Sveikutes
O kur jus tas Ikea dezutes randat ir perkat?
QUOTE(Vasara gimusi @ 2007 07 24, 20:14)
as tai Varsuvoje pirkau...
o Lietuvoj ar yra ju kur pirkt? Maciau kad tam Senas naujas saite yra,bet gal dar kur yra?
QUOTE(Vasara gimusi @ 2007 07 24, 20:30)
o Lietuvoj ar yra ju kur pirkt? Maciau kad tam Senas naujas saite yra,bet gal dar kur yra?
as irgi pamaciau tik "senas naujas" puslapyje, bet ten stalciukai ne tokie. O daugiau tai tikrai niekur nemaciau. Ikea atstovu Lietuvoj nera.
bet tai grozis tas tavo dezutes Justesss jomajo.isimylejau Cia deginai? Vyras pamate, sako tai vaziuojam pirkt to deginimo aparato ir deginsi
Papildyta:
Bet 55 lt gaila,nes ji nera didele. manau vyras ir pats sugebetu man tokia padaryt, reiks uzspaust
Papildyta:
Bet 55 lt gaila,nes ji nera didele. manau vyras ir pats sugebetu man tokia padaryt, reiks uzspaust
QUOTE(Vasara gimusi @ 2007 07 24, 20:35)
bet tai grozis tas tavo dezutes Justesss jomajo.isimylejau Cia deginai? Vyras pamate, sako tai vaziuojam pirkt to deginimo aparato ir deginsi
Papildyta:
Papildyta:
dekui lenkijoj as irgi apie 50Lt mokejau, bet negaila labai patogi visokiem rankdarbiu niekuciam susidet...
QUOTE(justess22 @ 2007 07 24, 17:03)
gal kartais sita matei?
Aha, sita ir maciau. Super. TIk kazkodel turbut neatidziai paziurejeu, kad maniau kad ten dekupazas.
Super tavo dezute.
Papildyta:
QUOTE(Vasara gimusi @ 2007 07 24, 17:14)
O as vokietijoj pirkau, bet labai pigiai, gal 6 eurai. Nu tikrai ne daugiau 9.. Tai reiskais ne 35 lt nekainavo.
QUOTE(Vasara gimusi @ 2007 07 24, 19:14)
Aš prieš kelis metus tokią dėžutę JYSK parduotuvėj Vilniuj pirkau, kainavo apie 35lt (tik pas mane ne 9, o 6 stalčiukai).Bet daugiau taip ir nemačiau JYSKe kažko panašaus, gaila,kad tada daugiau neužsipirkau, buvo net kelių rūšių
O justess22 dėžutė-tai labai elegantiška
MErgaites dekupazininkes, jau klausiau, bet arba nepastebejau atsakymo arba nieks i klausima nesureagavo...
Ar tiesiai ant laminuoto pavirsiaus galima klijuoti servetele, o paskui uzlakuoti? Turiu balta laminuota spinta vaiku kambari, galvoju gal iseitu dekupazinti Gal kas bandet?
Aciu uz atsakyma!
Ar tiesiai ant laminuoto pavirsiaus galima klijuoti servetele, o paskui uzlakuoti? Turiu balta laminuota spinta vaiku kambari, galvoju gal iseitu dekupazinti Gal kas bandet?
Aciu uz atsakyma!
Reika pagalbos!!!!!!!!!!!!!!
Ka sturim Facetten laka, kaip ji naudot? vokiskai ne bum bum nesuprantu
QUOTE(sirenute @ 2007 07 25, 12:19)
Reika pagalbos!!!!!!!!!!!!!!
Tepk ne plonesniu nei 2 mm sluoksniu (berods) ir viskas O šiaip man regis kuo storesnis sluoksnis - tuo didesni įtrūkimai kol kas bandžiau tik kartą ir ant medžiagos, tai nors ir sutrūkinėjo, bet ant medžiagos nelabai tinkamas - traukia ir pačią medžiagą kartu
As tai dabar bandziau ant taures, imaisiau i ta laka auksinio dazo, bet kad man graziai nepasidengia, matos dryziai teptuko
Papildyta:
Dariau va taure jauniesiems ir pagalvojau kad apacioj taures butu grazu tas sutrukinejimas, bet neisivaizduoju kaip padaryt
O gal nereikia, gal ir taip grazu, nezinau net, itariu kad lygiai nepadengsiu
Papildyta:
Dariau va taure jauniesiems ir pagalvojau kad apacioj taures butu grazu tas sutrukinejimas, bet neisivaizduoju kaip padaryt
O gal nereikia, gal ir taip grazu, nezinau net, itariu kad lygiai nepadengsiu