Įkraunama...
Įkraunama...

Meninės fotografijos klubas (2 dalis)

Labai netycia uztikau sita tema, bet kadangi, man zinoma kas slepiasi po Narajana niku, uzsukau is smalsumo paziureti unsure.gif Dabar jau gailiuosi verysad.gif

QUOTE(Narajana @ 2007 09 25, 23:26)
Tai va graudžiausia ir yra, kad tokių  nebuvo sad.gif Buvo gal vienas kuris žinojo dvi pavardes, tai mes net jam paplojom.
Nesakau, kad nebuvo talentingų studentų, buvo ir ne tiek jau mažai, o va apsišvietusių deja deja sad.gif
Victor*photo*  beje viena studentė iš Klaipėdos žinojo ir Remigijų, tik va pasakė kad jis yra vyresniosios kartos atstovas. Čia tai ne jau net ne dėdė  lotuliukas.gif puoliau jam skambinti pranešti gerąją naujieną, kad jį jau perkėlė  mirksiukas.gif

Ir cia kalba kolegijos destytoja? Kalba visai Lietuvai, net nesusimastydama, kad gali skaityti jos esami, busimi studentai? Ju tevai? Kaip vaikas (net ir labai talentingas), gales dabar mokytis pas jus? Pastoviai bijodamas, kad is jo bus pasisaipyta ne tik tyliai, slapcia paskambinant menininkams ir pasijuokiant, bet ir viesai internetu doh.gif
Ir cia vadinasi jautri menine siela? Spjauti vaikams i dusia gali jautri menine siela?

Liudna, labai liudna....

QUOTE(Narajana @ 2007 09 26, 13:51)
Man asmeniškai pasisakymas apie Remigijų nuskambėjo panašiai taip, kaip kokiai motinai sakytų žodžius: na gal ir neblogas tavo kūdikis, bet galėjai ir geresnį pagimdyti. Jis kažkoks liūdnas ir iš viso gal būtų ir neblogas bet nosis tai tikrai per didelė ir kojos ilgesnės galėtų būti... gerai čia viskas apstrakčiai skamba, o jei mesteltų jūsų vaikui iš tiesų... juk pergyventumėt ar ne? už savo kūdikį kiekviena motina pergyventų...
Menininkui kūryba taip pat yra jo kūdikis, labai ilgai augintas ir puoselėtas.

Jus cia izeidet mano kudiki unsure.gif ne sumastyta, o tikra, pagimdyta kudiki. Galeciau tai, jusu elgesi, netoleruotina ne tik zmogui, mamai nurasyti jusu hormonu audrom, bet negi nesate girdejusi zodzio profesine etika. Kaip menininke puolete ginti meno, skaudziai kirsdama zmogiskumui. Man labai gaila, kad musu vaikai, vaikai kurie taip lauke jusu destomu dalyku, kurie turejo grazias svajones, ta jau spejo perskaityti. Ech....geriau jau buti prastu menininku, negu prastu pedagogu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eretikas: 27 rugsėjo 2007 - 14:38
QUOTE(Eretikas @ 2007 09 27, 14:37)
Labai netycia uztikau sita tema, bet kadangi, man zinoma kas slepiasi po Narajana niku, uzsukau is smalsumo paziureti  unsure.gif Dabar jau gailiuosi  verysad.gif
Ir cia kalba kolegijos destytoja? Kalba visai Lietuvai, net nesusimastydama, kad gali skaityti jos esami, busimi studentai?  Ju tevai? Kaip vaikas (net ir labai talentingas), gales dabar mokytis pas jus? Pastoviai bijodamas, kad is jo bus pasisaipyta ne tik tyliai, slapcia paskambinant menininkams ir pasijuokiant, bet ir viesai internetu  doh.gif
Ir cia vadinasi jautri menine siela? Spjauti vaikams i dusia gali jautri menine siela?

Liudna, labai liudna....
Jus cia izeidet mano kudiki  unsure.gif  ne sumastyta, o tikra, pagimdyta kudiki.  Galeciau tai, jusu elgesi, netoleruotina ne tik zmogui, mamai nurasyti jusu hormonu audrom, bet negi nesate girdejusi zodzio profesine etika. Kaip menininke puolete ginti meno, skaudziai kirsdama zmogiskumui. Man labai gaila, kad musu vaikai, vaikai kurie taip lauke jusu destomu dalyku, kurie turejo grazias svajones,  ta jau spejo perskaityti. Ech....geriau jau buti prastu menininku, negu prastu pedagogu  cool.gif

Visų pirma aš nesislepiu... deja ne taip kaip jūs, ar kiti čia esantys. Visi duomenys yra surašyti, užtenka atsiversti ir pažiūrėti gimimo datą, mano puslapį ir t.t.
nicas Narajana yra oficialus fotografinis nicas naudojamas parodose ir visur kitur.

Dar Viktorui ir Daivai, atsiprašau, kad čia pasirodžius sukėliau tokias riaušes, visiškai nevykusiai gavosi...

Atsakyti
Narajana, cia juk forumas ir reikia ismokt jame bendrauti, kad ir nereaguoti i tokius postus. Juk visi esam zmones ir kartais tai priimam perdaug asmeniskai.

