Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-6

QUOTE(pavonija @ 2007 07 25, 15:00)
mijaka, kiek vakar kainavo ryžinio popieriaus lapas?

vienas lapas sakė 6 lt, bet paskui jie dar viskam PVM pritaiko, tai irgi panašiai apie 7 gavosi turbūt. Prieš porą sav pirkau, buvo po 4,50 LT, o penktadienį 5,60 Lt
QUOTE(pavonija @ 2007 07 25, 15:41)
rašalas printeriui+ popierius, dar priedo reik supurkšti, kad spalvos nebluktų ir gaunas tas pats š.. tik kitoj rankoj. gun_bandana.gif

ane...g.gif aš kaip tik gundausi printerį spalvotą pirkt...sakiau pigiau bus...
QUOTE(Koxamte @ 2007 07 25, 17:23)
As pirkau pirmadieni ryzinio popieriaus tai kainavo apie 5 lt su ct, o tas dekupazinis popierius apie 8 su ct. Znt kaip buna, nieko neparsinesiau, o isleidau 50 lt... ir tai pirkau tik popieriaus ir 2 dezutes uz 12 lt...  verysad.gif
Brangus malonumas tas dekupazas  biggrin.gif  o tie sendinimo efektai tai tas step 1 ir step 2 apie 75 lt kainuoja, o jus kartais ne pigiau juos perkat  g.gif

na matai....reikėjo man pirmadienį važiuot doh.gif nes antradienį jau brangiau mokėjau...o šiaip be ryšio, kad ten kainų niekur nėra paskelbta...viską iš kompo žiūri g.gif o sendinimo priemones aš pirkau už 24 lt... du buteliukai po 80ml, tu turbūt didesnius buteliukus žiūrėjai
QUOTE(Vasara gimusi @ 2007 07 25, 17:51)
Mergaites, maciau maximose laikrodzius didelius sieninius po 4.99

aš irgi juos mačiau, tik man kažkodėl tie kraštai nepatiko...nesugalvojau ką su jais daryt biggrin.gif na, gal kas sugalvos thumbup.gif
Atsakyti
o as papirkau mediniu indeliu prieskoniams ax.gif po 80ct tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 07 25, 17:53)
gera info  thumbup.gif  o rodyklės metalinės?

Aha rodykles metalines, juodos. dar gi cukrines lygios stiklines (be visokiu ten pribumbasu) papigiasnos yra, po 2 lt.
Atsakyti
GAli but kad ten didesni tie kiekiai, bet kad man kitu net neparode blush2.gif
Atsakyti
Taip taip, merginos anksčiau didelis kiekis kainavo 62 lt. čia po 200 ml. rinkinukas, pajuto mat pinigų skonį, truputį per greitai kainas kelti pradėjo.
Atsakyti
QUOTE(nighttingale @ 2007 07 25, 18:19)
o as papirkau mediniu indeliu prieskoniams  ax.gif po 80ct  tongue.gif

a kur papirkai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2007 07 25, 18:51)
Mergaites, maciau maximose laikrodzius didelius sieninius po 4.99, medinis vidury skritulys, aplink stilkas, o krastai kaip ale metaliniai. na kaip uz petaka tai tikrai pakankamai geras dalykas, pagalvojau gal kam prireiks. ax.gif

o čia Vilniuje ar Kaune? Man taip mirtinai reikėjo jau nuo seno tokių laikrodžiu bigsmile.gif gal gali tiksliai pasakyt, kurioje Maximoje, kad neklaidžiočiau? Dėkoju labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 07 26, 09:19)
o čia Vilniuje ar Kaune? Man taip mirtinai reikėjo jau nuo seno tokių laikrodžiu bigsmile.gif gal gali tiksliai pasakyt, kurioje Maximoje, kad neklaidžiočiau? Dėkoju labai 4u.gif

Man rodo as maciau hyper maximoj, bet kitose didenese turetu but.
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 07 26, 09:19)

Savanorių Hyper Maximoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 07 26, 08:41)
a kur papirkai? g.gif

prieskoniu parduotuveje, pnvz ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nighttingale @ 2007 07 26, 16:00)
prieskoniu parduotuveje, pnvz  ax.gif  mirksiukas.gif

a konkreciau?
nepzystu as parduotuviu, nes po jas nevaikstau doh.gif doh.gif doh.gif o jei vaikstau vistiek nieko nerandu nematau doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 07 26, 16:30)
a konkreciau?
nepzystu as parduotuviu, nes po jas nevaikstau doh.gif  doh.gif  doh.gif o jei vaikstau vistiek nieko nerandu nematau  doh.gif  doh.gif  doh.gif

oj sunkiai man su nupasakojimai blush2.gif zinai kur yra nauja Petkevicaites biblioteka? g.gif ten berods respublikos gatve. eini ta gatve nuo masiulio kygyno, link ktu klaipedos g. ir po kaire yra devetu rubu bei batu parduotuve, bei siek toliau ta prieskoniu parduotuve, ten saldainiai, arbatos ir prieskoniai 4u.gif gal apdejau kiek mirksiukas.gif
o kad i tema butu, kiek kainuoja mediuams medziagai ir kiek stiklui? g.gif man kazko artmanijos psl. neatidaro 4u.gif
Atsakyti