Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(opalė @ 2007 07 26, 09:06)
Vat vat, kad ir as internete nemaciau niekur g.gif  Jis kaip suprantu daugiausia per "gerus atsiliepimus" klientus susiranda, niekur nesiafisuoja, kad vestuves fotografuoja. As tik draugu vestuves fotografuotas maciau, jose ir dalyvavau.
Papildyta:

Dziaugiuosi tavo apsisprendimu smile.gif  4u.gif
Papildyta:
Vat sakau, apie vestuviu fotografija cia ne zodzio!  g.gif
Bet isivaizduokit save su vyru tose nuotraukose stovincius, vaikstinejancius ir t.t. - tada turetumete susidaryti bendra vaizda biggrin.gif

Kiek zinau, siuo metu Gintaro Česonio darytu vestuviu foto internete nera - nebent kur asmeniniuose albumuose. O fortu foto ji puikiai apibudina kaip fotomenininka, nes vestuviu fotografavimas tera viena jo darbo sriciu. Norint pamatyti jo darbus geriausiai pasiskambinti ir susitikti. Ir manau, kad tai geriausias budas suprasti, ka fotografas daro. Viena vertus, monitoriuje matomos nuotraukos niekada neatrodo taip, kaip gyvos atspaustos ant popieriaus. Antra vertus, kai fotografuojami zmones, labai svarbus yra santykis tarp fotografo ir fotografuojamojo. Kai dirbama su modeliais profesionalumas turi padeti iveikti asmeniskumus. Bet vestuves ne reklama, todel labai svarbu, kad zmogus galetu ramiai jaustis pries aparata, o tai galu gale lemia butent asmeninis santykis su fotografu. O Cesonio kontaktus galite rasto fotomenininku sajungos puslapyje photography.lt.
Atsakyti
QUOTE(lauroskax @ 2007 07 26, 01:09)
o gal galima,kur nors paziuret Gintaro Cesonio darbu?Nes nieko apie ji nesu girdejus,tai noretusi paziuret,ka jus taip giriat blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(lauroskax @ 2007 07 26, 01:09)
o gal galima,kur nors paziuret Gintaro Cesonio darbu?Nes nieko apie ji nesu girdejus,tai noretusi paziuret,ka jus taip giriat blush2.gif

Papildyta:
nu kažkas čia stringa biggrin.gif atsiprašom už nesklandumus. Mūsų vestuves fotografafo Gintaras Česonis. Galiu ir jums parodyt:

http://public.fotki.com/sms0518/

Man atrodo, kad jis vienas iš tų fotografų, kurie sugeba labai taikliai pagaut emocijas, jausmus ir visa tai užfiksuot nuotraukose. Bent jau man savo nuotraukas bežiūrint net šiurpas eina, nes taip viskas tikra..
Atsakyti
QUOTE(meid @ 2007 07 26, 11:23)
Mūsų vestuves fotografafo Gintaras Česonis. Galiu ir jums parodyt:

Man atrodo, kad jis vienas iš tų fotografų, kurie sugeba labai taikliai pagaut emocijas, jausmus ir visa tai užfiksuot nuotraukose. Bent jau man savo nuotraukas bežiūrint net šiurpas eina, nes taip viskas tikra..

Perziureau as tas nuotraukeles. Na tikrai labai grazus jaunieji, miela romantiska nuotaika, viskas puikiai pavaizduota. wub.gif

Bet kalbant apie pati fotografavimo stiliu MAN ASMENISKAI jis nelabai vis gi tinka. Per daug man to laikymosi uz rankyciu, pasikabinimu, pasibuciavimu... doh.gif Nu kazkaip per saldu man, nezinau.
Atsakyti
man kai kur fonas nepatiko, ypač kur toli silkė audinė, žmogus prie jos g.gif
jo, ir pora visur apsikabinus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žizel @ 2007 07 26, 12:17)
man kai kur fonas nepatiko, ypač kur toli silkė audinė, žmogus prie jos g.gif
jo, ir pora visur apsikabinus ax.gif

