Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-6

QUOTE(Rhealife @ 2007 07 25, 09:31)
Ar tiesiai ant laminuoto pavirsiaus galima klijuoti servetele, o paskui uzlakuoti? Turiu balta laminuota spinta vaiku kambari, galvoju gal iseitu dekupazinti  g.gif Gal kas bandet?

Aciu uz atsakyma!  ax.gif

Jei daugiau nieko su spinta neneori daryt (dažyt ir pan.) - galima klijuot servetėlę ir lakuot.
Atsakyti
Tai va, mielosios dekupažininkės, galiu pranešti kad pabrango ryžinis popierius "puse plius" ir ne kokia 10%, o visais 50%. Tai jau daug ph34r.gif ir tuo neapsiribota pabrangino folijas, lakus ir visą kitą, kad žinotumėt kiek kas kainuoja žvilgtelėkit į tinklalapį "senasnaujas" ir sužinosit kiek kas kainuoja, prekes beveik identiškos.
Atsakyti
To galima buvo laukt. Kai yra paklausa, kogi nepakėlus kainų, užsidirbt visi nori..
Papildyta:
o gal žinot tas 'senas naujas' Vilniuj randas ar kitur?
rolleyes.gif šiaip įdomu..
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2007 07 25, 13:58)
Tai va, mielosios dekupažininkės, galiu pranešti kad pabrango ryžinis popierius "puse plius" ir ne kokia 10%, o visais 50%. Tai jau daug ph34r.gif  ir  tuo neapsiribota pabrangino folijas, lakus ir visą kitą, kad žinotumėt kiek kas kainuoja žvilgtelėkit į tinklalapį "senasnaujas" ir sužinosit kiek kas kainuoja, prekes beveik identiškos.

aha, bet jie jau trečią kartą kelia g.gif nes buvau penktadienį - jau daugiau mokėjau, o vakar daaaaar daugiau...tai kas bus kai nuvažiuosiu kitą savaitę doh.gif
gaila, dabar gerai pagalvosiu prieš pirkdama verysad.gif
Atsakyti
mijaka, kiek vakar kainavo ryžinio popieriaus lapas? Aš šiandien mokėjau 7,08, man taip širdį skaudėjo, bet kito pasirinkimo nebuvo, gal už savaitės jau 10 kainuos?! unsure.gif
Atsakyti
Kokio dydžio tas lapas? Nueik į dailės prekėm prekiaujančią parduotuvę, ten man rods, pigiau.
Atsakyti
Marzde, ne tame reikals, tie ryžiniai jau su piešiniais atspausdintais, o dailės parduotuvėje baltas, kai paskaičiuoji kiek kainuoja rašalas printeriui+ popierius, dar priedo reik supurkšti, kad spalvos nebluktų ir gaunas tas pats š.. tik kitoj rankoj. gun_bandana.gif
Atsakyti
aa, jie su paveiksliukais.. tai kitas reikalas..
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2007 07 25, 15:00)
mijaka, kiek vakar kainavo ryžinio popieriaus lapas? Aš šiandien mokėjau 7,08, man taip širdį skaudėjo, bet kito pasirinkimo nebuvo, gal už savaitės jau 10 kainuos?! unsure.gif

As pirkau pirmadieni ryzinio popieriaus tai kainavo apie 5 lt su ct, o tas dekupazinis popierius apie 8 su ct. Znt kaip buna, nieko neparsinesiau, o isleidau 50 lt... ir tai pirkau tik popieriaus ir 2 dezutes uz 12 lt... verysad.gif
Brangus malonumas tas dekupazas biggrin.gif o tie sendinimo efektai tai tas step 1 ir step 2 apie 75 lt kainuoja, o jus kartais ne pigiau juos perkat g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koxamte: 25 liepos 2007 - 16:25
QUOTE(Koxamte @ 2007 07 25, 18:23)
As pirkau pirmadieni ryzinio popieriaus tai kainavo apie 5 lt su ct, o tas dekupazinis popierius apie 8 su ct. Znt kaip buna, nieko neparsinesiau, o isleidau 50 lt... ir tai pirkau tik popieriaus ir 2 dezutes uz 12 lt...  verysad.gif
Brangus malonumas tas dekupazas  biggrin.gif  o tie sendinimo efektai tai tas step 1 ir step 2 apie 75 lt kainuoja, o jus kartais ne pigiau juos perkat  g.gif

na, is Artmnijos tai Antik I (100ml) ir Antik II (59ml) kainavo po 14Lt unsure.gif gal Puseplus kiekiai didesni?
Atsakyti
Mergaites, maciau maximose laikrodzius didelius sieninius po 4.99, medinis vidury skritulys, aplink stilkas, o krastai kaip ale metaliniai. na kaip uz petaka tai tikrai pakankamai geras dalykas, pagalvojau gal kam prireiks. ax.gif
Atsakyti
gera info thumbup.gif o rodyklės metalinės?
Atsakyti