Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-6

QUOTE(mama_gulbe @ 2007 08 03, 12:40)
as buvau uzklydus i tavo trafaretu temele ir ten man atrodo buvo keletas tokiu biski su erotikos kvapu  g.gif

lotuliukas.gif o čia kurie? biggrin.gif angeliukus turi omenyje wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 03 rugpjūčio 2007 - 11:46
QUOTE(irmulia @ 2007 08 03, 12:45)
lotuliukas.gif  o čia kurie?  biggrin.gif angeliukus turi omenyje  wub.gif

nebepamenu ar konkreciai pas tau maciau, tik skaitydama tavo temele maciau, gal kokia kita forumiet buvo idejusi nuoroda blush2.gif angeliukai - angeliski - jiem negalima bus su erotikos kvapu mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Saziningai issistudijavau visas temas ir nuorodas. Susirasiau laku, dazu pavadinimus...Savaitgali dirbsime! Labai tikiu, kad laikantis jusu, auksarankes, patarimu, gausiu dailius darbelius... Milzininkas DEKUI toms, kurios sios temos pradzioje naujokems sukramte informacija ir sudejo ja tiesiai i burna!!! Reik tik paciom sukramtyt bigsmile.gif ir padirbet.

Statomes trobelike prie ezero ir is tetulyciu palepiu atsirinkau jeginius medinius daiktus. Toks ikvepimas pagavo!
Kvailas klausimas: besilaukiant ir bedirbant dekupazu- nekenks?? Stengsiuos pirkti lakus/dazus be kvapo...Bet tai chemija.. Ar man jau ciku-raku? g.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 08 03, 11:48)
Perversk ankstesnę temą, ten berods buvau įmetusi keletą vaizdelių  mirksiukas.gif

karsta.gif radau
QUOTE(busVakare @ 2007 08 03, 12:54)
Kvailas klausimas: besilaukiant ir bedirbant dekupazu- nekenks?? Stengsiuos pirkti lakus/dazus be kvapo...Bet tai chemija.. Ar man jau ciku-raku? g.gif

manau galima, aš visus 9 mėnesius dekupažinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 08 03, 12:54)
Saziningai issistudijavau visas temas ir nuorodas. Susirasiau laku, dazu pavadinimus...Savaitgali dirbsime! Labai tikiu, kad laikantis jusu, auksarankes, patarimu, gausiu dailius darbelius... Milzininkas DEKUI toms, kurios sios temos pradzioje naujokems sukramte informacija ir sudejo ja tiesiai i burna!!! Reik tik paciom sukramtyt bigsmile.gif ir padirbet.

Statomes trobelike prie ezero ir is tetulyciu palepiu atsirinkau jeginius medinius daiktus. Toks ikvepimas pagavo!

blink.gif blink.gif
kokia saunuole
as ir rengiuosi moraliskai kol kas pradeti mokytis dekupazo technikos
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
gal kartais susirasei ir turi kompiuterini paskaitu konspekta, galetum ir man duoti ir kitom kurios noretu blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Zinai, mama-gulbe, kazkaip primityviai rasiausi ranka ant popieriaus, o ne i kompa... Bet visa koncentruota info rasi butent tinklapyje www.craftladies.com kur pirmam psl. nurodyta. Skaiciau ir zavejausi, kad yra tooookiu stropuoliu net foto sudeti! Lenkiu zemai galva!
Papildyta:
Noriu rasti laiko ir fotografiju temai...bet ten kur kas daugiau daliu nei 6... Vis tik dekupazas paeme virsu ir as atsidaviau jam, o ne fotomenui....
Atsakyti
Parodysiu savo patį pirmą dekupažo darbelį blush2.gif blush2.gif , labai skubiai padarytas dovanėlei, tai nebuvo laiko nei mėgint šešėliuot, nieko blush2.gif :

user posted image
Atsakyti
Man patinka thumbup.gif o kur būtų galima rasti tokius rėmelius? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 08 03, 13:30)
Man patinka  thumbup.gif  o kur būtų galima rasti tokius rėmelius?  ax.gif

pirkau toj dailininkų parduotuvėje, kur netoli Cvirkos paminklo, nu žinosi 4u.gif 6 lt. su centais smile.gif
Atsakyti
Lietuvos saulele - fainulkinas rėmelis thumbup.gif Ką dėsi į jį-nuotrauką ar kokį paveikslėlį, ar tokį dovanosi?
Aš irgi turiu tokių senovinių lagaminų, bet man jie šiaip savaime gražūs, tarnauja kaip susidėjimo dėžė ir interjero detalė. Kažkaip gaila būtų net dekoruot ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Tiek prirašyt spėjot kol manes nebuvo, net "apsiženyt" neina, kad visų įdomybių nepraleistum lotuliukas.gif Kol visko neperskaičiau, net rasyt nedrįsau... blush2.gif Dabar kai viską perskaičiau ir apžiūrėjau, galiu pasakyt, kad prigaminot tikrų grožybių wub.gif 4u.gif wub.gif Draugė susilaukė leliuko, tai reiks dovaneles - proga ką nors padaryt ax.gif Beje, atsiliepimai apie Sena - nauja parduotuvėlę: daiktai jų pagaminti, labai neskoningi, neatrodo, kad daug darbo įdėję būtų unsure.gif Panaudoję piguoles servetėles iš savo katalogo ant kurio motyvų daug, tai dar pigiau lotuliukas.gif

Dar kartą: visų darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 08 03, 14:21)
Lietuvos saulele - fainulkinas rėmelis  thumbup.gif Ką dėsi į jį-nuotrauką ar kokį paveikslėlį, ar tokį dovanosi?
Aš irgi turiu tokių senovinių lagaminų, bet man jie šiaip savaime gražūs, tarnauja kaip susidėjimo dėžė ir interjero detalė. Kažkaip gaila būtų net dekoruot  ax.gif

Bus nuotrauka. Rėmelį jau padovanojau, pasistengiau padaryti pora gražių jubiliatės nuotraukų, kurias apdorosiu ir padovanosiu smile.gif .

Man ir gražūs lagaminai, bet yra vietų, kur tiesiog nuplėšta negražiai oda ir reikia patvarkyt smile.gif
Atsakyti