Įkraunama...
Įkraunama...

Meninės fotografijos klubas (2 dalis)

4u.gif
Labas vakaras!

Sprendziant is uzsitesusios tylos- visi jau pabande fotografuoti apnuoginta save tapetu fone ir nusprende, kad gaunasi ne blogiau nei pas Ruedigeri Schestaga... mirksiukas.gif thumbup.gif g.gif
Kaip sekasi fotografuoti "lietinga" sia sauleta savaite?smile.gif
Atsakyti
Vis nera laiko- tai vaikas serga, tai kitu rupesciu atsiranda, kaip ir daugumai turbut... smile.gif
R. Treigio foto patiko. turbut nelabai tinka tas zodis. sukrete kai kurios. nuo S. McCurry negalejau atitraukti akiu. kiekviena foto istorija. turbut tai ir yra menine fotografija smile.gif kitu autoriu nuotraukose irgi yra kur akis paganyti ir turbut bus, nes as taip nesugebu.

sunku ziuriu mums tuos budvardzius fotografuoti smile.gif lietinga irgi man sunki tema. bandau sukurti istorija apie lietinga, lietu ir zinau kaip turetu buti, bet esu ribojama motinystes darbo, tai kazin kaip cia bus su tom foto unsure.gif eisiu i archyva g.gif

Dejavu lietinga man gera ziureti- ten toks siltas lietus, sauletas.
Atsakyti
Sunku fotografuoti lietinga nuotaika, kai uz lango saule sviecia biggrin.gif Turiu viena foto po lietaus...Meniskumo irgi nerasta, alia man ji miela blush2.gif Nes vaikai is proto kraustes, kad gavo laisve balose siausti ax.gif
user posted image
Atsakyti
4u.gif
kol kas lietinga- foto is archyvo. bandysiu gaudyt ir daugiau, bet jau turbut ne sia savaite..

user posted image

Atsakyti
diva as ne i tema, bet tu tikrai SUPERMAMA. (pazvelgus i parasa) Daug daug tau balionu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

cara mano vyras nugara pasitempe, dabar ir as turiu namie 2 vaikus g.gif

Aisku, lietucio neuzsakysi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 17 liepos 2007 - 21:54
Sukau galva kaip cia ta lietinga nuotaika be lietaus parodyti ir belaistant zole sove viena mintis bigsmile.gif Tik nesijuokit labai.... blush2.gif

"Lietaus belaukiant"
user posted image

Turiu dar ir nespalvota varianta, gal jis jusu manymu butu "lietingesnis" tai galesiu ideti....O siaip ta nespalvota varianta pirma ikeliau i pelke, nieks "nenusvilpe" ir persikele foto i kudra, tai dristu pasirodyti cia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 18 liepos 2007 - 17:25
QUOTE(californiagirl @ 2007 07 18, 18:13)
Sukau galva kaip cia ta lietinga nuotaika be lietaus parodyti ir belaistant zole sove viena mintis bigsmile.gif  Tik nesijuokit labai.... blush2.gif

"Lietaus belaukiant"

Turiu dar ir nespalvota varianta, gal jis jusu manymu butu "lietingesnis" tai galesiu ideti....O siaip ta nespalvota varianta pirma ikeliau i pelke, nieks "nenusvilpe" ir persikele foto i kudra, tai dristu pasirodyti cia biggrin.gif

linksma smile.gif, iš pradžių pamaniau, kad po skėčiu vanduo pilamas...
o kaip vertei į juodai baltą?
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 07 18, 20:03)
linksma smile.gif, iš pradžių pamaniau, kad po skėčiu vanduo pilamas...
o kaip vertei į juodai baltą?

Nuimdama hue ir saturation smile.gif Kodel klausi? Kas nors ne taip su j/b variantu?(itariu kad jau matei;))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 18 liepos 2007 - 20:17
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 07 17, 21:53)
diva as ne i tema, bet tu tikrai SUPERMAMA. (pazvelgus i parasa) Daug daug tau balionu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

cara mano vyras nugara pasitempe, dabar ir as turiu namie 2 vaikus  g.gif

Aisku, lietucio neuzsakysi  g.gif

ne i tema aciu uz balionus:))

Visai linksma cia mums visiems..smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 07 18, 21:07)
Nuimdama hue ir saturation smile.gif  Kodel klausi? Kas nors ne taip su j/d variantu?(itariu kad jau matei;))

mačiau, prabalsavau blush2.gif
pabandyk šituo būdu į nespalvotą paversti - išraiškingesnė gausis
http://www_eyesondes...rting_to_bw.htm
Atsakyti
Priimsit dar vieną fotomaną retkarčiais parašinėt? smile.gif

Mano mėgiama JB metodika:
Saturacija > 0
O tada - stiprus curves tampymas. Mėgtu gan kontrastingą JB su stipriai nubalintomis šviesiomis zonomis. Curves - galingas įrankis jei moki juo pasinaudot.

Pvz:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Zoom-: 18 liepos 2007 - 21:14
QUOTE(-Zoom- @ 2007 07 18, 22:12)
Priimsit dar vieną fotomaną retkarčiais parašinėt? smile.gif

šito fotomano nuotraukos labai gražios 4u.gif
būtų malonu gauti patarimų iš patyrusių
Atsakyti