Sveikos Reikia patarimo. Nusipirkau "crackle medium" step1 step2, bendžiau kelis kartus ir tik vieną kartą kažkas gavosi (bet įtrūkimai labai ploni ir vos matosi). Nežinau ką darau blogai. Gal per plonai tepu? Vieną kartą bandžiau storai, kitą kartą plonai, bet nei vieno įtrūkimo nesigauna Kiek laiko jūs džiovinate pirmą sluosknį? Gal aš per ilgai ar per trumpai? Atrodo viską darau teisingai: dažau - servetėlės - step1 - laukiu kol išdžius - step2 - laukiu kol išdžius - porporina.
Ačiū už atsakymus
QUOTE(ievuschka @ 2007 08 02, 11:11)
mijaka - labai gražūs ir įdomūs tavieji paveikslėliai
Atsiprašau, o kas tas lobzikas? kaip jis atrodo? (gal ir mano vyras kur tokį turi, tik nežinau ...)
Atsiprašau, o kas tas lobzikas? kaip jis atrodo? (gal ir mano vyras kur tokį turi, tik nežinau ...)
va toks pvz mano vyras ir metalą su juo pjauna
QUOTE(coliuke_v @ 2007 08 02, 14:28)
Sveikos Reikia patarimo. Nusipirkau "crackle medium" step1 step2, bendžiau kelis kartus ir tik vieną kartą kažkas gavosi (bet įtrūkimai labai ploni ir vos matosi). Nežinau ką darau blogai. Gal per plonai tepu? Vieną kartą bandžiau storai, kitą kartą plonai, bet nei vieno įtrūkimo nesigauna Kiek laiko jūs džiovinate pirmą sluosknį? Gal aš per ilgai ar per trumpai? Atrodo viską darau teisingai: dažau - servetėlės - step1 - laukiu kol išdžius - step2 - laukiu kol išdžius - porporina.
Ačiū už atsakymus
Ačiū už atsakymus
nu aš irgi nežinau su tais įtrukimais, vieną kartą dideli, kitą maži gaunasi, nors tept vienodai stengiuos ir vis gilesnių ir didesnių norisi...nepatinka mat šis krakle o maniškis džiūti 48 val turi
QUOTE(mijaka @ 2007 08 02, 14:57)
nu aš irgi nežinau su tais įtrukimais, vieną kartą dideli, kitą maži gaunasi, nors tept vienodai stengiuos ir vis gilesnių ir didesnių norisi...nepatinka mat šis krakle o maniškis džiūti 48 val turi
man pirmasis gavosi po kelių val, o kitus kartus kaip bandžiau tai visą naktį džiuvo ir nieko, dar lygiau nei laku lakuota
as ir turiu butent si crackle ir esu juo patenkinta viskas gaunasi ir gerai ir ten raso kad po poros valandu atsiras itrukimai o jie man atsiranda gal po 15min vos uztepus step 2 viskas su juo gerai, ta proga galiu ir pora darbu parodyti http://public.fotki.com/eskimukas/
Gal kam prireiks. Siaip radau www.huh.harvard.edu/.../plates13bthru18b.html
Papildyta:
ups, blogai idejau http://www.huh.harva...13bthru18b.html
Papildyta:
ups, blogai idejau http://www.huh.harva...13bthru18b.html
Dar vienas paveiksliukas
truputį paretušavus galima atsispausdinti ir naudoti dekupažui
truputį paretušavus galima atsispausdinti ir naudoti dekupažui
irmulia, o gal turi lengvos erotikos paveiksliukų
QUOTE(mijaka @ 2007 08 03, 10:06)
butu galima dekupazuota dezute padaryt laikyt vosokiem zaisliukam
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 08 03, 10:44)
na, kas kam...
QUOTE(mijaka @ 2007 08 03, 10:06)
Perversk ankstesnę temą, ten berods buvau įmetusi keletą vaizdelių
Na jei užtiksiu kur, tai mestelsiu į šią temą
Papildyta:
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 08 03, 10:44)
Tarp kitko liuks idėja
QUOTE(irmulia @ 2007 08 03, 11:48)
Perversk ankstesnę temą, ten berods buvau įmetusi keletą vaizdelių
Papildyta:
Tarp kitko liuks idėja
Papildyta:
Tarp kitko liuks idėja
as buvau uzklydus i tavo trafaretu temele ir ten man atrodo buvo keletas tokiu biski su erotikos kvapu