Bet gal toks poros pageidavimas?
Atsakyti
QUOTE(meid @ 2007 07 26, 10:23)
nu kažkas čia stringa biggrin.gif atsiprašom už nesklandumus. Mūsų vestuves fotografafo Gintaras Česonis. Galiu ir jums parodyt:

Man labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linksmuke81 @ 2007 07 26, 14:02)
Perziureau as tas nuotraukeles. Na tikrai labai grazus jaunieji, miela romantiska nuotaika, viskas puikiai pavaizduota.  wub.gif

Bet kalbant apie pati fotografavimo stiliu MAN ASMENISKAI jis nelabai vis gi tinka. Per daug man to laikymosi uz rankyciu, pasikabinimu, pasibuciavimu...  doh.gif  Nu kazkaip per saldu man, nezinau.

Na, puolu ginti! biggrin.gif Cia manau tikrai ne visos nuotraukos, ju buna apie 800, yra daug - is vakarines dalies, baznycia, nuotraukos su svecias ir t.t. Viskas normaliai thumb_yello.gif
Atsakyti
Rekomenduoju Mariu Sargeviciu - buvo labai paprasta su juo bendrauti, nuotraukos labai patiko. Nelabai noriu savo nuotrauku viesinti internete, kazkaip vestuves man toks privatus momentas, todel galiu tik nuoroda imesti i Mariaus puslapi www.sargevicius.com Jis vilnietis, bet ir i kitus miestus gali atvaziuoti.
Atsakyti
aš irgi ginsiu Česonį smile.gif mačiau jo fotografuotas draugės vestuves wub.gif labai gražu, ypač gražiai buvo padarytas albumas - puslapiuke viena didelė nuotrauka, o apačioje trys mažos, kaip foto juostelėje, iš tos pačios "operos".
Nuotraukos labai gražios, įdomios, bet čia ir vėl - skonio reikalas.

jau šitoj temoj pristatinėjau ir savo fotografą - Eigirdą Scinską - www.e-s.lt

o geriausia yra pasiskambinti ir pasikalbėti su fotografu, nes į savo svetainę galima įkelti kelias ypač vykusias nuotarukas.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(opalė @ 2007 07 26, 15:40)
Na, puolu ginti! biggrin.gif  Cia manau tikrai ne visos nuotraukos, ju buna apie 800, yra daug - is vakarines dalies, baznycia, nuotraukos su svecias ir t.t.  Viskas normaliai thumb_yello.gif

Nereik ginti, nes niekas gi nesake, kad nuotraukos blogos. smile.gif
Tikrai geros nuotraukos, ir visai tikiu, kad tik tokois romantiskos buvo parinktos.

Todel vat ir sakau, kad butu idomu perziureti visa pasirinkto fotografo vestuviu serija, o ne tik atskirus kadrus, kad susidaryti nuomone.
Pvz cia neseniai buvo duota nuoroda i labai grazias nutraukas, sakyciau zurnalines netgi. Bet kazin, kaip atrodo visa serija? g.gif
Papildyta:
QUOTE(draugė_lija @ 2007 07 26, 16:15)

o geriausia yra pasiskambinti ir pasikalbėti su fotografu, nes į savo svetainę galima įkelti kelias ypač vykusias nuotarukas....  doh.gif

Scinsko nuotraukytes geros thumbup.gif bet labai brangios doh.gif

O ar matei jo visas vestuviu nuotraukas? Nes kaip jau auksciau esu rasius, yra didelis skirtumas tarp parinktu "viesinimui" nuotrauku ir visu kitu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linksmuke81: 26 liepos 2007 - 15:20
QUOTE(draugė_lija @ 2007 07 26, 15:15)

thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif gal kas nors ka nors zino apie fotografa Kastyti Lauzadi?
Atsakyti