QUOTE(pavonija @ 2007 07 25, 15:00)
mijaka, kiek vakar kainavo ryžinio popieriaus lapas?
vienas lapas sakė 6 lt, bet paskui jie dar viskam PVM pritaiko, tai irgi panašiai apie 7 gavosi turbūt. Prieš porą sav pirkau, buvo po 4,50 LT, o penktadienį 5,60 Lt
QUOTE(pavonija @ 2007 07 25, 15:41)
rašalas printeriui+ popierius, dar priedo reik supurkšti, kad spalvos nebluktų ir gaunas tas pats š.. tik kitoj rankoj.
ane... aš kaip tik gundausi printerį spalvotą pirkt...sakiau pigiau bus...
QUOTE(Koxamte @ 2007 07 25, 17:23)
As pirkau pirmadieni ryzinio popieriaus tai kainavo apie 5 lt su ct, o tas dekupazinis popierius apie 8 su ct. Znt kaip buna, nieko neparsinesiau, o isleidau 50 lt... ir tai pirkau tik popieriaus ir 2 dezutes uz 12 lt...
Brangus malonumas tas dekupazas o tie sendinimo efektai tai tas step 1 ir step 2 apie 75 lt kainuoja, o jus kartais ne pigiau juos perkat
Brangus malonumas tas dekupazas o tie sendinimo efektai tai tas step 1 ir step 2 apie 75 lt kainuoja, o jus kartais ne pigiau juos perkat
na matai....reikėjo man pirmadienį važiuot nes antradienį jau brangiau mokėjau...o šiaip be ryšio, kad ten kainų niekur nėra paskelbta...viską iš kompo žiūri o sendinimo priemones aš pirkau už 24 lt... du buteliukai po 80ml, tu turbūt didesnius buteliukus žiūrėjai
QUOTE(Vasara gimusi @ 2007 07 25, 17:51)
Mergaites, maciau maximose laikrodzius didelius sieninius po 4.99
aš irgi juos mačiau, tik man kažkodėl tie kraštai nepatiko...nesugalvojau ką su jais daryt na, gal kas sugalvos