Įkraunama...
Įkraunama...

Meninės fotografijos klubas (2 dalis)

QUOTE(Victor*photo* @ 2007 07 14, 22:22)
galiu dar pasiulyti Rusija ax.gif

O gal Kazachstanas rugpjūčio gale arba Bulgarija lapkritį? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 07 14, 22:44)
Isivaizduoju, kad su tavim diskusija prie arbatos butu nepalyginamai idomesne

smile.gif
Atsakyti
ir dar.... jei kam įdoku, man patinkančios:

http://www.stevemccurry.com/main.php

http://www.pbase.com/sofo

http://www.gerardlau...om/Galeries.htm

Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 07 14, 23:36)
Na, Viktorai, panašu, kad tu apie mane labai prastos nuomonės smile.gif Gal įsižeidei dėl mano komentarų? Aš ne iš tų, kurie besąlygiškai linksi galvytėmis ir mėgstu diskusijas. Tik diskusijoje galima rasti tiesą.
Serijoje matau įdomų žaidimą nuotaikomis, spalvomis, raštais. Ta prasme kiekvienas modelis jam puikiai parinktoje aplinkoje. Tapetai parodo modelio nuotaiką, perteikia energiją. Dviejų modelių vietomis nesukeisi. Netgi pozos, makiažas, šukuosenos, apranga smile.gif parinktos taip, kad kartu su tapetais kurtų bendrą kiekvienos individualios nuotraukos nuotaiką.

Malonu, kad ne man vienam patinka diskusijos:) Ir del poziurio i rezultata irgi sutinku.
mirksiukas.gif

Dar apie "tapetus" galiu papasakoti:
Shestag rinko ivairiu laikotarpiu, ivairiu saliu tapetus . Patys ankstyviausi datuojami 1905(ar 1908). Surinkti tapetai is Vokietijos, Prancuzijos, Olandijos, Rusijos ir kt.
Pradedant popieriaus fabriku gaminiais, baigiant rastais ant komodos apleistoje landyneje. Taip isejo, kad fotografijos istorija prasidejo beveik vienu metu su tapetu gamybos technologijos pradzia. Ir projekte modeliu stilistika ne tik atitinka konkreciu tapetu isleidimo laika, bet ir tuo laiku buvusiam fotografijos stiliui.
pvz.:

nr27- 70-ieji metai,
nr 30- 80-ieji metai
nr 41- prancuziski moderno epochos tapetai
nr 43- TSRS gamybos tapetai
nr49- disko epocha
nr50- suprasi? mirksiukas.gif
nr 53- 20-ieji..
ir t.t Ir ne vien taip rengesi ir dazesi, bet taip ir fotografavo.
sia prasme- zinant sia informacija sis projektas tampa dar idomesnis. Man tai kartu ir fotografijos stiliu apzvalga.

Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2007 07 14, 23:50)
O gal Kazachstanas rugpjūčio gale arba Bulgarija lapkritį?  ax.gif
Papildyta:
smile.gif

O gal rugpjutis-lapkritis Chanto-Mansijske?:)Arba lapkricio vidurys Sankt Peterburge?
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Victor*photo* @ 2007 07 14, 23:05)
nr50- suprasi? mirksiukas.gif

Prieškarinė Vokietija?
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 07 14, 23:53)

Pirmoji nuoroda ypac pradziugino. aciu. itraukiau i savo nuorodu kolekcija.
mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2007 07 15, 00:09)
Prieškarinė Vokietija?

blink.gif Kaip supratai? doh.gif

http://images.google...d...tart=0&sa=N
Atsakyti
QUOTE(Victor*photo* @ 2007 07 14, 23:22)
blink.gif Kaip supratai?  doh.gif 

Pasitelkiau visą savo intelektą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
P.S. jeigu aš moku priimti argumentuotą kritiką, tai dar nereiškia, kad iš manęs galima tyčiotis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 14 liepos 2007 - 23:28
QUOTE(sillwio @ 2007 07 15, 00:25)
Pasitelkiau visą savo intelektą  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
P.S. jeigu aš moku priimti argumentuotą kritiką, tai dar nereiškia, kad iš manęs galima tyčiotis.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O kas dar belieka puse pirmos nakties.?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victor*photo* @ 2007 07 14, 23:35)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O kas dar belieka puse pirmos nakties.?smile.gif

Tu kaip visada teisus. Kitų tiesų gi nėra lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 07 15, 00:38)
Tu kaip visada teisus. Kitų tiesų gi nėra  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tiesa viena tik Biblijoje smile.gif

O ar gerai Tu zinai fotografijos istorija?
Atsakyti
QUOTE(Victor*photo* @ 2007 07 14, 23:42)
O ar gerai Tu zinai fotografijos istorija?

Nežinau. Niekada to ir neslėpiau. O tai ką nors keičia?
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 07 15, 00:45)
Nežinau. Niekada to ir neslėpiau. O tai ką nors keičia?

4u.gif
del slenkscio- man rodos, kad Tau labai padetu pasidometi butent fotografijos istorija -pradedant nuo pirmuju bandymu, kai fotografija vien tik kopijavo dailes principus ir baigiant siandienine- kai fotografija griauna ne vien dailes, bet ir jos pacios postulatus.
Jei rastum kokiu idomiu nuorodu sia tema- manau butu naudinga ir kitiems klubo nariams- ju tarpe ir man mirksiukas.gif

zmona visiems perduoda labos nakties ir as irgi jungiuosi prie jos linkejimu bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Victor*photo* @ 2007 07 14, 23:53)
4u.gif
del slenkscio- man rodos, kad Tau labai padetu pasidometi butent fotografijos istorija -pradedant nuo pirmuju bandymu, kai fotografija vien tik kopijavo dailes principus ir baigiant siandienine- kai fotografija griauna ne vien dailes, bet ir jos pacios postulatus.
Jei rastum kokiu idomiu nuorodu sia tema- manau butu naudinga ir kitiems klubo nariams- ju tarpe ir man  mirksiukas.gif

zmona visiems perduoda labos nakties ir as irgi jungiuosi prie jos linkejimu  bigsmile.gif  4u.gif

Bandysiu užpildyt šitą spragą 4u.gif tikėdamasis, kad tai man padės nors vienu žingsniu priartėti prie postulatų griovėjų.
Atsakyti