Įkraunama...
Įkraunama...

Meninės fotografijos klubas (2 dalis)

Pamirsot mano lietinga smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 19 liepos 2007 - 18:09
Kiek pamenu dedam daugiau nei po viena, ar ne? Na tai mano dar pora...

Langas...tik pastebejau nufotografavus, kad *divos* langas daug svaresnis blush2.gif Uz tai po to langus issivaliau lotuliukas.gif
user posted image

Palikti...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 19 liepos 2007 - 18:22
4u.gif Laba naktis:)

Rytoj tikiuosi balsavimas vyks, nors ir nedaug fotografiju si karta.
Mes savaitei isvaziuojam atostogu pajurin - tikimes atsivezti ir stichiju nuotrauku. Kitai savaitei - tema- akmeninis/akmenine.
akmeninei temai del to - siek tiek daugiau laiko:)sestadieni-sekmadieni komentuosime- pirmadieni balsuosime. tikiuosi grizes rasti kruva idomiu nuotrauku ir ne maziau idomiu diskusiju.

Be to - galioja kvietimas arbatai sekmadieni- negi mes ja gersim tik su Labradoriuke? Ar laikas netinkamas? 4u.gif

Geros savaites visiems!

Atsakyti
O kvietimas tik klubo nariams? ax.gif
Atsakyti
as nespejau nieko lietingo pagauti ir archyve jokio lietaus doh.gif radau viena, kazkiek panasia, bet ji manau nelabai tinka temai, idedu, bet ne balsavimui. siaip kritikai smile.gif user posted image
Atsakyti
ir as noreciau i kluba...
turiu prisipazinti, neperskaiciau visos senos temos. Bet namu darbus pazadu atlikineti ax.gif
Atsakyti
cara ideja super. Jauciasi vejukas ir zibintas toks mislingas. Labai primena rudeni. Kaip jau ir pati sake, lietinga ir as cia nelabai matau smile.gif

victor man si nuotrauka atspindi salti, dregme - kas ir galetu simbolizuoti lietinga diena. Nuotaika merginos ir gi atrodo labai niuri Nuotrauka tokia svari, jog man atrodo, kad si mergina ne lauke kazkur sala, bet viduje. Gal but galetu but, kad ji ka tik grizo is lauko, bet ji nuoga nevaikscios lauke.

Cia mano dar viena nuotraukyte temai lietingai:
user posted image

O cia temai "akmenine" :
user posted image
Atsakyti
Keliu tema virsun.
Labradoriuke,sirdis man patiko.Vis svarstau kokiu budu cia ji taip suakmenejo?
Pati vis dar ieskau akmenuotos..lietynga turiu,bet neturiu laido...galima bus,as ymesiu veliau.. blush2.gif na tiesiog..vakar uzklupo lietus ir gime siokiu tokiu ideju..

atostogaujantys prasom sugryzt.a to likau cia viena...
Papildyta:
Apsizvalgiau Ruediger'io tapetuose.Issirinkau tapetus,kurie mano akimis labiausiai atitinka reklamos minti. Tos kelnaites sitai mergiotei ir odos spalva viskas labai graziai skamba..
http://www.ruediger-...grosse/wp66.jpg [kazkodel neleidzia yvest nuorodos kitaip..]

begu dairytis toliau..
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 07 26, 12:58)
Apsizvalgiau Ruediger'io tapetuose.Issirinkau tapetus,kurie mano akimis labiausiai atitinka reklamos minti. Tos kelnaites sitai mergiotei ir odos spalva viskas labai graziai skamba..

zinai, man atrodo, kad ta zalia spalva tokia sodri mus siek tiek grazina i dziungles. Kur galima sutikti tokias moteris nuogom krutinem smile.gif aisku ne tokiom apvalios ir standziom smile.gif Bet man atrodo, kad mintis cia buvo panasi. Nes ir patys tapeta kazkiek tai priemema - dziungles. O geles pagyvina.
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 07 27, 13:00)
aisku ne tokiom apvalios ir standziom smile.gif

Kodel negalima tokiom standziom krutinem sutikti? biggrin.gif Galima...kol dar jaunos ir mazai naudotos........ biggrin.gif Sorry, uz poster_offtopic.gif biggrin.gif blush2.gif

Klausimas meninkams...Ar namu darbuose ir savo nuotraukas vertinam? Kol kas balsus atidaviau tik daugiausia balu vertai nuotraukai, o daugiau....neturiu ka vertinti per daug g.gif mazoka nuotrauku, o puse is ju mano biggrin.gif ....o sau balsu skirt ir saves vertinti man neina blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 28 liepos 2007 - 00:11
Stai mes ir grizom- puikiai pailsejom!
Sveiki visi!
Aciu, kad neleidote temai numirti. Nors diskusiju menines fotografijos
temomis irgi neradau verysad.gif g.gif Lietingas nuotraukas pakomentuosiu kiek veliau.
O kaip gi musu "akmenine" tema? Kas nors dar atsius fotografiju, ar mes su Labradoriuke rungsimes? mirksiukas.gif
Del kvietimo arbatai- bus malonu susitikti su zmonemis, kurie domisi menine fotografija- dalyvavimas klube nebutinas.
Kas galetu/noretu susitikti rytoj vakare- apie 18 val- pakelkite rankas smile.gif
Atsakyti
Sveiki sugrize 4u.gif

As keliu ranka clap.gif O ka reiketu tureti su savimi einant i susitikima?

Man kilo mintis, gal reiketu visiem klubo nariam issiusti AZ g.gif Gal tada daugiau kazkas prisijungtu doh.gif
Atsakyti