Įkraunama...
Įkraunama...

Meninės fotografijos klubas (2 dalis)

Bitemaja 4u.gif suprasti, tai aš daugiau mažiaus suprantu, bet jei reiks literatūrą rusiškai skaityt, tai visiškai blogai sad.gif skaitau, bet vežlio greičiu.. o jei jau renka tik 3 žmonių intensyvių mokymų grupę, tai manau bus tik papildomas apsunkinimas.. ech... verysad.gif
Atsakyti

Kursus ruosiuosi vesti virtualiai- sioje klubo temoje, taip kad visi uzsiemimai bus atviri ir visiems pasiekiami.
Bet destyti kol kas galiu tik rusiskai, nes ruosiuosi aptarti subtilias temas ir klausimus ir noretusi maksimalaus supratimo is klausytoju.
Is norinciuju dalyvauti eksperimente noreciau suzinoti, ko tikites is tokio kurso.
O be kurso tikiuosi, be abejo ir gyvai susipazinti su klubo nariais- na cia jau nebe virtualiai,o Vilniuje.
Atsakyti
jei kursai virtualus - mielai noreciau prisijungti, nors rusu kalba galbut ir butu kiek sunkoka.

O ko tikiuosi is siu virtualiu kursu.. Galbut gilesnio susipazinimo su menine fotografija. Bet velgi, cia galetu iskilti klausimas, koks tas mano meno supratimas. Bet manau is mano pateiktu megiamu fotografu pavyzdziu ir mano nuotrauku galima tai kazkiek nuspeti.
Atsakyti
sveiki,
Butu labai ydomu dalyvauti siame projektelyje,taciau rusu kalba .... barjeras, kuri kazin ar sugebeciau yveikti tokiu tempu,kokiu ysivaizduoju viskas vyks...

tiesa,grazinu skola lietingai temai...

[norejau nespalvotos,nu bet negaliu kitaip,kai tie raudoni batukai "kitokie" laugh.gif ]

user posted image

o ce tiesiog...maksvycius lietuje... laugh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 30 rugpjūčio 2007 - 19:21
Jei virtualiai tai mielai prisijungciau. Kalba ne problema, tik va jei reiktu rasyti rusiskai tai jau man butu per sunku biggrin.gif

Atsakyti
Zuvialia, moskvicius lietuje man visai patinka. Tooooooookia slapia nuotrauka

O pirmoji, su batukais... irgi lietinga smile.gif man darbas patiktu ar juodai baltas ar spalvotas. Bet nelabai patinka j&b su kazkokiom spalvotom detalem. Bet cia tik man asmeniskai.
Labai fainas lietaus lasu teksejimas i balas. Burbuliuotas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victor*photo* @ 2007 08 29, 13:19)
Be to-noriu pasiulyti toki eksperimenta: renku grupe i menines fotografijos apmokymo kursa.
kursas nemokamas,parodomasis, menines fotografijos klubo puslapiuose. Imuosi apmokyti iki 3 zmoniu.
Apmokymas vyks rusu kalba. apmokymas apims lekciju ir uzduociu kursa. Dalyviai isipareigoja atlikti
uzduotis nurodytu laiku. Apmokymo apimtis: 1-2 savaites vienai temai-t.y. pakankamai nemazai laiko
reikes tam skirti.
Jei bus norinciu tokiam apmokymui-prasom pareiksti savo nora cia.

na kaip įdomu wub.gif ir kokios sąlygos patekti į šį kursą kaip dalyviui? konkursas jaučiu ne mažas blush2.gif
o gal jau yra koks mokymo planas , na temos ir pnš.. ir kiek dėmesio bus skiriama techniniams dalykams???

p.s. rusų k. man ne problema.
Atsakyti
QUOTE(Victor*photo* @ 2007 08 29, 13:19)
Be to-noriu pasiulyti toki eksperimenta: renku grupe i menines fotografijos apmokymo kursa.
kursas nemokamas,parodomasis, menines fotografijos klubo puslapiuose. Imuosi apmokyti iki 3 zmoniu.
Apmokymas vyks rusu kalba. apmokymas apims lekciju ir uzduociu kursa. Dalyviai isipareigoja atlikti
uzduotis nurodytu laiku. Apmokymo apimtis: 1-2 savaites vienai temai-t.y. pakankamai nemazai laiko
reikes tam skirti.
Jei bus norinciu tokiam apmokymui-prasom pareiksti savo nora cia.

