Įkraunama...
Įkraunama...

Meninės fotografijos klubas (2 dalis)

4u.gif
Sveiki visi- nuotraukas albume papildziau ir jas atkomentavau- tikiuosi ne vienos nepraleidau- tiesa- vil111- Tavo nuotraukos linkas nebeveikia- tai negalejau jos ideti i bendra albuma.

O siaip- atleiskit uz mano reta pasirodyma- skaitau viska- tiesiog sioks toks ceitnotas su laisvu laiku- ruosiames isvykti ir visokiu neatideliotinu reikalu prisikaupe. Bet tikiuosi greit darbus apsidirbsim ir tada atsakysiu issamiau.

Imeciau ir pora " akmeniniu" foto- galima komentuoti- tikiuosi ju bus daugiau...

Lietinga

akmeninis/akmenine
Atsakyti
QUOTE(Victor*photo* @ 2007 07 30, 14:51)
4u.gif
Sveiki visi- nuotraukas albume papildziau ir jas atkomentavau- tikiuosi ne vienos nepraleidau- tiesa- vil111- Tavo nuotraukos linkas nebeveikia- tai negalejau jos ideti i bendra albuma.

O siaip- atleiskit uz mano reta pasirodyma- skaitau viska- tiesiog sioks toks ceitnotas su laisvu laiku- ruosiames isvykti ir visokiu neatideliotinu reikalu prisikaupe.  Bet tikiuosi greit darbus apsidirbsim ir tada atsakysiu issamiau.

Imeciau ir pora " akmeniniu" foto- galima komentuoti- tikiuosi ju bus daugiau...

Lietinga

akmeninis/akmenine

Ziuriu yahoo photos naikina tinklapi. Veliau is namu iterpsiu nuotrauka... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Victor*photo* @ 2007 07 30, 12:51)
Sveiki visi- nuotraukas albume papildziau ir jas atkomentavau

Laukiau sios nuomones, vis gi pasirode ne taip blogai ax.gif Gal is tiesu tobulejam rolleyes.gif
Atsakyti
Labai dziaugiuosi,
kad trecioje namu uzduotyje atsrado ne vien bandymai uzfiksuoti busena, o ne daikta, bet ir keletas tu busenu variantu.
Dziaugiuosi tokiomis nevienpusiskomis ir placiomis mintimis!
malonu, kad ir diskutuojama apie menini aspekta, tai yra- apie ta nuotaika, kuria ji (fotografija) gali sukelti. Manau,
kad tai rimtas zingsnis pirmyn!
Is pat pradziu sau daviau uzduoti- savo fotografijose nerodyti- lietingoje- letaus, sauletoje- saules, vejuotoje- vejo.
sitikines, kad nuotaika fotografjoje galima ir reikia formuoti ne "paraidziui", kuriant fotografija-pasakojima
(..stai letus ir todel lietinga...), bet netiesiogiai- sukuriant sukuriant kazkoki atvaizda(образ)kuris ne tiesiogiai,
bet netiesiogiai palies tas stygas, kurios musu galvoje-sirdyje sukurs "sauleta", "vejuota" lietinga" busenas.
Po to, kai apzvelgsim "akmenines" temos rezultatus, kaip jau ir minejau anksciau- siulau dar karta pamastyti ties 4
stichijomis ir parengti minji- parodele, kurioj galbut bus jau musu matyti darbai, o gal kas atsizvelgs i kritika ir
nufotografuos nauju darbu. Parodomojo konkurso- parodos salygos bus kiek veliau, o kol kas - galvojam apie
akmenine stichija-busena:)Laukiam daugiau darbu!
Atsakyti
jeigu galima, išimkite mano nuotraukas iš tų parodėlių blush2.gif
Atsakyti
Mano tegu kolkas lieka lietingai ir akmenuotai - tikriausiai vieninteleles nuotraukos kurios man patinka, kaip mano darbai.
vejuotai jau turiu minciu - tik reikia surasti, sugalvoti ir bandyti rasti.
Sauletai manau ir gi si bei ta sugalvociau idomesnio, juo labiau, kad jau greitai svaitelei i pajuri leksim smile.gif
Atsakyti
Sveiki sugryze prapuoleniai. Laukiam sekancios susitikimo datos.Butu maliuonu pabendrauti... blush2.gif akmenuotai temai turiu tik labai banaliu...ymesiu viena ju...a vat kilo mintis,o jei butu si akmenuota.. g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 30 liepos 2007 - 22:24
QUOTE(dejavu @ 2007 07 30, 18:54)
jeigu galima, išimkite mano nuotraukas iš tų parodėlių  blush2.gif

Viktorai, mano irgi isimkit... blush2.gif
Atsakyti
zuvialia idomi mintis kankorezius parodyt kaip akmenukus. As nelabai suprantu rusvos demeles ties viduriu - kokiu tikslu ja darei? Man atrodo, kad tas tureklas siek tiek trugdo vaizdui. Bet jei paziurejus ir bandyt kazka surasti akmeninio...mh... nebent tai, kad kankoreziai tampa akmeniniais smile.gif Nors kompozicija atrodo gera. Man ir gi atrodo, kad kaip variantas galetu buti - bet banaloka.
Californiagirl tavo langas su namukais - tikrai neblogi. O ankstesniu nebeatsimenu g.gif Kodel nori isimti?
victor photo savo nuotraukyte isemet is archyvo ar specialiai fotografot, kad palaikyt mums kompanija? ax.gif turiu omeny lietingaja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 31 liepos 2007 - 11:30
Zuvialia, man tavo ikelta nuotrauka visai patinka (apart ruzavumo), nors ir nelabai tinkanti "akmenuotai" temai.
Man patinka liniju zaismas: ryski, atkreipianti demesi tureklo, o taip pat apsviestas, bei esantis seselyje asfaltas. Konkoreziai tik papildo nuotrauka.

Kitavertus... ko yra stiklo, bei asfalto sudetyje? tureklas... sustinges it akmuo, konkoreziai, nuotraukoje savo forma primenantys akmeni... Mokant pristatyti ir apginti savo darba - si nuotrauka manau butu tinkama "akmenuotai" temai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 07 31, 11:27)
Californiagirl tavo langas su namukais - tikrai neblogi. O ankstesniu nebeatsimenu  g.gif  Kodel nori isimti?

Mano langas su namukais, vaikas po skeciu ir guminiai batukai, taigi net 3 doh.gif Noriu isimti, nes jokios "menines vertes" sios foto neturi ir kaip supratau nepataikiau i tema....pas mane NE "lietinga", o "apie lietu"...
Nesubrendus as dar siam reikalui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 07 31, 19:20)
Mano langas su namukais, vaikas po skeciu ir guminiai batukai, taigi net 3 doh.gif  Noriu isimti, nes jokios "menines vertes" sios foto neturi ir kaip supratau nepataikiau i tema....pas mane NE "lietinga", o "apie lietu"...
Nesubrendus as dar siam reikalui biggrin.gif

turi tavo foto meninę vertę, juk pasitikrinai fotokūdroj, o ten dar griežtesni kritikai susirinkę. O čia tik vieno žmogaus nuomonė - neimk į širdį, nuotrauka dėl to nepablogėjo mirksiukas.gif
Atsakyti