Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-6

QUOTE(nighttingale @ 2007 07 27, 17:31)
blush2.gif  mirksiukas.gif siaip Kaunui as sentimentus jauciu  bigsmile.gif
gal aks netycia turit rozinu akriliniu dazu ir ju jums nebereik?  blush2.gif

aš tai tik baltus akrilinius+pigmentą naudoju...tai nebent pagamint galiu mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 07 27, 16:36)
aš tai tik baltus akrilinius+pigmentą naudoju...tai nebent pagamint galiu mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif gali ir taip hihihi.gif man daug nereik, kokiu 15ml uzteks hihihi.gif nes as turiu tik kreminius ir melynus rolleyes.gif o uzsinorejau roziniu, tik piniginei taip neatrodo hihihi.gif
Atsakyti
Hm...reik suzinot kur Kaune Vilijampolei yra parduotuve kur ryzinio popieriaus yra g.gif Mano viena pazystama lygtais ten pirko, tai kai gris is atostogu reiks paklaust tiklsiau kur randasi ax.gif

Beja is armantijo 14 lt vienas buteliukas ar abu tiek kainuoja g.gif visai as ju noreciau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koxamte: 27 liepos 2007 - 16:18
Koxamte apie sendinimo mediumus kalbi? Kaina vieno buteliuko.. pažiūrėk pati jų puslapyje, nes nelabai aišku apie ką klausi.
http://www.artmanija.../lt/products/17
Atsakyti
Niu vat kazkas panasaus i sita blush2.gif

armantija
Atsakyti
Tai to kur nuoroda davei, kaina parašyta, viso supakuoto komplekto.. 45lt (step1+step2)
Atsakyti
Zinau, as tik kaip pavyzdi atsiunciau blush2.gif bet pasiziurejau ko noreciau tai tas sendinimo step 1 tai 24 lt kainuoja o step 2 14 4u.gif
Atsakyti
Turiu problemele verysad.gif Kaip ant dezutes uzklijuoti visa ryzini popieriu? ar ji iskarpyti detalem ar kaip? g.gif kad jis man nesusirauksletu ir graziai atrodytu.
Nes siandien ant vazeles bandziau taip padaryt bet vaizdas tai ziaurus verysad.gif verysad.gif pilna tu rauskliu cry.gif nezinau kaip viska istaisyt reiks cry.gif
Atsakyti
nu žiūrėjau žiūrėjau, skaitinėjau skaitinėjau ir neištvėriau wacko.gif ėmiau ir pabandžiau :ax;
ir keli klausimai iškilo - nulakavus vandens pagrindo laku bus patvaru? ar galima mentelę naudoti (lakuočiau tik dekupažintą vietą). ar jau čia kaip sakant tik virtuvės puošybos elementas gaunasi mastau.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 29 liepos 2007 - 16:17
gražu (: manau gali, jei lakuota vieta prie maisto nesilies.
Atsakyti
bet jei lakuosi akriliniu laku, tai geriau tos rankenos po vandeniu nekisk plaudama - gali su visais paveiksleliais nusipauti...
Atsakyti
na va, pagaliau galiu ir as pasirodyti ka pridariau blush2.gif cia ne pirmas blynas, bet jau po praktikos ant kitu namie rastu mediniu daiktu doh.gif lotuliukas.gif

cia padekliukai (bus arbatai gerti kai drauges ateis) ax.gif
padekliukai

a vacia tie patys su "indais"

dar padekliukai

mirksiukas.gif
Atsakyti