Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinė pudra - 4

QUOTE(Vitulka @ 2007 07 22, 20:35)
Aš nebegaliu be meteoritų vsio, priklausoma dabar nuo jų  ax.gif

kuriuos turite smile.gif
Atsakyti
merginos as irgi neatsispyriau reklamai bigsmile.gif vakar nuejau i kristiana ir nugvelbiau tuos "garsiuosius'meteoritus bigsmile.gif tik va as pirkau NR.;02 PINK FRESH thumbup.gif nes kristianoj pardaveja sake mistic-vakarui nes violetiniai rutuliukai labai balina oda bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurk @ 2007 07 22, 17:48)
nu merginos, visai susibalamūtijau, jūsų pasiklausius. Planavau pirkti Egipto žemę arba Givenchy pudrą prizmę, o dabar jau ir tų rutuliukų įsigeidžiau  ax.gif Ką daryt, kaip apsispręsti? Beje, gal apšviesit mane, tundrą, koks esminis skirtumas tarp tos prizmės ir meteoritų?

Aš atidrebinau sumą Givenchy Prisme libre (03 spalva) smile.gif Na ką - lengva, maloni, gerai išsilaiko, maskuoja...mažokai (arba gal tept jos daug daugiau reikia nei aš bandau), niekaip nepriprantu prie to aplikatoriaus. Blizga tik vos vos ir blizgesys tik labai ryškiame apšvietime matosi. O meteoritus bandžiau tik parduotuvėj, neturiu jų, bet jie daaaug smarkiau blizga ir šiaip prizmė man ant veido mielesne, nesijaučia jos, o po meteoritu kažkoks nelb jausmas ant odos.
Papildyta:
P.S. kaina -be ryšio ir tų, ir tų tongue.gif Kitą sykį už tokią reiks dar ko nors paieškot...
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 07 22, 22:52)
kuriuos turite smile.gif

Mythic'us, o Beige Chic skolinuos iš sesės ax.gif Abu man faina, Chic labiau blizga, bet veidas kaip persikas wub.gif Kad neblizgėtų, aš išimu blizgius rutuliukus ir tada super bigsmile.gif

QUOTE(mik @ 2007 07 23, 09:46)
merginos as irgi neatsispyriau reklamai  bigsmile.gif vakar nuejau i kristiana ir nugvelbiau tuos "garsiuosius'meteoritus  bigsmile.gif tik va as pirkau NR.;02 PINK FRESH  thumbup.gif nes kristianoj pardaveja sake mistic-vakarui nes violetiniai rutuliukai labai balina oda  bigsmile.gif

nei jie balina super, nei ką, jie tik biškuti gal pabalina, bet jei nenori, kad balintų, galim išimt tuos violetinius rutuliukus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mik @ 2007 07 23, 08:46)
... tik va as pirkau NR.;02 PINK FRESH  thumbup.gif nes kristianoj pardaveja sake mistic-vakarui nes violetiniai rutuliukai labai balina oda  bigsmile.gif

Ir kaip patinka sitie meteoritai? mirksiukas.gif As kadangi esu baltaode, man tikrai daugiau nebeisbalina veido biggrin.gif

QUOTE(Vitulka @ 2007 07 23, 10:19)
Mythic'us, o Beige Chic skolinuos iš sesės  ax.gif Abu man faina,  Chic labiau blizga, bet veidas kaip persikas  wub.gif

O beige chic nepriduoda spalvytes? Nenoreciau, kad veidas butu rudas, o kaklas baltas biggrin.gif Mirtinas derinys cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija24 @ 2007 07 23, 18:28)
O beige chic nepriduoda spalvytes? Nenoreciau, kad veidas butu rudas, o kaklas baltas  biggrin.gif Mirtinas derinys  cool.gif

Geriausiu atveju jis bus vos vos rusvas, jei daug kartų brauksi per veidą, tikrai nebūsi ruda ar sveikai įdegusi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 23 liepos 2007 - 17:42
Gal tuomet reiketu pabandyti ax.gif
Atsakyti
sian buvau kristianoje skaistaliuku pasiziureti ir kazkaip prie guerlain stendo zvalgiausi tai konsultante jau taip siule ir kiso naujus meteoritus pucci sake nerealiausi is visu tipo kaip 3in1 ( beige, mysthic ir pink)
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 07 23, 19:37)
sian buvau kristianoje skaistaliuku pasiziureti ir kazkaip prie guerlain stendo zvalgiausi tai konsultante jau taip siule ir kiso naujus meteoritus pucci sake nerealiausi is visu tipo kaip 3in1 ( beige, mysthic ir pink)

bet sako, kad jie labiau blizga už Perles de ... tas mane stabdytų, nu nebent vakarui rolleyes.gif O kasdienai Mythic'ai nepakeičiami smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2007 07 23, 19:47)
bet sako, kad jie labiau blizga už Perles de ... tas mane stabdytų, nu nebent vakarui  rolleyes.gif O kasdienai Mythic'ai nepakeičiami  smile.gif

na taip jie man kai pasiziurejau irgi labai blizgus pasirode smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 07 23, 19:37)

o as kai kristianoj buvau pucci meteoritu nemaciau ir nusipirkau pink fresh bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mik @ 2007 07 23, 21:30)
o as kai kristianoj buvau pucci meteoritu nemaciau ir nusipirkau pink fresh  bigsmile.gif

o kurioje jus buvote? as tai kur prie zaros netoli smile.gif
Atsakyti