Įkraunama...
Įkraunama...

Meninės fotografijos klubas (2 dalis)

californiagirl, as taip pat manau, kad tavo nuotraukas menine verte turi!!!
faina butu, jei paliktum, neisimtum.

Atsakyti
Na as ryt isvaziuoju i pajuri. Savaitele ilsesimes. Labai tikiuosi ka nors idomaus nufotografuot ir nors kiek menisko - nors man dar LABAI toli iki to smile.gif

Californiagirl - juk kalbejom apie mena - arba mes ji suorantam arba nea, o kiekvienas ji gali suprasti savaip. Todel auksciau nosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 07 31, 18:43)
turi tavo foto meninę vertę, juk pasitikrinai fotokūdroj, o ten dar griežtesni kritikai susirinkę. O čia tik vieno žmogaus nuomonė - neimk į širdį, nuotrauka dėl to nepablogėjo  mirksiukas.gif

I sirdi tikrai neimu biggrin.gif , del menines vertes abejoju, bet man ta su skeciu ne kiek nepablogejo(paciai visai patinka) ax.gif

QUOTE(buuuchepaula @ 2007 07 31, 19:19)
faina butu, jei paliktum, neisimtum.

O kam palikti? Juk i tema nepataikiau cool.gif

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 07 31, 20:39)
Californiagirl - juk kalbejom apie mena - arba mes ji suorantam arba nea, o kiekvienas ji gali suprasti savaip. Todel auksciau nosi  mirksiukas.gif

Suprantu, kad kiekvienas suprantam savaip mirksiukas.gif O kodel atrodo, kad nosi buciau nukabinus? Visai ne biggrin.gif
Atsakyti
labas vakaras,
gal sivakar atrasiu laiko atsakymams. O kol kas- fotki nikas ir slaptazodis- victorfoto- prasom patiems deti ar isimti Jusu manymu netinkamas nuotraukas. Ir laukiam daugiau nuotrauku bei komentaru.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victor*photo*: 01 rugpjūčio 2007 - 19:50
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 07 30, 11:19)
Victor, cia ta nuotrauka apie kuria sakiau:
user posted image
Butu super, jei ir kiti parasytumet ka si nuotrauka jums sako.

Labas vakaras,

Dar karta atsiprasau uz ilga tyla, ruosiames isvaziuoti ir kaip dazniausiai buna- aibe nepabaigtu reikalu...
Pirmiausia norejau padekoti Labradoriukei, kad isdriso ateiti pas mus i svecius ir tikiuosi, nepasigailejo vakaro prie arbatos:)
Isties virtualus pasaulis man svetimas ir mieliau bendrauciau realiame bei visad paremsiu Jusu iniciatyva susitikti gyvai.

Taigi- apie menine fotografija:
Labradoriuke,
Nebloga, mano nuomone fotografija- netgi labai nebloga- stipriai isreiksta emocija, tiksliai parinktos balto-juodos spalvos proporcijos
Na, bet jei sneketi ziurint i ateiti (tikiuosi nepasirodysiu bambekliu)- panasiu fotografiju yra ir nemazai ir Jusu tikrai ne pirmoji ju eileje.
Supraskit teisingai- as nenuvertinu fotografijos- Jums tai isties rimtas darbas- ten viskas, ka jus norejote pasakyti, bet
negalima pasilikti "amzinu saulelydziu" lygmenyje. Siuzetas ne tai kad nenaujas(nauju siuzetu fotografijoje jau seniai nera ir vargu ar bus),
siuzetas pernelyg paprastas, jei nevadint jo primytiviu. Jei palyginti su literatura- tai butu panasu, kai zmogus, puikia valdantis ritma,
raso eiles- rimuodamas- meile-seile. Tokio lygio meniniam ispildymui noretusi matyti ir kita (gerokai aukstesni) temos pasirinkimo lygi.

