Įkraunama...
Įkraunama...

Meninės fotografijos klubas (2 dalis)

QUOTE(californiagirl @ 2007 08 16, 00:32)
Ir as kalbejau apie surezisuotas ir seksualias vaiku(paaugliu daugiau) nuotraukas, o ne tokius snapshotus su maziukais vaikais...Tose nuotraukose del kuriu cia diskusijos issivyste, jau ugteleje vaikai, o ne maziukai ziopliukai kuriems tas pats ar nuogas, ar apsirenges.
Zuvialia, pas mane pacia tokiu nuogu sikniuku pilna mirksiukas.gif  neperlenk lazdos.... mirksiukas.gif  Nemanau, kad nors viena matom ka nors pavojingo tokioje foto kaip tavoji ideta smile.gif
O Anna Geddes as zaviuosi! Visai kito stiliaus nuotraukos, net nelyginkim mirksiukas.gif 

drinks_cheers.gif

aciu, Buchepaula, uz fotografes 4u.gif as be ironijos klausiau, tikrai buvo idomu. tavo ideta A. Geddes foto zavinga. simboline- vaikas guli ant mamos tokia pat poza, kaip gulejo pas ja pilvukyje wub.gif ir ta foto, kur stovi paauglys, o uz jo mama ar siaip moteris ir matosi nuoga krutine, nieko blogo joje nematau. man tik ne priesirdies vaiku/paaugliu pozuotos foto, su lengvu seksualiniu prieskoniu, kur matosi lyt. organai. bet tai manau jau issemta tema. visi likom prie savo nuomones 4u.gif

Labradoriuke, sveikinu su studijom 4u.gif
Atsakyti
tustoka cia pas mus, kokia nauja tema paliest, kad uzvirtu diskusijos? smile.gif
taip greitai joku minciu nekyla. Tai pasiulysiu pasizvalgyti po sio fotografo www puslapi Michael Neugebauer. Turim jo knyga - "Frecles". Labai grazi serija. Tikriausiai graziausia portretu knyga, kuria turim savo namu bibliotekoje.
Na ka, as atsisveikinu veik 2 savaitem. Tikiuosi grizti su naujais darbais, galbut vertais demesio.

http://www.neugebaue...indexstart.html
Atsakyti
Dekui visiems uz sveikinimus 4u.gif

buchepaula visas nuotraukas kurias patalpinu cia - man patinka. Kitaip ju cia nedeciau. Dekui 4u.gif
Beje, gal but man pavyks gauti Tornatore: fotografo in siberia nuotrauku albuma. Nes kiek maciau, man patiko jo nuotraukytes.

silwio, drumbacele jei tik bus kuo - butinai pasidalinsiu mirksiukas.gif

Patiko buchepaulos nuoroda. Labai idomiai pateikti portretai. Atrodo, kad daug kur jis megsta naudoti tam tikru "dalyku", ideju pries priesa. Kai kur net grazinama i preiti. O kokie mes silpni be praeities, kad ir kokia ji butu.
Labai patiko sis portretukas:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 19 rugpjūčio 2007 - 11:13
Keliu i virsu tema 4u.gif
Ziuriu, kad isvaziavo Buchepaula ir visi dingo doh.gif Nagi diskutuojam apie mena thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, tai vis dar tylu? Nu tai ka teks pasikalbet paciai su savimi smile.gif
Taip, tiesa Labradoriuke, dingo Buchepaula ir dingo diskusijos ir Victor photo dinges. Tiesa, patinka tavo idetas portretukas - labai zavus, tarsi dvieju zmoniu susidvejinimas - bet tuo paciu ir tas pats zmogus.
Labradoriuke, kaip tau si nuotraukyte?
JOOO biggrin.gif Galeciau taip ir toliau testi tongue.gif
Bruno Barbey nuotrauka, kuri mane suzavejo svelnumu, siluma, kazkokiu vaikiskumu ir poilsiu - nors is isores pazvelgus - nieko panaus nematyti. Nebent besijuokiantis vaikas (idemiau pazvelgus, jis net nesijuokia) ir kazkoks arabas pasitaikes ne vietoj rolleyes.gif
user posted image
Kaip matot - si karta spalvota ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 28 rugpjūčio 2007 - 11:46
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 29 rugpjūčio 2007 - 13:17
Sveiki, klubo nariai.
Ar ne laikas butu publikuoti temos 4 stichijos rezultatus.
Siulau uz savaites organizuotiparodomaja paroda tema "4 stichijos"
ne konkursa su vertinimais, bet paroda su komenarais.
Prasymas- savarankiskai deti dabus - neturi reiksmes dalyvavote ar ne praeituose konkursuose,
tose ar kitose temose. Be vienetiniu darbu- sveikintinos serijos smile.gif

