Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-6

QUOTE(mijaka @ 2007 08 03, 11:06)
irmulia, o gal turi lengvos erotikos paveiksliukų  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Na, nezinau ar tiks, ten apacioje ABECELE tokia yra. Gal pritaikysi mirksiukas.gif
Atsakyti
busVakare
Nėštumas ir decoupage labai tarpusavyje dera, nes suteikia daug gerų emocijų thumbup.gif rinkis akrilo pagrindu pagamintus gaminius (dažus, lakus) ir viskas bus tvarkoj, jie nesmirda ir šiaip patogūs naudot. O jei naudosi ką nors kito nei rekomendavom, visada gali pasikonsultuot su mumis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marzde: 04 rugpjūčio 2007 - 11:48
Toks trumpas klausymas: jei noriu dekupazinti metaline sausainiu dezute, tai kokiais dazais man ja nutept? Tinka akriliniai ar kokie metalui skirti. Patarkit ir pasidalinkit savo patirtim mirksiukas.gif
Aciu! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2007 08 04, 14:05)
Toks trumpas klausymas: jei noriu dekupazinti metaline sausainiu dezute, tai kokiais dazais man ja nutept? Tinka akriliniai ar kokie metalui skirti. Patarkit ir pasidalinkit savo patirtim  mirksiukas.gif
Aciu!  wub.gif

Tinka akriliniai! biggrin.gif
Atsakyti
Bet gi akrilas neatsparus vandeniui.Ar nenusiplaus nuo naudojamu dezuciu plovimo metu?
Atsakyti
Akrilas kai išdžiūna atsparus vandeniui. Be to, visus daiktus reik lakuot, akd ir nesipurvintų, ir nesusibraižytų ir pan.
Akrilas tinka bet kokiam paviršiui!
Atsakyti
Na, kad neatrodytų, kad tik kalbu, tai parodysiu paskutinį savo darbą-rinkinukas sūriui (lentelė ir peiliai) ax.gif

Truputį kreivai nufotografuota rolleyes.gif laukiu kritikos smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marzde: 04 rugpjūčio 2007 - 16:58
Kokios dar kritikos blink.gif darbas NEREALUS thumbup.gif
Atsakyti
Kaip ir zadejau taip ir padarysiu, idesiu savo kelis paskutinius darbelius, kadangi foto taip ir neismokstu ideti doh.gif blush2.gif tai imesiu adresiuka kur galesite pamatyti mano darbelius, bei lauksiu jusu ivertinimu mirksiukas.gif 4u.gif Mano dekupazas
Papildyta:
Beja kazkada buvo kalbama apie tai kad nulakavus jums darbeliai kazkaip lipnus tokie pasidaro g.gif bet pas mane tai taip nera schmoll.gif tai gal nuo lako cia taip buna? g.gif ax.gif
Atsakyti
Koxamte išduok paslaptį kokiu laku lakuoji (pavadinimą) smile.gif
Atsakyti
Mardze labai gražu! bigsmile.gif Super thumbup.gif

P.S. Tik toks pastebėjimas:akriliniai dažai nėra atsparūs vandeniui, na nebent tai būtų spec. vandeniui atsparūs (užrašyta ant pakuotės). Todėl esant būtinybei, na jei kas nepatiko ar šiaip cool.gif , net ir išdžiūvusius dažus pašveičiant su kempinėle galima nuplauti.
O norint apsaugot dažus ir deco nuo vandens lakuojame laku. 4u.gif Kelis sluoksnius. mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal nevisai teisingai parašiau, dėkui už patikslinimą. Akrilas pagamintas vandens pagrindu ir daug kas galvoja, kad jis labai tepus. Nieko panašaus. Tiesiog ištepti įrankiai kol nėra visiškai išdžiūvę, lengvai plaunami vandeniu.
Beto man kai kada neatsiplauna nudažius akriliniais (nuo dažų priklauso ir ant ko dažyta) ir labai sunkiai nusiima braižant nagu. Na bet kokiu atveju lakas pabaigoj, akd apsaugot darbą-būtinas.

Dėkui, akd pagyrėt darbą. smile.gif
Atsakyti