Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-6

mediumai artmanijoj atrodo apie 14lt
Atsakyti
Labas merginos biggrin.gif aš čia gal biški ne į tą temą ax.gif bet paskutiniam “Kraitės“ numery radau skelbimą perrašau viską:

Organizuojami dekiupažo kursai
Kursai vyksta Kaune ir Vilniuje. Registruotis reikia iš anksto. Meniniai įgūdžiai nebūtini. Suteikia visas reikalingas priemones darbui.
Tel (8-685) 01388

Gal kam bus naudinga 4u.gif
Atsakyti
na jei išeis įkelti nuotraukytes tai pasirodysiu savo keletą darbelių
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Na pagaliau gavosi, ot nemokša aš. kol išsiaiškianu kaip įkelt tas nuotraukas doh.gif Bet dabar jau turbūt mokėsiu. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipa007: 26 liepos 2007 - 20:09
QUOTE(cipa007 @ 2007 07 26, 21:07)
kol išsiaiškianu kaip įkelt tas nuotraukas doh.gif Bet dabar jau turbūt mokėsiu. blush2.gif

suuuuuper wub.gif ir kada as toki lygi pasieksiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2007 07 26, 19:04)
mediumai artmanijoj atrodo apie 14lt

O armantija cia parduotuve yra ar tik per neta galima uzsisakinet g.gif Nes gavau uzsakymu truputuka tai reikia pigiau is kazkur gaut ryzinio popieriaus ir faina butu tu sendinimu efektu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2007 07 26, 21:41)
O armantija cia parduotuve yra ar tik per neta galima uzsisakinet  g.gif  Nes gavau uzsakymu truputuka tai reikia pigiau is kazkur gaut ryzinio popieriaus ir faina butu tu sendinimu efektu  blush2.gif

artmanija yra klaipedoje -visos gyvenancios kitur arba siunciasi is artmanijos arba praso, kad kas nupirktu ir atveztu. Vienspalvio ryzinio popieriaus sako buna meno muzose, nors pati taip ir nebuvau iki ten dar nupedinus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nighttingale @ 2007 07 26, 16:36)
oj sunkiai man su nupasakojimai  blush2.gif zinai kur yra nauja Petkevicaites biblioteka?  g.gif ten berods respublikos gatve. eini ta gatve nuo masiulio kygyno, link ktu klaipedos g. ir po kaire yra devetu rubu bei batu parduotuve, bei siek toliau ta prieskoniu parduotuve, ten saldainiai, arbatos ir prieskoniai  4u.gif gal apdejau kiek  mirksiukas.gif
o kad i tema butu, kiek kainuoja mediuams medziagai ir kiek stiklui?  g.gif man kazko artmanijos psl. neatidaro  4u.gif

Masiulio knygynas yra Laisvėje? ar dar kur? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 07 27, 00:23)
Masiulio knygynas yra Laisvėje? ar dar kur? bigsmile.gif

oj tas bruksniukas bigsmile.gif cia apie panevezi kalba ejo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cipa007 @ 2007 07 26, 21:07)

labai gražu bigsmile.gif ypač vaza...kaip sudužus wub.gif
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 07 26, 22:48)
Vienspalvio ryzinio popieriaus sako buna meno muzose

o Kaune ar yra tokia parduotuvė ? ax.gif
Atsakyti
vazyte super thumbup.gif wub.gif

QUOTE(nighttingale @ 2007 07 26, 16:36)
oj sunkiai man su nupasakojimai  blush2.gif zinai kur yra nauja Petkevicaites biblioteka?  g.gif ten berods respublikos gatve. eini ta gatve nuo masiulio kygyno, link ktu klaipedos g. ir po kaire yra devetu rubu bei batu parduotuve, bei siek toliau ta prieskoniu parduotuve, ten saldainiai, arbatos ir prieskoniai  4u.gif gal apdejau kiek  mirksiukas.gif
o kad i tema butu, kiek kainuoja mediuams medziagai ir kiek stiklui?  g.gif man kazko artmanijos psl. neatidaro  4u.gif

a cia sita vieta kokiam mieste? blush2.gif blush2.gif nu pamirsau pakalsuti doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 07 27, 10:29)
vazyte super  thumbup.gif  wub.gif
a cia sita vieta kokiam mieste? blush2.gif  blush2.gif nu pamirsau pakalsuti doh.gif  doh.gif  doh.gif

Panevėžyje doh.gif
Atsakyti
Meno Mūza yra Kaune, Rotušės aikštėje šalia medžiotojų užeigos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 27 liepos 2007 - 12:12