Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(Leo` @ 2007 07 23, 15:18)
Matyt, dažniau žiūrit nei aš - o tai geras dalykas renkantis smile.gif

As ten kas antra diena paziuriu lotuliukas.gif jai ne dar dazniau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 07 23, 21:43)
Gal kanors fotografuos A.Samoilenko? blush2.gif  smile.gif ar kas fotografavosi?kaip jis kaip zmogus?nes as nebuvau sutikus jo dar, bet jis fotografuos musu vestuves biggrin.gif

o as apie ji galesiu pasakyti po rugpj.11 d. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksantipe @ 2007 07 25, 12:05)

as irgi labai lauksiu atsiliepimu apie samoilenko, nes jis taip fotografuos musu vestuves, bet susitikus dar nebuvau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Leo` @ 2007 07 22, 22:47)
Vat, čia iš tų, kur aš galiu ramiai ir smagiai sakyti, kad šaunus darbas, kokį retai matau tarp Lietuvos kolegų  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  Tobulėja kolegos smile.gif

O man grazu kai zmogus sugeba pasidziaugti kolegos darbu 4u.gif
Ir man malonu kad mano vestuviu nuotraukos patinka ne tik man...aciu visiems 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kardio: 25 liepos 2007 - 13:53
QUOTE(ausryte @ 2007 07 19, 08:48)
Sveikutės,

norėjau šiokios tokios info apie Gintarą Česonį. Kiek esu mačiusi, tai jo nuotraukos - nuostabios  wub.gif Tačiau iškilo klausimėlis... kaip suprantu jis daugiausia dėmesio skiria jauniesiems. Tačiau ar skiria dėmesio pulkui? Svečiams? Ir kokia dabar jo kaina?  4u.gif

Jooo, nuostabios jo nuotraukos ir jis mus fotografuos clap.gif
Del pulko g.gif , tai manau kai yra poreikis ir prasymas - jis fotografuoja ir juos daugiau. As maciau draugu nuotraukas, tai kiekvienas svecias tirai liko uzfiksuotas ir paciais tinkamiausiais momentais - jokiu sakutes bekilojanciu, 100 gramu gerklen bepilanciu lotuliukas.gif - viskas profesionaliai ir laiku nufotografuota! Tik yra jo pageidavimas - tureti apie valanda laiko, kuria galetu skirti tik jaunuju fotosesijai, - todel ir jaunuju nuotrauku daug! Nors as to butent ir noriu!!!! Pas mus nera palydos, todel pabegsime kartu su juo po ceremonijos ir sampano i fotosesija:bigsmile:
Del kainos - tai manau be 2000 tikrai nieko nebus... Mes jau ziema susitarem, tai dabar gal ir dar daugiau...
Atsakyti
QUOTE(opalė @ 2007 07 25, 14:36)
Del pulko g.gif , tai manau kai yra poreikis ir prasymas - jis fotografuoja ir juos daugiau. As maciau draugu nuotraukas, tai kiekvienas svecias tirai liko uzfiksuotas ir paciais tinkamiausiais momentais - jokiu sakutes bekilojanciu, 100 gramu gerklen bepilanciu  lotuliukas.gif - viskas profesionaliai ir laiku nufotografuota! Tik yra jo pageidavimas - tureti apie valanda laiko, kuria galetu skirti tik jaunuju fotosesijai, - todel ir jaunuju nuotrauku daug! Nors as to butent ir noriu!!!! Pas mus nera palydos, todel pabegsime kartu su juo po ceremonijos ir sampano i fotosesija:bigsmile:
Del kainos - tai manau be 2000 tikrai nieko nebus... Mes jau ziema susitarem, tai dabar gal ir dar daugiau...

O kokiu adresu galima būtų pamatyti jo darbus g.gif
Atsakyti
QUOTE(opalė @ 2007 07 25, 15:36)
Del pulko g.gif , tai manau kai yra poreikis ir prasymas - jis fotografuoja ir juos daugiau. As maciau draugu nuotraukas, tai kiekvienas svecias tirai liko uzfiksuotas ir paciais tinkamiausiais momentais - jokiu sakutes bekilojanciu, 100 gramu gerklen bepilanciu  lotuliukas.gif - viskas profesionaliai ir laiku nufotografuota! Tik yra jo pageidavimas - tureti apie valanda laiko, kuria galetu skirti tik jaunuju fotosesijai, - todel ir jaunuju nuotrauku daug! Nors as to butent ir noriu!!!! Pas mus nera palydos, todel pabegsime kartu su juo po ceremonijos ir sampano i fotosesija:bigsmile:

Ačiū labai už atsakymą. Jis padėjo apsispęsti 4u.gif Jamu šitą fotografą thumbup.gif
Atsakyti
o gal galima,kur nors paziuret Gintaro Cesonio darbu?Nes nieko apie ji nesu girdejus,tai noretusi paziuret,ka jus taip giriat blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksantipe @ 2007 07 25, 12:05)

labai lauksiu thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauroskax @ 2007 07 26, 00:09)
o gal galima,kur nors paziuret Gintaro Cesonio darbu?Nes nieko apie ji nesu girdejus,tai noretusi paziuret,ka jus taip giriat blush2.gif

http://tvirtove.kaunas.lt/
Atsakyti
Zoom pasidarbavo ir surinko daug kolegų fotografų svetainių adresų savo svetainėje http://www.sviesoras...php?page=ftgrf1 .

QUOTE(lauroskax @ 2007 07 26, 00:09)

Atsakyti
QUOTE(Bretane @ 2007 07 25, 16:57)
O kokiu adresu galima būtų pamatyti jo darbus  g.gif

Vat vat, kad ir as internete nemaciau niekur g.gif Jis kaip suprantu daugiausia per "gerus atsiliepimus" klientus susiranda, niekur nesiafisuoja, kad vestuves fotografuoja. As tik draugu vestuves fotografuotas maciau, jose ir dalyvavau.

Papildyta:
QUOTE(ausryte @ 2007 07 25, 18:23)
Ačiū labai už atsakymą. Jis padėjo apsispęsti  4u.gif Jamu šitą fotografą  thumbup.gif

Dziaugiuosi tavo apsisprendimu smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(al12 @ 2007 07 26, 09:13)

Vat sakau, apie vestuviu fotografija cia ne zodzio! g.gif
Bet isivaizduokit save su vyru tose nuotraukose stovincius, vaikstinejancius ir t.t. - tada turetumete susidaryti bendra vaizda biggrin.gif
Atsakyti