Įkraunama...
Įkraunama...

Meninės fotografijos klubas (2 dalis)

QUOTE(valanda @ 2007 08 07, 13:00)
Laukiu komentaru;)

Bulvenota biggrin.gif. Bet sviesa grazi, gal kompozicija slubuoja. Gal tik lapo virsutinio krasto nerodyciau, t.y. gal didesni lapa reikejo paimti, kad nesimatytu kaip ir su kuo buvo padaryta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egoist: 07 rugpjūčio 2007 - 12:07
Dar viena bulviu serijos(aciu , egoist, uz taiklu komentara)smile.gif).

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 08 07, 13:05)
Valanda, man kažkas ne taip tavo nuotraukoj, norisi erdvės apačioj kadro, o ir tie akmenėliai toki lengvi ir švelnūs atrodo, norisi kažko sunkiau..

Jo, Tu teisi. Apacia krenta is lapo.
Nuotraukos dar nekomentuosiu, reik normaliau paziuret. tik kazi, kaip tas dviratininkas ne centre atrodytu?
Egoist, man tas juockis kampas irgi kliuna. Bet niekaip napavyko nutraukt "teisingiau". Ir taip vienu remeliu stikla sudauziau:))). Nestabili mano studija buvo.Zinoma, cia nepasiaiskinimas, kad nuotrauka s...smile.gif) bandysiu su PS patampyt. Nors, itariu, nuo to bulves akmenimis nebepavirs:)

patampliojau:))
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 07 rugpjūčio 2007 - 12:38
valanda,nei vienos tavo fotografijos nerodo..o taip cekava...

pupeliuk,visai ydomu 4u.gif kiekvienas kampas kazkuo ydomus...

buuuchepaula,labai patiko tas nude vaiku pasaulyje.Kaip tu ir sakai,atrodo,paciai net nesinoretu sitaip vaiko isrengt,bet sito menininko fotografijose sukurtA nuotaika puikiai jauciama.
Atsakyti
nesupratau kodel..
Cia pirmoji
user posted image

Antroji

user posted image

Pirmoji pataisyta

user posted image

Atsakyti
na va, dabar ir as matau nuotraukas.
Man labiausiai patiko pirma - pataisyta, j&b. Liuks ideja ir visai i tema smile.gif
Atsakyti
OO,valanda,ta paskutinioji pataisyta liuks.kazkaip bulbiniokas [kaip kazkas pavadino]smagus!!
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 08 07, 11:51)
Va va, šitos ir man labai.. na matai, jei aš matyčiau tyrumą, nebūčiau rašius, kad kvepia pedofilija, trakim šita, ji mano manymu labai seksuali, bet nuotraukoje vaikas.. nepriimtina
http://www.artphotog...sturges_15.html

arba šita:

http://www.artphotog...sturges_17.html

Na as taip labai kategoriska sia tema...pedofilija man cia kvepia doh.gif Kokybe nuotrauku matosi, kad liuks, jei tai butu suaugusiu moteru nuotraukos butu labai labai...bet seksualumas ir vaikai schmoll.gif(kai kurios foto kur su drabuziais l. patinka)
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 08 08, 00:10)
pedofilija man cia kvepia

O sita zoofilija
http://www.artphotog...eenberg005.html
Atsakyti
QUOTE(egoist @ 2007 08 07, 23:16)

Sita bezdziones nuotrauka ir tiek...
Ar cia kazkiek ironijos buvo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 08 08, 00:43)
Sita bezdziones nuotrauka ir tiek...
Ar cia kazkiek ironijos buvo? smile.gif

Taigi vat kad ironiją supratau.. žinai egoist, toks jausmas, kad kitokia nuomonė nei tavo yra neteisinga nuomonė, tipo čia vienas (-a) viską teisingai supranti..

nu man kad ir kaip bandau įžiūrėti tyrumą, seksuali vaikų poza akis bado, California, klausyk gal mūsų akys kažkokios kitokios? blink.gif mamiškos turbūt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 08 08, 08:15)
Taigi vat kad ironiją supratau.. žinai egoist, toks jausmas, kad kitokia nuomonė nei tavo yra neteisinga nuomonė, tipo čia vienas (-a) viską teisingai supranti..

nu man kad ir kaip bandau įžiūrėti tyrumą, seksuali vaikų poza akis bado, California, klausyk gal mūsų akys kažkokios kitokios? blink.gif mamiškos turbūt lotuliukas.gif

Supratau ir as smile.gif Alia tiek to.... cool.gif

Niekam nepersu savo nuomones, bet turiu vaiku todel toks vaiko(ne leliuko jau) issirengimas viesai man nepriimtinas. As kaip mama nesuprantu kaip galima isrengti savo vaika nuogai, kad kazkoks svetimas diedas ji fotografuotu cool.gif Man net nejauku i tas nuotraukas ziureti...
Alia bala nemate...yra kas galvoja kitaip cool.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 08 08, 09:25)
Supratau ir as smile.gif  Alia tiek to.... cool.gif

Niekam nepersu savo nuomones, bet turiu vaiku todel toks vaiko(ne leliuko jau) issirengimas viesai man nepriimtinas. As kaip mama nesuprantu kaip galima isrengti savo vaika nuogai, kad kazkoks svetimas diedas ji fotografuotu cool.gif Man net nejauku i tas nuotraukas ziureti...
Alia bala nemate...yra kas galvoja kitaip cool.gif

drinks_cheers.gif ir dar išstatytų taip... nesuprantu kartais žmonių..

na tiek to, einam toliau smile.gif

Valanda, nuotraukų vis tiek nerodo.. jei keli iš fotki, tai iš ten nuorodas rodo tik ribotą laiką, kelk iš photobuckiet, picasa..
Atsakyti