man kažkaip keistai atrodo tie balti plėmai ant lėkštės..
čia tepiau baltų dažų po gėlytėm, kad jos matytųsi, bet va kruopštumo pritrūko paskui tuos dažus uždažyt pilkai... Čia pirmi blynai, tikiuosi tobulėsiu
QUOTE(Pause @ 2007 07 31, 18:55)
čia tepiau baltų dažų po gėlytėm, kad jos matytųsi, bet va kruopštumo pritrūko paskui tuos dažus uždažyt pilkai... Čia pirmi blynai, tikiuosi tobulėsiu
saunus tavo pirmi blynai a tobulet turi kur - reikstis gali beribiai
a ttas remuaks is akmenuku mozaikintas darytas ant kokios pagrindo ar tiesiog taip islipdytas?
justess iš kur tu tokių drugelių gražių turi pakaba
o vat manęs kažkodėl visiškai netraukia daiktų dekoruot...tik paveikslus daryt norisi pvz. va tokius, visą seriją "pagaminau"
arba va tokius :
ir vaikiškus :
ir daugiau čia fotkių galėčiau parodyt, bet bijau kad psl. neusikraus paskui
o vat manęs kažkodėl visiškai netraukia daiktų dekoruot...tik paveikslus daryt norisi pvz. va tokius, visą seriją "pagaminau"
arba va tokius :
ir vaikiškus :
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 08 01, 09:00)
saunus tavo pirmi blynai a tobulet turi kur - reikstis gali beribiai
a ttas remuaks is akmenuku mozaikintas darytas ant kokios pagrindo ar tiesiog taip islipdytas?
Ačiū o rėmelis tai ant stiklo klijuotas ir špakliuotas paskui, foto nelabai matosi tas stiklas
QUOTE(mijaka @ 2007 08 01, 12:45)
justess iš kur tu tokių drugelių gražių turi pakaba
super, cia viskas dekupazo technika padaryta??? nu kaaaip graaazuuuuu
a tu dek tik nuorodas i paveiksliukus ir tada krausis puslapis, noriu daugiau paziureti
Papildyta:
QUOTE(Pause @ 2007 08 01, 13:10)
Ačiū o rėmelis tai ant stiklo klijuotas ir špakliuotas paskui, foto nelabai matosi tas stiklas
a man grazu
tokiu akmeneliu turiu namie pora maisiuku (prie juros pririnktu su vaiku dar) tai reiks ir man kazka sukurti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 08 01, 13:14)
super, cia viskas dekupazo technika padaryta??? nu kaaaip graaazuuuuu
a tu dek tik nuorodas i paveiksliukus ir tada krausis puslapis, noriu daugiau paziureti
ačiū aha, visur dekupažas
galvoju albumą susikurt tai tada duosiu nuorodą, nes jau pati pasiklydau kompe tarp nuotraukų
QUOTE(mijaka @ 2007 08 01, 13:36)
ačiū aha, visur dekupažas
galvoju albumą susikurt tai tada duosiu nuorodą, nes jau pati pasiklydau kompe tarp nuotraukų
kokis grozis tai tu dek tas nuotraukas drasiai, kad ir matyta bus vistiek galima ir vel is naujo pasigrozeti
a ten daryta ant kokio pagrindo? ant medinio? labai idomi forma, ypac to pirmo darbelio, o tas antras labai original
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 08 01, 14:58)
kokis grozis tai tu dek tas nuotraukas drasiai, kad ir matyta bus vistiek galima ir vel is naujo pasigrozeti
a ten daryta ant kokio pagrindo? ant medinio? labai idomi forma, ypac to pirmo darbelio, o tas antras labai original
čia faniera 12mm storio, pjaunu pati su lobziku
dar kartą ačiū na, gal vėliau bandysiu daugiau įkelt fotkių, reikia ųs naujo pafotkint, nes labai jau man nesiseka gražiai padaryt...kad spalvos tikroviškos būtų ir blicas nesimaišytų
QUOTE(mijaka @ 2007 08 01, 16:34)
čia faniera 12mm storio, pjaunu pati su lobziku
dar kartą ačiū na, gal vėliau bandysiu daugiau įkelt fotkių, reikia ųs naujo pafotkint, nes labai jau man nesiseka gražiai padaryt...kad spalvos tikroviškos būtų ir blicas nesimaišytų
butinai,
o as galvoju kas tau taip lenteles graziai isdailina jauciu ilgai uztrunki kol su lomziku ispjauni
lauksim dar darbeliu