Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-6

Sveikos 4u.gif Reikia patarimo. Nusipirkau "crackle medium" step1 step2, bendžiau kelis kartus ir tik vieną kartą kažkas gavosi (bet įtrūkimai labai ploni ir vos matosi). Nežinau ką darau blogai. Gal per plonai tepu? Vieną kartą bandžiau storai, kitą kartą plonai, bet nei vieno įtrūkimo nesigauna verysad.gif Kiek laiko jūs džiovinate pirmą sluosknį? Gal aš per ilgai ar per trumpai? Atrodo viską darau teisingai: dažau - servetėlės - step1 - laukiu kol išdžius - step2 - laukiu kol išdžius - porporina.
Ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 08 02, 11:11)
mijaka - labai gražūs ir įdomūs tavieji paveikslėliai  thumbup.gif
Atsiprašau, o kas tas lobzikas?  ax.gif kaip jis atrodo? (gal ir mano vyras kur tokį turi, tik nežinau ...)

va toks pvz mano vyras ir metalą su juo pjauna
QUOTE(coliuke_v @ 2007 08 02, 14:28)
Sveikos  4u.gif  Reikia patarimo. Nusipirkau "crackle medium" step1 step2, bendžiau kelis kartus ir tik vieną kartą kažkas gavosi (bet įtrūkimai labai ploni ir vos matosi). Nežinau ką darau blogai. Gal per plonai tepu? Vieną kartą bandžiau storai, kitą kartą plonai, bet nei vieno įtrūkimo nesigauna  verysad.gif  Kiek laiko jūs džiovinate pirmą sluosknį? Gal aš per ilgai ar per trumpai? Atrodo viską darau teisingai: dažau - servetėlės - step1 - laukiu kol išdžius - step2 - laukiu kol išdžius - porporina.
Ačiū už atsakymus  4u.gif

nu aš irgi nežinau su tais įtrukimais, vieną kartą dideli, kitą maži gaunasi, nors tept vienodai stengiuos ir vis gilesnių ir didesnių norisi...nepatinka mat šis krakle blush2.gif o maniškis džiūti 48 val turi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 08 02, 14:57)
nu aš irgi nežinau su tais įtrukimais, vieną kartą dideli, kitą maži gaunasi, nors tept vienodai stengiuos ir vis gilesnių ir didesnių norisi...nepatinka mat šis krakle  blush2.gif  o maniškis džiūti 48 val turi  unsure.gif

man pirmasis gavosi po kelių val, o kitus kartus kaip bandžiau tai visą naktį džiuvo ir nieko, dar lygiau nei laku lakuota g.gif
Atsakyti
as ir turiu butent si crackle ir esu juo patenkinta ax.gif viskas gaunasi ir gerai biggrin.gif ir ten raso kad po poros valandu atsiras itrukimai o jie man atsiranda gal po 15min vos uztepus step 2 lotuliukas.gif viskas su juo gerai, ta proga galiu ir pora darbu parodyti rolleyes.gif http://public.fotki.com/eskimukas/ 4u.gif
Atsakyti
Gal kam prireiks. Siaip radau www.huh.harvard.edu/.../plates13bthru18b.html
Papildyta:
ups, blogai idejau http://www.huh.harva...13bthru18b.html
Atsakyti
Dar vienas paveiksliukas
truputį paretušavus galima atsispausdinti ir naudoti dekupažui mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
irmulia, o gal turi lengvos erotikos paveiksliukų blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 08 03, 10:06)
irmulia, o gal turi lengvos erotikos paveiksliukų  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

butu galima dekupazuota dezute padaryt laikyt vosokiem zaisliukam bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 08 03, 10:44)
butu galima dekupazuota dezute padaryt laikyt vosokiem zaisliukam bigsmile.gif  blush2.gif

lotuliukas.gif na, kas kam... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 08 03, 11:12)
lotuliukas.gif na, kas kam... lotuliukas.gif

as cia gi kaip pvz pateikiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 08 03, 10:06)
irmulia, o gal turi lengvos erotikos paveiksliukų  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Perversk ankstesnę temą, ten berods buvau įmetusi keletą vaizdelių mirksiukas.gif
Na jei užtiksiu kur, tai mestelsiu į šią temą drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 08 03, 10:44)
butu galima dekupazuota dezute padaryt laikyt vosokiem zaisliukam bigsmile.gif  blush2.gif

Tarp kitko liuks idėja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 08 03, 11:48)
Perversk ankstesnę temą, ten berods buvau įmetusi keletą vaizdelių  mirksiukas.gif
Na jei užtiksiu kur, tai mestelsiu į šią temą  drinks_cheers.gif
Papildyta:
Tarp kitko liuks idėja  thumbup.gif

as buvau uzklydus i tavo trafaretu temele ir ten man atrodo buvo keletas tokiu biski su erotikos kvapu g.gif
Atsakyti