Įkraunama...
Įkraunama...

Meninės fotografijos klubas (2 dalis)

gal nepastebejot pirmo tylaus pasisakymo, todel pasukausiu kiek garsiau:
noreciau ir as i kluba ar priimsit? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(buuuchepaula @ 2007 07 28, 18:11)
gal nepastebejot pirmo tylaus pasisakymo, todel pasukausiu kiek garsiau:
noreciau ir as i kluba ar priimsit?  ax.gif

Zinoma priimsim, laukiam tavo namu darbu 4u.gif

Beje, jei susitikimas ivyks bet kokiu atveju, tuomet butu gerai zinoti kokiu adresu tai vyks. Nes ryt gali but, kad as is ryto isvaziuosiu, o po to, kazin ar bus galimybe cia ilysti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 28 liepos 2007 - 20:46
aciu uz priemima.

Bandziau skaityti pirmaja tema, bet kuo daugiau skaitau, rodos visai nieko nenusimanau fotografijoje. O buvau isitikinusi kazkiek ismananti sioje srityje. Kai kurie komentarai idomus...
Turiu nuotrauka "lietingai" temai, bet dar reiketu nuskanuoti, nors gal jau ir per velu kelti... Todel ikeliu stai sita, kiek akmenuota, is senos autoportretu serijos.
user posted image
Atsakyti
Laukiam visu praeitu temu nuotrauku 4u.gif

Si nuotrauka man patinka. Mh... akmuo ir zmogaus siluetas - labai priesiska ir lyg kazkur kazkas nesueina. Gal but galima atsegti, jog akmenine siena, lyg ir tvirta, salta siena, uz kurios merginos siluetas, mergina uzsimerkusi - galima pagalvot mirus, bet pazvelgus i veida atrodo, lyg atsipalaidavus. Nors tema "akmenine" manau atspindi, nes tikrai matosi akmenine siena.
Atsakyti
Sveiki

Jei dar spejau pridedu nuotraukas temai Lietinga.

http://pg.photos.yah...d...jpg&.src=ph
Atsakyti
Ir man patinka Buuchenpaula nuotrauka, atspindi temą.. beje labai panašią idėją norėjau įgyvendint temai "akmenuota", tik man norėjosi ir veido iraiškos "akmeninės".. norėjau šiandien pafotografuot, bet "modelis" dirba, tai dabar kaip ir pavėlavau.. ką nors kita galvosiu.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 07 28, 21:06)
Ir man patinka Buuchenpaula nuotrauka, atspindi temą.. beje labai panašią idėją norėjau įgyvendint temai "akmenuota", tik man norėjosi ir veido iraiškos "akmeninės".. norėjau šiandien pafotografuot, bet "modelis" dirba, tai dabar kaip ir pavėlavau.. ką nors kita galvosiu.. smile.gif

Manau, kad vis dar gali pabandyt tai igyvendint wink.gif Labai norisi pamatyt tavo idejas bigsmile.gif

vil 111 o horizontas turi kristi i desine?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 28 liepos 2007 - 21:15
Suprantu, kad horizontas kreivas...
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 07 28, 20:25)
Zinoma priimsim, laukiam tavo namu darbu  4u.gif

Beje, jei susitikimas ivyks bet kokiu atveju, tuomet butu gerai zinoti kokiu adresu tai vyks. Nes ryt gali but, kad as is ryto isvaziuosiu, o po to, kazin ar bus galimybe cia ilysti.

nusiunciau i az adresiuka. tikiuosi musu bus daugiau:) Tik kazko niekas nenori daugia prisijungti.. O arbateles neblogos tokios turim..smile.gif))
Atsakyti
Malonu matyti naujus zmones!

QUOTE(buuuchepaula @ 2007 07 28, 20:52)
aciu uz priemima.

Bandziau skaityti pirmaja tema, bet kuo daugiau skaitau, rodos visai nieko nenusimanau fotografijoje. O buvau isitikinusi kazkiek ismananti sioje srityje. Kai kurie komentarai idomus...
Turiu nuotrauka "lietingai" temai, bet dar reiketu nuskanuoti, nors gal jau ir per velu kelti...  Todel ikeliu stai sita, kiek akmenuota, is senos autoportretu serijos.

user posted image

Su sekmingu debiutu! Malonu matyti auksta fotografijos lygi! Lauksim lietingos fotografijos!

QUOTE(Vil_1111 @ 2007 07 28, 21:04)
Sveiki

Jei dar spejau pridedu nuotraukas temai Lietinga.

http://pg.photos.yah...d...jpg&.src=ph

stichiju dar laukiam iki pat rugsejo. smagu matyti Jusu lietinga ! Lauksim kitu stichiju!
Atsakyti
Labradoriuke, idomu buvo skaityti tavo pamastymus apie mano nuotrauka. Siaip pati nuotrauka priklauso autoportretu "muzikos garsai" serijai. Bet viena, be "draugiu" atspindi visai kitokias nuotaikas.

Ikeliu dvi nuotraukas "Lietingai" temai. Nebe lietinga, bet liutinga jau cia. Nuotraukos paprastos, neieskota kitokiu budu nuotaikai perteikti, tiesiog netiketai uzklupta lietaus pasinaudojau proga uzfiksuoti skubancius sleptis zmones.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(buuuchepaula @ 2007 07 29, 10:30)
Labradoriuke, idomu buvo skaityti tavo pamastymus apie mano nuotrauka. Siaip pati nuotrauka priklauso autoportretu "muzikos garsai" serijai. Bet viena, be "draugiu" atspindi visai kitokias nuotaikas.

Ikeliu dvi nuotraukas "Lietingai" temai. Nebe lietinga, bet liutinga jau cia. Nuotraukos paprastos, neieskota kitokiu budu nuotaikai perteikti, tiesiog netiketai uzklupta lietaus pasinaudojau proga uzfiksuoti skubancius sleptis zmones.

Abiejų nuotraukų nuotaika labai patinka.. Viskas patinka - ir atlikimas, ir temos atspindejimas. Labai labai thumbup.gif Valio, galų gale ir aš matau kažką čia tikrai man patinkančio.. Pačiai iki to dar toli toli, bet yra iš ko mokytis. Fine!

Pati vakar peržiūrėjau savo bandymus "lietinga" temai norėdama galbūt čia įdėt, bet jie pasirodė absoliučiai naivūs, tai nesiruošiu niekam rodyt.. visgi vėl eilinį kartą supratau, kad režisūra man visiškai nesigauna, gaunasi kaip Victoras jau rašė apie mano darbus, grožio ir prasmės ieškojimas ten kur to visiškai nėra.. visgi padarytų kadrų pagulėjimas nejudinant ilgoką laiką palengvina šiukšlių atrinkimą..
Atsakyti