjau
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Pirmasis dekupazo darbelis:

http://public.fotki....yte-/dekupazas/
Atsakyti
Taip iseina, kad mano darbeliai nera verti demesio unsure.gif nes jokios kritikos is jusu nesulaukiau verysad.gif
Atsakyti
[quote=Koxamte,2007 08 05, 12:37]
Taip iseina, kad mano darbeliai nera verti demesio unsure.gif nes jokios kritikos is jusu nesulaukiau verysad.gif

biggrin.gif linksmuolė Tu, o gal kaip tik tokie gražūs, kad kritkuoti nesinori thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
ax.gif blush2.gif Apie tai net nepagalvojau 4u.gif Mat visad norisi kazka isgirsti kas ne taip kad butu kur tobuleti ir daugiau nepakartoti tu klaidu bigsmile.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkau siandien be teptuku svarbiausia: matini akrilini laka. O kai ieskojau akriliniu baltu dazu (bespalviu!!!)- sako, nebuna...

Tai ir galvoju: jei imu medini daikta, nusvitrinu ji, uztepu tuo matiniu laku (is Tikkurilos firmos), paskui servetele klijuoju, o kai isdzius- vel su laku. Kas gausis? Ar nieko nesigaus???

O kam man liaudiskai paprastai isaiskinus tie akriliniai balti dazai? I juos paskui galiu lasinti guasa ir kt. spalvas, taip???

Ar mane supratot, auksarankes?

Aciu uz informacija!! wub.gif
Atsakyti