Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(laimuke @ 2007 07 20, 14:39)
Beje, apie dideles kainas.

Zinot, kiek praso Zilinskas? 2500 Lt vien tik uz ceremonijos (!!!) fotografavima. Cia maksimaliai dvi valandos.

Tai as tada nesuprantu, kiek jums yra priimtina.  schmoll.gif

manau,kiekvienam priimtina yra skirtingi dalykai...prezidenta nufotografuoti gali ir studentas mirksiukas.gif priklauso nuo to kaip fotografas dirba...beto ir kaip bendrauja,jei nesugeba mandagiai kalbetis telefonu,tai ko tiketis vestuviu diena...nzn,asmeniskai man kaina ne rodiklis mirksiukas.gif o ir fotografas kaip zmogus daug reiskia,jei mane visa diena fotografuos kazkokia pasiputele,tai veide jau matytusi dirbtina sypsena turbut.Asmeniskai pat daug ftografuojuos todel zinau ka reiskia sukurta nuotaika ir atmosfera fotosesijos metu smile.gif
Atsakyti

QUOTE(kardio @ 2007 07 22, 22:43)
http://www.meninenuotrauka.lt/gallery/jolanta_rolandas/

Pasakiskai grazi nuotaka! wub.gif
Fotkes nerealios, net pavydziu sad.gif

QUOTE(Leo` @ 2007 07 22, 23:47)
Vat, čia iš tų, kur aš galiu ramiai ir smagiai sakyti, kad šaunus darbas,

Beveik toks pat saunus, kaip tamstos? biggrin.gif

QUOTE(remisita @ 2007 07 23, 04:16)
jei mane visa diena fotografuos kazkokia pasiputele,tai veide jau matytusi dirbtina sypsena turbut.

Sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Aš tik pagiriu kolegas, kurie man atrodo tikrai to nusipelnę thumbup.gif be jokių papildomų minčių smile.gif Garla irgi šiemet pasidarbavo ir atnaujino savo svetainę gražiais, savo stiliaus darbais thumbup.gif

QUOTE(linksmuke81 @ 2007 07 23, 13:25)
Beveik toks pat saunus, kaip tamstos?  biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Leo` @ 2007 07 23, 13:58)
Garla irgi šiemet pasidarbavo ir atnaujino savo svetainę gražiais, savo stiliaus darbais  thumbup.gif

Kazkaip neradau tu nauju darbu, tas pats kas ir pries puse metu buvo rolleyes.gif
Atsakyti
Matyt, dažniau žiūrit nei aš - o tai geras dalykas renkantis smile.gif

QUOTE(tikurila @ 2007 07 23, 15:14)
Kazkaip neradau tu nauju darbu, tas pats kas ir pries puse metu buvo  rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 07 23, 04:16)
manau,kiekvienam priimtina yra skirtingi dalykai...prezidenta nufotografuoti gali ir studentas mirksiukas.gif priklauso nuo to kaip fotografas dirba...beto ir kaip bendrauja,jei nesugeba mandagiai kalbetis telefonu,tai ko tiketis vestuviu diena...nzn,asmeniskai man kaina ne rodiklis mirksiukas.gif o ir fotografas kaip zmogus daug reiskia,jei mane visa diena fotografuos kazkokia pasiputele,tai veide jau matytusi dirbtina sypsena turbut.Asmeniskai pat daug ftografuojuos todel zinau ka reiskia sukurta nuotaika ir atmosfera fotosesijos metu smile.gif

thumbup.gif pritariu thumbup.gif
Atsakyti
Gal kanors fotografuos A.Samoilenko? blush2.gif smile.gif ar kas fotografavosi?kaip jis kaip zmogus?nes as nebuvau sutikus jo dar, bet jis fotografuos musu vestuves biggrin.gif
Atsakyti
galesiu tau pasakyti tik po rugsejo 15 dienos biggrin.gif
Atsakyti
sutinku 100%, ziuredama savo nuotraukas spygavau kaip laimejus milijona...ir tai svarbiausia... gal kazkam jos nepatiks, svarbiausia kad man norisi jas ziureti ir ziureti...  wub.gif  gal norite ir jus  mirksiukas.gif  http://www.meninenuotrauka.lt/gallery/jolanta_rolandas/

Labai grazios nuotraukos, super duper wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
sutinku 100%, ziuredama savo nuotraukas spygavau kaip laimejus milijona...ir tai svarbiausia... gal kazkam jos nepatiks, svarbiausia kad man norisi jas ziureti ir ziureti...  wub.gif  gal norite ir jus  mirksiukas.gif  http://www.meninenuotrauka.lt/gallery/jolanta_rolandas/

thumbup.gif labai gražu!!!! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 07 23, 23:41)
galesiu tau pasakyti tik po rugsejo 15 dienos  biggrin.gif

biggrin.gif na tada jau spesiu ir savo nuomone susidaryti...nes manosios anksciau bus biggrin.gif o tu dalyvausi vestuvese kur jis bus ania? smile.gif
Atsakyti
ne, as nedalyvausiu, bet mano labai gera drauge dalyvaus, tai man papasakos kaip jis.
Atsakyti