Labai idomi mintis. Nelabai suprantu kaip vyktu tas apmokymas. Reiskia su tais 3 zmonemis butu dirbama, o visi kiti tik skaitom ir mokomes?
Pagal ka bus atrenkami busimieji "mokiniai", kokie reikalavimai?
Kokias temas apima kursas?
Nelabai suprantu koks tikslas tureti 3 mokinius (ir ka tai reiskia), kai visi kiti ir gi gales kartu mokintis. Ar su kitais nebus bendraujama, tik su "mokiniais"?
Istiesu, vien uz toki pasiulyma, didele pagarba Jums Victor.

zuvialia Labiau man patinka antroji nuotrauka. Atrodo tarsi automobiliukas vaziuotu, bet is tiesu lyg stovi vietoj. Labai idomus pateikimas. Ir atrodo minimaliai lietinga, nes man daugiau panasu i suterliota priekini plana, nei i lietaus lasus. Bet cia tik mano nuomone ir nebutinai taip is tiesu yra, tiesiog man taip atrodo smile.gif
Pirmoje man atrodo, kad tie bateliai yra perdaug raudoni, noretusi svelnesnio rausvumo, o ideja labai idomi, tik neatseku prasmes ir pacio esminio dalyku, ka turetu man sakyti tie bateliai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 01 rugsėjo 2007 - 16:04
Aciu uz nuomones del lietyngu.Labradoriuke batukai tiesiog..gal toji "raudonbate isbego basa palakstyt,o batai liko zet y besitaskancius lasus?" laugh.gif tiesiog nedrasu buvo kanors fotografuot belakstant per toooki lietu su potoparatu,o ir akcento is to tasko nemaciau,tik tuos taskuotuosius.Taigi.O bandziau nespalvotai ir visaip kaip fotografija pakeist..bet jie man prarado savo 'veida' be raudonos spalvos laugh.gif tiesiog..tegul bus su akcentu spalvotu.O moskvicius neisterliotas.Tik vetros metu niekaip nenustaciau tinkamu nustatymu lietaus lasams pagaut ... ax.gif

va vienas is bandymu...kazkodel rudai nespalvotas mano akims labiau...

user posted image
Atsakyti

Sveiki,
noreciau atsakyti i klausimus.
Apmokymas vyks "tiesioginiame eteryje" - taip kad visi, skaitantys rusiskai gales susipazinti su medziaga. Trims
kurso dalyviams individualiai ir nuodugniai parenkamos uzduotys, isaiskinamos klaidos.
Kurso programa skirta orientacijai menines fotografijos srityje.
mano patirtis leidzia man manyti, kad galiu ai ko ir pamokyti.
Kursas bus sudarytas is triju daliu:
1. Fotografijos kaip vaizduojamojo meno vystymosi istorija.
2. Meniniu fotografiniu priemoniu nagrinejimas
3. Savito autorinio stiliaus kurimas

Kurse nesiruosiu nagrineti techniniu fototechnikos aspektu.
taip pat nesiruosiu irodineti visuotinai pripazintu meniniu vertybiu.
Del to - klausimas, kuri noriu uzduoti dalyviams: ar jus pasiruose perziureti savo
poziuri i menine fotografija ir jei atsakymas- ne- kursas jums nepades.
Kursas skirtas pirmoje eileje tiems, kurie pasiruose perziureti savo menines vertybes.
Be to noriu is anksto susitarti, kad uzduotys bus atliekamos nurodytais terminais. Praktines uzduotys
tures buti atliekamos, taip pat kaip ir teorine dalis,kitaip kursas nebus efektyvus.
Uzduociu neatlikima suprasiu kaip nora nebedalyvauti toliau apmokyme.
Norintieji dalyvauti kurse, patikslinkit, ar tebenorite dalyvauti.

rusu kalbos prireiks norint suprasti, ka rasysiu as. Jus ir toliau galesite rasyti lietuviskai-
zmona viska man isvers smile.gif
Atsakyti
Victor, aciu uz paaiskinimus.

Pries patvirtindama nora dalyvauti arba ne, noreciau dar paklausti, kokie bus namu darbu terminai. Tarkim 1 savaites man butu per mazai, galbut neuztektu net 2.
Atsakyti
QUOTE(Victor*photo* @ 2007 09 03, 08:34)
Sveiki,
noreciau atsakyti i klausimus.

Del to - klausimas, kuri noriu uzduoti dalyviams: ar jus pasiruose perziureti savo
poziuri i menine fotografija  ir jei atsakymas- ne- kursas jums nepades.
Kursas skirtas pirmoje eileje tiems, kurie pasiruose perziureti savo menines vertybes.

Atrodo dabar situacija aiskesne g.gif
Pries pareiskiant nora dalyvauti, dar iskylo pora klausimeliu:
1.Nesuprantu ka reiskia: "perziureti savo poziuri i menine fotografija"? Nesuprantu kaip ji perziureti, gal but butu koks kitas lietuviskas atitikmuo verciant is rusu. Nes esmes nelabai suprantu g.gif
2. As rusiskai suprantu ir paprastai galiu kalbet. Tad noriu paklausti ar bus destoma labai sudetinga rusu kalba ar bus nesudetinga suprasti?
3. Ar jus suprantat rusiskai, kai rasoma lotyniskom raidem?
4. Ir gi labai domina terminai smile.gif
5. Kas yra "visuotinai pripazintos menines vertybes"? Kiek priejom isvadu, kad tokiu praktiskai nera ir jei vienam si foto tinka, kitam nea. Todel kaip ir bendru taisykliu nera. Ar turi omeny konkreciu autoriu konkrecias nuotraukas?

zuvialia as pagalvojau, kad minties nesupratau del to, kad nuotraukoj LABAI truko toli begiojancios mergaiciukes thumbup.gif O batukai tinka raudoni, tik ne tokie ryskus. Siek tiek rausvi, taip kaip senovinej nuotraukoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 03 rugsėjo 2007 - 10:40