Įkraunama...
Įkraunama...

Meninės fotografijos klubas (2 dalis)

QUOTE(-Zoom- @ 2007 07 18, 22:12)
Priimsit dar vieną fotomaną retkarčiais parašinėt? smile.gif

Sveikas atvykes!
Malonu matyti Jus cia. Klube kalbame apie menini fotografijos aspekta. Junkites i diskusijas. Tikiuosi su klubo taisyklemis susipazinote? mirksiukas.gif

Malonu butu isgirsti nuomone apie Ruedigerio Schestago fotografijas. Kazko musu damos sia tema tyli...
Atsakyti

Divos lietinga man liudna, depresyvi, labai man tinka siuo metu smile.gif doh.gif
Californiagirl foto zaisminga, tikra vaikyste man ten smile.gif

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 07 17, 20:53)
cara mano vyras nugara pasitempe, dabar ir as turiu namie 2 vaikus  g.gif

turbut vyresnysis "vaikas" didesnis ligonis biggrin.gif sorry uz off... blush2.gif

QUOTE(-Zoom- @ 2007 07 18, 20:12)
Priimsit dar vieną fotomaną retkarčiais parašinėt? smile.gif

sveikas 4u.gif
linkejimai nuo LO mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Victor*photo* @ 2007 07 18, 22:27)
Malonu butu isgirsti nuomone apie Ruedigerio Schestago fotografijas. Kazko musu damos sia tema tyli...

Bijau kad šia tema nelabai ką galiu pasakyt - pažiūrėjau ir likau abejingas. Toks sintetinis menas, be jausmo pasirodė.

QUOTE(cara)

ooo, kokie žmonės : )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Zoom-: 18 liepos 2007 - 22:45
[quote=-Zoom-,2007 07 18, 23:42]
Bijau kad šia tema nelabai ką galiu pasakyt - pažiūrėjau ir likau abejingas. Toks sintetinis menas, be jausmo pasirodė.

[/color][/quote]
[/quote]

O ka pasakysite apie Remigiju Treigi?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 07 18, 22:20)
šito fotomano nuotraukos labai gražios  4u.gif
būtų malonu gauti patarimų iš patyrusių

drinks_cheers.gif
aš dar pagalvojau negi čia tas pats Zoom mastau.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Victor*photo* @ 2007 07 18, 22:27)

turiu įtarimą, kad damoms labiau patiko Mapplethorpe kūryba smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 07 19, 08:58)

oi, oi, oi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Victor*photo* @ 2007 07 18, 21:27)

Norit isgirsti damu nuomone? Ogi absoliuciai nesudomino...skaitmeninis pasaulis g.gif Meno neradau, arba as neturiu supratimo visai... beviltiska zodziu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 07 19, 08:58)

smile.gif)aisku- gi pas Mapplethorpe tokios gelytes!
Bet visgi noreciau apginti ir Ruedigeri Schestaga.
Si paroda- "tapetai"- konceptualus poziuris.
Tai reiskia- ziureti reikia ne kiekviena nuotrauka atskirai, o visa serija.
Ruedigeris- mados fotografas ir jo koncepcija siame projekte tame, kad jis i tapetus pasiziurejo ne vien kaip
i fona- bet ir kaip i be galo vaizduote skatinancia medziaga. Nesunku pastebeti ir ypac idomu palyginti, kaip
skirtingiems tapetams parinkti skirtingi modeliu tipazai su skirtingom pozavimo manierom, skirtingu makiazu, skirtingais
"kostiumais".Tame ir jo koncepcijos esme, kad modelis, jo elgsena, ir aplinka - kartu ir tapetai, kurie ir yra visos
parodos atskaitos taskas- formuoja vientisa paveiksla, nuotaika, kuris visiskai kitoks kitoje fotografijoje.
argi jus sito nepastebejote?
Atsakyti
zoom sveikas prisijunges. Tikriausiai mes jau buvom susitike bitej+ ? mirksiukas.gif Parodyk daugiau savo darbu.

QUOTE(Victor*photo* @ 2007 07 18, 21:27)

Man sita kazkodel patiko. apskritai man patinka tokia sena fotografija, bet pas ji daug kur vyrauja sakyciau minimalizmas, konkretumas, daug simbolikos. Pagalvojus, daugelis meninku kalbedami nuotraukose - naudoja simbolika. Juk tai ir yra pavaizduoti nematoma, nepavaizduojama ir tai ko galetu zmogus paieskoti netik nuotraukoje, bet ir savo viduje.

http://www.arterija....ms/Treigys/016_

Vakar teko persimesti pora zodeliu su fotografu Alisausku bigsmile.gif
<...>
Jis man sako: as visa gyvenima gyvenu is fotografijos... sako as esu Alisauskas, gal girdetas?
Sakau, zinoma girdetas thumbup.gif

http://www.photograp......mp;aut_id=8>.

Labai bendraujantis ir mielas zmogustis 4u.gif

Sita turetu patikti Silwio smile.gif :
http://www.photograp...amp;foto_id=899
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 19 liepos 2007 - 16:39
Stai ir mano "lietinga"

user posted image

Papildyta:
4u.gif

Kazko mazai foto musu konkursui. kol kas tik 4 doh.gif
Gal dar sulauksim. O kol kas galima ir ten komentuoti. atsiras nauju foto- ikelsiu.

Lietinga
Atsakyti
Victorai, po kiek nuotrauku galima priduoti? Vakar pas mus lijo truputi ax.gif
Atsakyti