Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-6

man kažkaip keistai atrodo tie balti plėmai ant lėkštės..
Atsakyti
ax.gif čia tepiau baltų dažų po gėlytėm, kad jos matytųsi, bet va kruopštumo pritrūko paskui tuos dažus uždažyt pilkai... Čia pirmi blynai, tikiuosi tobulėsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2007 07 31, 18:55)
ax.gif čia tepiau baltų dažų po gėlytėm, kad jos matytųsi, bet va kruopštumo pritrūko paskui tuos dažus uždažyt pilkai... Čia pirmi blynai, tikiuosi tobulėsiu  4u.gif

saunus tavo pirmi blynai ax.gif a tobulet turi kur - reikstis gali beribiai mirksiukas.gif

a ttas remuaks is akmenuku mozaikintas darytas ant kokios pagrindo ar tiesiog taip islipdytas?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif dar vienas naujas darbeliukas ax.gif
user posted image
SM tema "Mano Dekoruotas Pasaulis"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 01 rugpjūčio 2007 - 08:14
justess bigsmile.gif iš kur tu tokių drugelių gražių turi bigsmile.gif pakaba thumbup.gif

o vat manęs kažkodėl visiškai netraukia daiktų dekoruot...tik paveikslus daryt norisi mastau.gif pvz. va tokius, visą seriją "pagaminau" ax.gif
user posted image

arba va tokius :
user posted image

ir vaikiškus :
user posted image

ir daugiau čia fotkių galėčiau parodyt, bet bijau kad psl. neusikraus paskui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 08 01, 09:00)
saunus tavo pirmi blynai  ax.gif a tobulet turi kur - reikstis gali beribiai  mirksiukas.gif

a ttas remuaks is akmenuku mozaikintas darytas ant kokios pagrindo ar tiesiog taip islipdytas?

Ačiū blush2.gif o rėmelis tai ant stiklo klijuotas ir špakliuotas paskui, foto nelabai matosi tas stiklas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 08 01, 12:45)
justess  bigsmile.gif iš kur tu tokių drugelių gražių turi  bigsmile.gif  pakaba  thumbup.gif

o vat manęs kažkodėl visiškai netraukia daiktų dekoruot...tik paveikslus daryt norisi mastau.gif pvz. va tokius, visą seriją "pagaminau"  ax.gif

ir daugiau čia fotkių galėčiau parodyt, bet bijau kad psl. neusikraus paskui  doh.gif

super, cia viskas dekupazo technika padaryta??? nu kaaaip graaazuuuuu wub.gif
a tu dek tik nuorodas i paveiksliukus ir tada krausis puslapis, noriu daugiau paziureti biggrin.gif bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(Pause @ 2007 08 01, 13:10)
Ačiū blush2.gif  o rėmelis tai ant stiklo klijuotas ir špakliuotas paskui, foto nelabai matosi tas stiklas ax.gif

g.gif a man grazu
tokiu akmeneliu turiu namie pora maisiuku (prie juros pririnktu su vaiku dar) tai reiks ir man kazka sukurti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 08 01, 13:14)
super, cia viskas dekupazo technika padaryta??? nu kaaaip graaazuuuuu  wub.gif
a tu dek tik nuorodas i paveiksliukus ir tada krausis puslapis, noriu daugiau paziureti  biggrin.gif  bigsmile.gif

ačiū wub.gif aha, visur dekupažas biggrin.gif
galvoju albumą susikurt tai tada duosiu nuorodą, nes jau pati pasiklydau kompe tarp nuotraukų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 08 01, 13:36)
ačiū wub.gif aha, visur dekupažas biggrin.gif
galvoju albumą susikurt tai tada duosiu nuorodą, nes jau pati pasiklydau kompe tarp nuotraukų lotuliukas.gif

kokis grozis wub.gif tai tu dek tas nuotraukas drasiai, kad ir matyta bus vistiek galima ir vel is naujo pasigrozeti mirksiukas.gif

a ten daryta ant kokio pagrindo? ant medinio? labai idomi forma, ypac to pirmo darbelio, o tas antras labai original mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 08 01, 14:58)
kokis grozis  wub.gif tai tu dek tas nuotraukas drasiai, kad ir matyta bus vistiek galima ir vel is naujo pasigrozeti  mirksiukas.gif

a ten daryta ant kokio pagrindo? ant medinio? labai idomi forma, ypac to pirmo darbelio, o tas antras labai original  mirksiukas.gif

čia faniera 12mm storio, pjaunu pati su lobziku ax.gif
dar kartą ačiū wub.gif na, gal vėliau bandysiu daugiau įkelt fotkių, reikia ųs naujo pafotkint, nes labai jau man nesiseka gražiai padaryt...kad spalvos tikroviškos būtų ir blicas nesimaišytų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 08 01, 16:34)
čia faniera 12mm storio, pjaunu pati su lobziku  ax.gif
dar kartą ačiū  wub.gif  na, gal vėliau bandysiu daugiau įkelt fotkių, reikia ųs naujo pafotkint, nes labai jau man nesiseka gražiai padaryt...kad spalvos tikroviškos būtų ir blicas nesimaišytų  doh.gif

butinai,
o as galvoju kas tau taip lenteles graziai isdailina mirksiukas.gif jauciu ilgai uztrunki kol su lomziku ispjauni doh.gif

lauksim dar darbeliu ax.gif
Atsakyti
Tikiuosi, kad nesikartosiu. Daug idėjų dekupažui:

http://picasaweb.goo...IdeeDecoupage02

4u.gif
Atsakyti