Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-6

QUOTE(mama_gulbe @ 2007 07 30, 15:45)
tai reikia specialaus prietaiso  mirksiukas.gif
taip galima labai oroiginaliu dovaneliu pagaminti, siaip smulkmeneliu

O gal galima plačiau kas ten per prietaisas? ax.gif Ir kur jį rast galima bei kiek maždaug kainuoja blush2.gif Aš pas Justess labai gražių darbelių išdegintų mačiau ir mentelės tokios gražios... wub.gif
Atsakyti
aš jį taip ir vadinu - degintuvas.. o pirkti, net neįsivaizduoju :/
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2007 07 30, 21:48)
Aš pas Justess labai gražių darbelių išdegintų mačiau ir mentelės tokios gražios...  wub.gif

4u.gif dekoju 4u.gif nemaniau, kad net ir senai berodzius darbelius nesu pamirsta wub.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 07 30, 22:17)
4u.gif dekoju 4u.gif nemaniau, kad net ir senai berodzius darbelius nesu pamirsta wub.gif  blush2.gif

su tokiais grožiais negali būt pamiršta (:

beje, mano fotoreportažas bus ryt apie ketvirtą, jei viskas gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2007 07 30, 19:45)
Ilagai svarsciau ar deti, nes laaabai nepavykes darbelis.  doh.gif Bet pirmas blynas juk turi buti prisviles  biggrin.gif

darbelis

Bet beveik nieko ir nesimato  blush2.gif nes nemoku ideti didesnes nuotraukos.

aha, tikrai... o tu pabandyk nufotkint be blico mirksiukas.gif ir įdėk dar kartą
bet tiek kiek matosi, tai man patinka ax.gif
4u.gif dekoju 4u.gif nemaniau, kad net ir senai berodzius darbelius nesu pamirsta wub.gif  blush2.gif

matai, pats laikas padodyt naujus darbelius ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mijaka: 30 liepos 2007 - 22:02
QUOTE(mijaka @ 2007 07 31, 00:00)
matai, pats laikas padodyt naujus darbelius  ax.gif  mirksiukas.gif

na, stengsiuos ryt-poryt ka nors nufotografuoti, nes pusfabrikaciu tai jau nemazai turiu, tik vis pabaigimui laiko pritruksta lotuliukas.gif
Atsakyti

tavo darbeliai tikrai labai superiski, yra ko pasimokyti ar bent jau akis paganyti wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Pause @ 2007 07 30, 20:48)
O gal galima plačiau kas ten per prietaisas?  ax.gif Ir kur jį rast galima bei kiek maždaug kainuoja blush2.gif  Aš pas Justess labai gražių darbelių išdegintų mačiau ir mentelės tokios gražios...  wub.gif

prietaisas taip ir vadinasi degiklis lotuliukas.gif lotuliukas.gif kainuoja nuo 50 iki 100 Lt, bent jau tokius esu macius, vilniaus senukuose dar buvo pires pora savaiteliu, savo gimtam miestely neradau, gal tik didziosios parduotuves turi g.gif
mirksiukas.gif
ir tu jau nori??? lotuliukas.gif ai kaip uzkreciama doh.gif doh.gif
Atsakyti
į justės darbus akis aš vos ne kasdien ganau, ir mąstau, reikia man dėžutės arbatai ar ne..
o kiek laiko tas degiklis tarnauja, ir ar nesmirda labai (bijau iš namų išmesta būt biggrin.gif)
Atsakyti
QUOTE(heavytea @ 2007 07 31, 09:30)
į justės darbus akis aš vos ne kasdien ganau, ir mąstau, reikia man dėžutės arbatai ar ne..
o kiek laiko tas degiklis tarnauja, ir ar nesmirda labai (bijau iš namų išmesta būt biggrin.gif)

nezinau kiek tarnauja, puse metu garantija duoda lotuliukas.gif tai gal metus tarnaus gal daugiau, gal priklausomai nuo kaip daznai deginsi

man kvapas deginimo velniskai patinka MB nezinau vaikas nesikisa - tai kol kas nieks nemeta is namu, tik reik labai saugotis kad nenusidegintum pirstu nes velniskai karsta ir skauda po to doh.gif doh.gif

as ir i justes darbus vis pasiziuriu ir man reikia tokios dezutes ir dar dekupazintos doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
nes atsimenu, kai mokykloje per darbų pamokas degindavom, tai mokytojas kartais net ateidavo išjungdav, nes labai smirdėjo.. gal, jeigu naujas o ne dešimt metų deginęs ir ne taip smirdės..
Atsakyti
QUOTE(heavytea @ 2007 07 31, 09:55)
nes atsimenu, kai mokykloje per darbų pamokas degindavom, tai mokytojas kartais net ateidavo išjungdav, nes labai smirdėjo.. gal, jeigu naujas o ne dešimt metų deginęs ir ne taip smirdės..

nauajs nenaujas vistiek biski kvapas yra - gi ne pats degiklis ruksta o deginamas medis wink.gif mirksiukas.gif
a as mokykloje nedegindavau, tik bernai devil.gif bet uztat brolis toki tuuejo senoviska namie (tetis buvo sumeistraves) tai ir man duodavo - ziauriai smagu budavo
Atsakyti
Ne taip lengva čia, ačiū Justess už foto įkėlimo pamokėlę servetėlių swapo temoje 4u.gif
Taigi čia mano vaza:

user posted image

O čia lėkštutė:

user posted image

Daugiau foto galite pasižiūrėti štai čia ax.gif
Atsakyti