Įkraunama...
Įkraunama...

Meninės fotografijos klubas (2 dalis)

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 09 27, 16:35)
Kazkas manes paklause kodel i neakivaizdini...
Sake, kad yra labai didelis skirtumas.

Žinoma, kad skirtumas didžiulis. Neakivaizdiniame daugiau savarankiškas darbas. Be to sesijos tik po tris savaites, tad kažką realaus išmokyti praktiškai neįmanoma. Tad tenka tik vertinti tai, ką jis pats sugebėjo savarankiškai išmokti...
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 27, 16:45)
Labradoriuke, as ten architektura baigiau ax.gif  Dar tada kolegija vadinosi "Aukstesnioji Statybos Mokykla" biggrin.gif

Dabar ten išlyginamosios studijos būna ir bakalauro laipsnį suteikia...
Papildyta:
QUOTE(jaunamamyte @ 2007 09 27, 16:37)
radau kad tai jus..  4u.gif
buvom kazkada susitike..  ax.gif

Na gi aš ir nesislepiu, kad tai aš. O kur buvom susitikę?
Atsakyti
QUOTE(Narajana @ 2007 09 27, 16:50)
Dabar ten išlyginamosios studijos būna ir bakalauro laipsnį suteikia...

Kad ir noreciau....as per toli esu. Uz balos... biggrin.gif
Atsakyti
Dar foto su trim objektais, o tai nugrybavom mes čia į lankas. Geriau fotografuoti einam.

user posted image

user posted image

O čia dar krūvelę trijulių radau iš indijos biggrin.gif Viena iš jų:

user posted image

Atsakyti
Narajana pakomentuok musu nuotraukas, nes praktiskai viskas cia gula ant Victor peciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zulika @ 2007 09 27, 16:38)
deja, ne pedagogams turi būti gėda, kad ateina karta besidominti realybės šou ir tt, o pirmiausia tėvams  doh.gif
Sutinku, kad baisiai liūdna, kai tėvai pro pirštus žiūri į vaikų lavinimą ir kai tikisi, kad dabartinis biednas mokytojas sugebės įkalti kažką dabartiniam jaunimui...

ACIU UZ PALAIKYMA. Visiskai sutinku su Jusu nuomone. drinks_cheers.gif

Vetre- manau tau ner del ko atsiprasineti 4u.gif smile.gif
Verciau griztam prie menines fotografijos. Jeiskaitei- mes cia dar ir pristatome mums patinkancius
autorius ir butu labai smagu pamatyti Tavo pasirinkima.Manau kad daugeliui tai butu idomu.
Odel slogos-laikykis! 4u.gif labai neblogai sloga gydo biciu pikis (propolis) vandeninis/aliejinis tirpalas.
Ir nescioms nestuke.gif galima...
Atsakyti
tuoj idesiu viena nuotraukytes, pakomentuokit prasau ji menine ar ne .. ohmy.gif tongue.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaunamamyte: 27 rugsėjo 2007 - 20:18
Narajana, "veza" mane tavo nuotraukos 4u.gif Mano idejas nuzudo chroniskas laiko stygius smile.gif

Jaunamamyte, papasakok, kodel tau atrodo, kad nuotrauka galetu buti meniska/nemeniska. Idomu.