Stai cia galima siusti darbus - darbo pavadinime prasom nurodyti autoriu.
login: victorfoto, passwd: victorfoto

Be to-noriu pasiulyti toki eksperimenta: renku grupe i menines fotografijos apmokymo kursa.
kursas nemokamas,parodomasis, menines fotografijos klubo puslapiuose. Imuosi apmokyti iki 3 zmoniu.
Apmokymas vyks rusu kalba. apmokymas apims lekciju ir uzduociu kursa. Dalyviai isipareigoja atlikti
uzduotis nurodytu laiku. Apmokymo apimtis: 1-2 savaites vienai temai-t.y. pakankamai nemazai laiko
reikes tam skirti.
Jei bus norinciu tokiam apmokymui-prasom pareiksti savo nora cia.
Atsakyti
laba,

stai ir as grizau.. skubejau skaityti, bet nedaug ir atsilikau, tik keliais pasisakymais...
Labradoriuke, fainas tavo pasisnekuciavimas su Labradoriuke smile.gif

Victor, as mielai noreciau prisijungti i tokius kursus, deja. Kiek supratau jie vyks gyvai - deja deja, as ne Lietuvoje. O antras dalykas - geda prisipazinti, bet su rusu kalba nekas... Nezinau ar pavyktu viska suprasti. Idomu, negalima butu 3 dalyviai "dieniniame" skyriuje ir 1 "neakivaizdiniame" ? smile.gif teisingiau, noreciau nuotoliniu studiju smile.gif Ziniu juk niekada nebus perdaug!

Tikejausi grizti su n juosteliu ryskinimui, bet pati netikiu - neuzbaigiau net vienos. ir viskuo kaltas naujas skaitmeninis zaisliukas, isigytas tik pries kelione. Mokausi juo fotografuoti. Zavi tai, kad tas zaisliukas labai paklusnus - rezultatai butent tokie, kokiu noreciau. Taigi, jei nuotrauka nevykusi - turiu kaltinti save, o ne fotoaparata.

Del 4 stichiju.. Kazkaip pamaniau, kad neturiu tinkamu darbui siai temai. O fotografuoti tik tam, kad pateikti darbus temai nelabai norisi. Nematau tikslo isspaudineti is saves kazka, ko negalesiu perteikti. Is vienos puses temos lengvos, is kitos gana sudetingos ir nelabai atitinkancios dabartinius mano ieskojimus - stiliu. Taigi, sikart susilaikau, bet mielai dalyvausiu diskusijose/komentaruose.
Atsakyti
QUOTE(Victor*photo* @ 2007 08 29, 14:19)
Be to-noriu pasiulyti toki eksperimenta: renku grupe i menines fotografijos apmokymo kursa.

aš noriu, jei tik bus ne darbo metu ax.gif
Atsakyti
Sveiki visi 4u.gif

QUOTE(Victor*photo* @ 2007 08 29, 13:19)
kursas nemokamas,parodomasis, menines fotografijos klubo puslapiuose. Imuosi apmokyti iki 3 zmoniu.
Apmokymas vyks rusu kalba. apmokymas apims lekciju ir uzduociu kursa. Dalyviai isipareigoja atlikti
uzduotis nurodytu laiku. Apmokymo apimtis: 1-2 savaites vienai temai-t.y. pakankamai nemazai laiko
reikes tam skirti.
Jei bus norinciu tokiam apmokymui-prasom pareiksti savo nora cia.

Ar teisingai supratau, kad kursai bus virtualus? Jei taip, as, jungiuosi smile.gif Tiesa, sedziu komandiruoteje, bet iki kursu pradzios tikiuosi grizti.
Atsakyti
Sveiki, su rusų kalba man sunkiai blush2.gif tai akrentu, o visai norėčiau rolleyes.gif tikiuosi pamokų ir užduočių bei diskusijų toliau sulaukti ir čia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 08 29, 19:59)
Sveiki visi  4u.gif
Ar teisingai supratau, kad kursai bus virtualus? Jei taip, as, jungiuosi smile.gif Tiesa, sedziu komandiruoteje, bet iki kursu pradzios tikiuosi grizti.

hmm... aš supratau, kad nevirtualūs g.gif Viktorai, prašom paaiškint

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 08 29, 20:01)
Sveiki, su rusų kalba man sunkiai blush2.gif  tai akrentu, o visai norėčiau rolleyes.gif tikiuosi pamokų ir užduočių bei diskusijų toliau sulaukti ir čia ax.gif

aš tau išversiu mirksiukas.gif prisijunk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 29 rugpjūčio 2007 - 20:37