Man buvo idomu dar pries ta posta, tu dirbi Vilniaus kolegijoje? Statybos ir dizaino fakultete?
Atsakyti
Dabar jau ir as gailiuosi, kad Narajanos postus priimiau per daug asmeniskai. Tiesiog buvo uzgauti mano motiniski instinktai. Atsiprasau ir as, kad nesugebejau patyleti.
Narajana, malonu matyti, kad mokate atsiprasyti, tiesiog manau, kad dar galima butu atsiprasyti ir savo studentu, is kuriu nevykusiai pasisaipet.
Klysti zmogiska, ir tas visiems pasitaiko. Svarbu suprasti, kada ta lazda jau perlenkta.
Sekmes visiems fotografuojantiems, lengvo vaikucio nesiojimo, Naranjana.
Viso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eretikas: 27 rugsėjo 2007 - 15:36
QUOTE(Eretikas @ 2007 09 27, 15:37)
Liudna, labai liudna....

deja, ne pedagogams turi būti gėda, kad ateina karta besidominti realybės šou ir tt, o pirmiausia tėvams doh.gif
Sutinku, kad baisiai liūdna, kai tėvai pro pirštus žiūri į vaikų lavinimą ir kai tikisi, kad dabartinis biednas mokytojas sugebės įkalti kažką dabartiniam jaunimui...

Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 09 27, 15:29)
Narajana, cia juk forumas ir reikia ismokt jame bendrauti, kad ir nereaguoti i tokius postus. Juk visi esam zmones ir kartais tai priimam perdaug asmeniskai.

Man buvo idomu dar pries ta posta, tu dirbi Vilniaus kolegijoje? Statybos ir dizaino fakultete?

Ne dirbu Statybos ir dizaino kolegijoje, Dizaino fakultete, fotografijos katedroje.
Dėstau :
fotografams: piešimo ir dizaino pagrindus Ik.,
fotokompozicija II k.
Studijinį portretą (praktinę dalį) IIIk.
Meninę reklaminę fotografiją IIIk.

Grafinio ir interjero dizaino studentams: fotografiją.

Šiuo metu sergu smile.gif o po ligos jau dekretas, tad dėstyti jau nebegrįšiu, todėl čia ir esu tarp SM...smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Narajana @ 2007 09 27, 15:57)
Ne dirbu Statybos ir dizaino kolegijoje, Dizaino fakultete, fotografijos katedroje.
Dėstau : 
fotografams: piešimo ir dizaino pagrindus Ik.,
fotokompozicija II k.
Studijinį portretą (praktinę dalį) IIIk.
Meninę reklaminę fotografiją IIIk.

Grafinio ir interjero dizaino studentams: fotografiją.

Šiuo metu sergu smile.gif o po ligos jau dekretas, tad dėstyti jau nebegrįšiu, todėl čia ir esu tarp SM...smile.gif

Labai smagu thumbup.gif
Nes tarp stojanciuju buvau ir as ax.gif , tik gaila manes niekas nieko neklause nei apie fotografus, nei apie isskirtine fotografija. Stojau i neakivaizdini.

Beje, galvoju, is kur man matytos buvo keleta tavo nuotrauku.
Po to prisiminiau, kad turiu "Lietuvo fotografija: vakar ir siandien" 2004m. Dar zvilgterejau: yra ten keleta tavo nuotrauku. Kurios atkreipe mano demesi.
Atsakyti
QUOTE(Narajana @ 2007 09 27, 16:57)
Ne dirbu

Vetre? wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaunamamyte: 27 rugsėjo 2007 - 16:31
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 09 27, 16:25)
Labai smagu  thumbup.gif
Nes tarp stojanciuju buvau ir as  ax.gif , tik gaila manes niekas nieko neklause nei apie fotografus, nei apie isskirtine fotografija. Stojau i neakivaizdini.

Beje, galvoju, is kur man matytos buvo keleta tavo nuotrauku.
Po to prisiminiau, kad turiu "Lietuvo fotografija: vakar ir siandien" 2004m. Dar zvilgterejau: yra ten keleta tavo nuotrauku. Kurios atkreipe mano demesi.

Neakivaizdiniame nėra konkurso, todėl nieko ir neklausinėjam, nes vis vien visus priimam. Šiemet sąrašuose 52 neakivaizdininkai.
O va baigė šiemet trys! g.gif g.gif
Ketvirtakursių dabar aštuoni, nors įstojo taip pat apie 40.
Atsakyti
QUOTE(Narajana @ 2007 09 27, 16:31)
Neakivaizdiniame nėra konkurso, todėl nieko ir neklausinėjam, nes vis vien visus priimam.  Šiemet sąrašuose 52 neakivaizdininkai.
O va baigė šiemet trys! g.gif  g.gif
Ketvirtakursių dabar aštuoni, nors įstojo taip pat apie 40.

Kazkas manes paklause kodel i neakivaizdini...
Sake, kad yra labai didelis skirtumas.
Atsakyti
QUOTE(jaunamamyte @ 2007 09 27, 17:29)

radau kad tai jus.. 4u.gif
buvom kazkada susitike.. ax.gif
Atsakyti
Labradoriuke, as ten architektura baigiau ax.gif Dar tada kolegija vadinosi "Aukstesnioji Statybos Mokykla" biggrin.gif
Atsakyti