Ziu su namu darbais liudna. As sia savaite irgi nepazangus. Darbe kasdien po 14 valandu. Savaitgali paskirsiu tam laiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 27 rugsėjo 2007 - 21:02
Sveiki, oi tai diskusiju padavet smile.gif
Stroitecha baigiau 2003-iais, grafini dizaina, kaip tik tuo metu mokyklos statusas keitesi i kolegija...galiu pasakyti, kad dienines studijos ir vakarines skiriasi kaip diena ir naktis mirksiukas.gif ziurint ko tau reikia...jei diplomo - eini i vakarines ir ramiai stumi dieneles su atlaidziu vertinimu bei visokeriopa pagelba...nes pinigelius atnesi, visi suinteresuoti, kad mokytumeis...o dienines priesingai - net tik neinesa pinigeliu bet dar ziurek ir stipendija ims gauti, todel vertinimai, uzduotys bei kritika kur kas stipresne smile.gif
(mokiausi dieniniam, gaudavau stipendija ir net keleta pelnytu desimtuku is kursiniu darbu biggrin.gif pasigyriau smile.gif)
patiko man ten mokytis, tiesa Narajanos kogero nesu sutikusi g.gif tik vienas dalykas labai nesmagiai nuteike...kuomet praejus metams po mokyklos baigimo atejau pasiimti zadetu darbu ir suzinojau, kad jie isvezti i makulatura smile.gif iki siol nesuvokiu tokio dalyko...
suprantu - buna atvejai kuomet tuos pacius darbus destytojai atpazista kitu, nauju studentu perziurose...bet atleiskite - viskam yra ribos...

bet kas pasakyta apie grybukus - labai viskam pritariu ir bendrai paemus manau, kad meno pajautimas buna igimtas, gyvenime puoselejamas ir su metais atrandamas budas tai isreiksti...

o noras pakritikuoti tai, ko net nesuvoki (kaip, kad dabar populiaru tureti nuomone apie viska) tera issilavinimo stoka ir reiketu stora oda uzsiauginti nuo tokiu komentatoriu ale vistiek kartais graudu... smile.gif
Atsakyti
Narajana, tavo nuotraukytes atrodo super. Man ypac patiko pirmoji thumbup.gif

O kas ten toks per skysti taurese? atrodo kaip gyvsidabris. Labai idmiai atrodo.
Atsakyti
Labai atsiprasau sio skyrelio autoriaus. Mes jam sugadinome visas pamokeles ir mokymosi klase pavertem turgumi, kur vyksta bobiskas gincas - kuri is musu priklauso grietineles sluoksniui, kuri grybukas, ar is balos tas mano protingumas.....

QUOTE(zulika @ 2007 09 27, 16:38)
deja, ne pedagogams turi būti gėda, kad ateina karta besidominti realybės šou ir tt, o pirmiausia tėvams  doh.gif

Man labai gaila, kad jus net nesupratote apie ka cia ejo kalba. Tikrai ne apie siuolaikiniu vaiku issilavinima, o apie pedagoges viesa pasisaipyma is savo studentu. JUk jus matyt nei vienas nenoretumete, kad isejus is gydytojo kabineto, apie savo nesvaras ausis perskaityti kita diena internete, kur gerb. gydytoja su malonumu juokiasi is jusu g.gif
O pedagogu geru tikrai yra mirksiukas.gif As pati dirbu su vaikais.

QUOTE(peppi @ 2007 09 28, 00:55)
Sveiki, oi tai diskusiju padavet smile.gif
Stroitecha baigiau 2003-iais, grafini dizaina,
bet kas pasakyta apie grybukus - labai viskam pritariu

Stroitechas dar ne ypac didelis issilavinimas, dar ir po jo reiktu pasimokyti.
Dabar neaisku tik, ar jus tokiu budu bandote ilisti gerb. meno pasaulio atstovams i uzpakali, ar tikrai manote, kad jau jus, tai tikrai esate ne grybuku fotografe?
Atsakyti
QUOTE(Eretikas @ 2007 09 28, 09:42)
As pati dirbu su vaikais.

supratau diskusiją ir pasakiau, ką norėjau.
'Leidžiu' šaipytis, ir jei perskaičius nors vienam sukirbės sažinė, kad apie jį taip negražiai, tikslas bus pasiektas.
Kol nėra minimi konkretūs vardai, tol nėra pažeidžiamos jokios kito asmens teisės.
bet skyrelis ne apie tai...baigiam.
Atsakyti
prašau atleiskite man, grybukų fotografei, kad įsiveržiau į jūsų temą ir klausiu ne "į temą", bet ar negalėtumėt Narajana trumpai papasakoti kaip sustatyti apšvietimą, kad taurės gautųsi be atspindžių (jei galima mokomės fotografuoti skyrelyje)
Atsakyti