Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-6

QUOTE(cikcak @ 2007 07 13, 13:06)
Gerai, parodysiu ir aš jum čia vieną vazikę (dukra su mano pagalba darė). Klijuota buvo su labai atskiestu lipalu (beveik vandeniu), po to dengta stiklo dažais- vitražiniai bespalviai. Apie juos aš anksčiau kalbėjau nesikartosiu. Dažais reikia labai atsargiai dengti, kad už servetėlės kraštų neišeitų daugiau kaip 1mm. Po to vaza iškaitinama orkaitėje ir viskas galima, plauti. Tiesa čia dar buvo kombinuota su stiklo dažais ir kontūru.
user posted image

nu kaip grazu 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
cikcak gerai kad tokią gražią vazelę parodei, tikrai šaunus darbas 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Man reikia jusu pagalbos ir patarimo 4u.gif Vakar sumasciau pagrazinti prieskoniu lentinele, nudaziau, bet va dabar nezinau kaip dekupazuoti, kad butu neperkrauta ir kokiais motyvais g.gif 4u.gif
Prieskoniu lentynele
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koxamte: 13 liepos 2007 - 17:48
QUOTE(Koxamte @ 2007 07 13, 15:46)
Man reikia jusu pagalbos ir patarimo  4u.gif  Vakar sumasciau pagrazinti prieskoniu lentinele, nudaziau, bet va dabar nezinau kaip dekupazuoti, kad butu neperkrauta ir kokiais motyvais  g.gif  4u.gif
Prieskoniu lentynele

ash tai interjere rausvos spalvos nevirshkinu, tai perdazhyciau gelsvai kaipnors ir dekupazhinciau, zinoma, prieskoninem zholelem, paprikom, pipirkais, gvazdikeliais visokiais bigsmile.gif
pvz, panaudojant tokia servetele
user posted image
ar tokia
user posted image
o gal
user posted image
ir tokia
user posted image
ax.gif
Atsakyti
Hm nebloga mintis g.gif bet kad jos labai dideles g.gif man atrodo, kad smulkesniu reiketu, nes ji pati nera is didziuju lentyneliu biggrin.gif
Atsakyti
su zholem ir pipirais tai tikrai nebus labai dideles..siaip su zholelem ivairiu buna serveteliu,- ir sus smuklesniu motyvu taip pat.

Cikcak,- pamirshau pagirt vazele blush2.gif ,- labai grazhi...man patinka, kai kombinuojamos skirtingos priemones/technikos thumbup.gif
Atsakyti
Tai dabar ta ruzava spalvike ne i tema bus doh.gif
Atsakyti
nu jei ji tau dera prie interjero, tai sualvok ka ant ruzhavos... maciau kazkur labai faina servetele su 'linksmaisiais virejais',- jie labai deretu, bet nerandu kur tau ja parodyt doh.gif
Atsakyti
Griebkit merginos biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Padėklas labai "senas" smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 07 13, 20:02)
Griebkit merginos  biggrin.gif

wub.gif
QUOTE(pavonija @ 2007 07 13, 21:09)
Padėklas labai "senas" smile.gif

irgi wub.gif
o kažin ant jo galima karštus puodelius statyt g.gif
Atsakyti
Na žinok nitro laku lakuota 3x(prieš tai kitu 2x), tai turėtų nebijoti, su tuo laku gi baldus lakuoja, o šiaip ir ant stalo labai karšto puodelio gi nededam, kokia lėkštutė būna ar padėkliukas. unsure.gif
Atsakyti