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 07 30, 11:19)
[

Beje, radau Magnum nuotrauka:
user posted image
Gali buti, kad vis gi as ja iskirpau is konteksto, bet va sitaip ziurint - nesamone.
Cia galima pamatyt likusias:
http://www.magnumpho...x...um&SP=Album

Net gi ziurint bendrame kontekste ir paimant ja su aprasymu, as vis tiek cia neiziuriu bucinio, kuris mane paliestu, to, kuris tikrai sakytu, jog tai paskutinis bucinys. Nematau cia nieko, kas turetu cia poezija.
Kalbu konkreciai apie sia nuotrauka.
Tikriausiai kaip Victor pasakytu, si nuotrauka ne kiekvienam.

O del nuorodos i magnum- labai pralinksmino fotografijos pasirinkimas...smile.gif
jei tai vienintele, kuri Jums nepatiko is tos serijos- reiskia ne viskas taip ir blogai..

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 07 30, 11:00)
Tai kad čia ne ta tema, kur dėti bandymus blush2.gif jei jau man pačiai nepatinka, tai geriau jau iš viso išmesiu tas nuotraukas. Visgi čia (ir kaip Victor sakė, ir kaip pačiai atrodo) norisi matyti jau tas nuotraukas, kurios bent jau pačiam autoriui atrodo bent kiek įdomios..
Ta proga įdėsiu nuotrauką vėjuotai temai, kuri bent kol kas pačiai patinka  unsure.gif  (jau žiūrėjau kokį šimtą kartų ir vis dar atrodo nieko biggrin.gif ) gal per marga, bet man ji tuo ir patinka.. na vėl žolės, gan banalus siužetas  unsure.gif

user posted image

Labradoriuke, Victor, tikrai gaila kad negalėjau vakar sudalyvauti, bet tikiuosi kad bus dar susitikimų ateityje smile.gif

Labradoriuke, dėl tos nuotraukos kur rodai, man tai vienišumas

Tiesa, dar norėjau pasisakyti jau turbūt primiršta tema apie Ruedigeri Schestaga biggrin.gif kažkaip vis išgaruodavo iš galvos.. Nelabai man patiko, per daug tiesmukos asociacijos, mėgstu nuotraukas, į kurias galima žiūrėti ilgai ilgai ir vis kažką tarsi naujo pamatai, šitos man per daug atviros.. na gal čia man, tokiai dar pakankamai žaliai šioje srityje..

Pupeliuk:
Puiki nuotrauka ir visiskai sutinku su buuchenpaula- cia ne siaip zole, o drama isreiksta zole.
Puiku, kai ziurint i fotografija gimsta tokios emocijos, tokie palyginimai, tokios mintys...
Si fotografija, mano nuomone galetu papuosti ne vien musu konkursa, bet ir... laikykis, valanda- si nuotrauka
tikrai konkurentabili, jei ne daugiau...

QUOTE(buuuchepaula @ 2007 07 30, 11:49)
Labai patinka Pupeliuko nuotrauka "vejuotai" temai. Nors nesu tikra del juodo remelio. Pati nuotrauka - ispudinga. Vejas jauciasi, dar ir kaip. Zmones kilus sumaisciai lekia, stumia vienas kita, o cia nuotraukoje taip pat elgiasi ir zole: kai kurie stiebai nulinke, kai kurie bando islikti tiesus, kiti pasiduoda vejo nesami..

Graziai pasakyta!
Visiems mums reiketu ismokti apgnti savo fotografijas, savo poziuri..
Man labai imponuoja Jusu poziuris.

