QUOTE(Eretikas @ 2007 09 28, 08:42)
Man labai gaila, kad jus net nesupratote apie ka cia ejo kalba. Tikrai ne apie siuolaikiniu vaiku issilavinima, o apie pedagoges viesa pasisaipyma is savo studentu.
Man atrodo, kad ir Jūs nelabai supratote apie ką eina kalba. Jei Jūsų išskirti žodžiai apie Ramigijaus žinojimą kažką reiškia.
Esmė ta, kad tai buvo adresuota, konkrečiam žmogui, kuris puikiai žino ir suprato apie ką eina kalba. ir dėl ko mes juokėmės.
Tad Jūs visiškai nežinodama konteksto įsikišote į svetimą pokalbį ir supratote jį taip, kaip norėjote suprasti.
Šiuo atveju apie studentus apskritai kalbos nėra, nesvarbu kur tai buvo nuskambėję, per stojamuosius ar ne.
Ir juokėmės męs iš savęs, o ne iš tų, kurie tai pasakė.
Esmė ta, kad mes su Remigijum esame labai geri bičiuliai, tai jau gavosi, kad kartu stažavomės Suomijoje. Man jis mano bendraamžis, todėl manau jaunas žmogus.
Taigi o mano draugei jis pasirodė jau dėdė. Sakė, kad galvojo, kad bus jaunas žmogus, o čia dėdė. Sužinojęs Remigujus apie savo "diagnozę" labai pergyveno. Bet mes iki šiol jį vadiname dėde linksmai iš to pasišaipydami...
Tai gi pasakymas "vyrasnioji karta" bent jau mums skamba, kaip ne tik dėdžių kategoriją, o jau gerokai pagyvenusių žmonių. Tad pasakymas, kad Remigijus jau net nebe dėdė, o vyresnioji karta labai pralinksmino ( nieko asmeniško į studentą ar ką kitą) paprasčiausiai jaunam žmogui tas pats Remigijus jau, matyt, atrodo pagyvenęs... Tad pamaniau, kad va jam tai bus įdomu, kad metai vis gi bėga ir kaip mes save įsivaizduojam, dar visai jaunais žmonėmis, o va jaunimui ne tik dėdėmis, o ir vyresniąja karta...
Kartais visai ne pro šalį iš savęs pasišaipyti... o diskusijose ko ko o jumoro jausmo tikrai trūksta.
Papildyta:
QUOTE(dejavu @ 2007 09 28, 09:05)
prašau atleiskite man, grybukų fotografei, kad įsiveržiau į jūsų temą ir klausiu ne "į temą", bet ar negalėtumėt Narajana trumpai papasakoti kaip sustatyti apšvietimą, kad taurės gautųsi be atspindžių (jei galima mokomės fotografuoti skyrelyje)
O jūsų temoje buvo užduotis apie natiurmortą? Esmė ta, kad rašiau nesenai straipsnį apie natiurmortą Moksleivių fotografijos žurnalui. kažkur jis turi ir kompe būti su iliustracijomis ir pan. Galėčiau ten pas jus patalpinti. Jis beje ir lietuvių ir anglų kalbomis išėjo.
Ir ten yra kaip tik iliustracijos, daugiausia su stiklu. Stiklą galima įvairiai fotografuoti, bet kiekvienai medžiagai yra vis gi griežtos taisyklės.