Papildyta:
QUOTE(zuvialia @ 2007 07 30, 23:12)
Sveiki sugryze prapuoleniai. Laukiam sekancios susitikimo datos.Butu maliuonu pabendrauti... blush2.gif  akmenuotai temai turiu tik labai banaliu...ymesiu viena ju...a vat kilo mintis,o jei butu si akmenuota..  g.gif

user posted image

Zuvialia:
Nuotrauka nebloga, bet padirbeti tikrai yra kur:
Pirmiausia- ta deme, pro kuria niekas nepraeis tylom, o Jus pavargsit aiskintis- vargu ar ji ten
tokia specialiai, ar Jus galvojote, kad jos niekas nepastebes? smile.gif
Kankoreziai ant akmens- jega, bet akcentas tikrai nepamaisytu!
Galbut kontrastas, gal levels, bet kazkaip juos pabrezti galima ir verta!
O mintis- puiki! Cia klausimu nera! Stai kaip pasirodo galima pamatyti akmenini!
Lenkiu galva!
O susitikimuose visad laukiu:) Ir tikiuosi, kad ir Jus ju noresit- ne vien as;)

Dar karta aciu visiems, aks nepamirso temos, o kas sikart pristatys koki idomu fotografa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victor*photo*: 01 rugpjūčio 2007 - 23:20
QUOTE(Victor*photo* @ 2007 08 01, 19:48)
O kol kas- fotki nikas ir slaptazodis- victorfoto- prasom patiems deti ar isimti Jusu manymu netinkamas nuotraukas.

Isemiau...nepataikusias i tema mirksiukas.gif biggrin.gif

O cia gal akmeningai temai blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Na akmuo tai akmuo
Su sąlyga, kad betonas - irgi akmuo

Šio savaitgalio kadras

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Victor*photo* @ 2007 08 02, 00:27)
Pupeliuk:
Puiki nuotrauka ir visiskai sutinku su buuchenpaula- cia ne siaip zole, o drama isreiksta zole.
Puiku, kai ziurint i fotografija gimsta tokios emocijos, tokie palyginimai, tokios mintys...
Si fotografija, mano nuomone galetu papuosti ne vien musu konkursa, bet ir... laikykis, valanda- si nuotrauka
tikrai konkurentabili, jei ne daugiau...
Graziai pasakyta!
Visiems mums reiketu ismokti apgnti savo fotografijas, savo poziuri..
Man labai imponuoja Jusu poziuris.

Ačiū Victor, bet kaip jau ir sakot - reikia išmokti apginti savo fotografijas - nemoku jų aptarti, nemokų pasakyti taip kaip Labradoriukė ar Buuchenpaula ir be abejo Jūs - man patinka kažkas joje arba ne.. žiūriu ilgai į patinkančia nuotrauką, aišku matau joje kažkokę prasmę, bet to paaiškinti negaliu.. mokausi ir to!

Apie minėtą nuotrauką mano vyras pasakė - "plieninė nuotrauka"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 02 rugpjūčio 2007 - 10:59
Va norėjau pateikti aptarimui vienos fotografės darbus, man labai patinka - sterilumas, hiperrealizmas, spalvų gama, viskas atrodo tarsi tapyta, kaip suprantu tai ir yra tapybos ir fotografijos sintezė.. apie vaikystę - Loretta Lux

Užkabino ši nuotrauka, nuo kurios pradėjau ieškoti šios fotografės daugiau darbų:

user posted image

Dar pora pavyzdžių:

user posted image

user posted image

dar:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 02 rugpjūčio 2007 - 11:04
Oi Puleliuk, idejai mano megiamos fotografes darbus. Turiu as jos knyga.... Tik pamacius nuotraukos mane apzavejo, butent tuo, kad tai nuostabus derinys tarp fotografijos ir tapybos...
Papildau Pupeliuko ikeltatas nuotraukas su man labiausiai patinkancia...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(buuuchepaula @ 2007 08 02, 12:18)
Oi Puleliuk, idejai mano megiamos fotografes darbus. Turiu as jos knyga.... Tik pamacius nuotraukos mane apzavejo, butent tuo, kad tai nuostabus derinys tarp fotografijos ir tapybos...

Esu šviesaus, pozytivaus meno mėgėja, kuris pakrauna teigiamom emocijom, dėl to šios fotografės darbai man be galo patinka, savo šviesa, šiluma, viskuo smile.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 02 rugpjūčio 2007 - 11:39