Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

pas Lopatą labai ryšku įspūdinga, tik šiek tiek nepatinka, kad nuotraukos tokios statiškos, nu nežinau kaip išsirekšti
pas Gretą patinka - kad iš įvairių kampų fotkinta, kažkokios gyvesnės nuotraukos

labai prašyčiau jūsų komentarų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žizel @ 2007 07 19, 16:00)
pas Lopatą labai ryšku įspūdinga, tik šiek tiek nepatinka, kad nuotraukos tokios statiškos, nu nežinau kaip išsirekšti

labai prašyčiau jūsų komentarų blush2.gif

Nepatarčiau spręst tik iš fotkių, kurias internete galima rasti. Vestuvėse padaroma apie 1000 kadrų ar pan., tai visų nesudės. Puiku, kad jau turi kelis išsirinkus, tai su jais ir susitik, taip rasi sau tikkamiausią.
Sėkmės smile.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Noreciau nuosirdziai rekomenduoti fotografa Deni 868892873 (Vilnius). Tikrai labai malonus ir paslaugus vaikinas. Kiekviena tikrai ras bendra kalba ir kiekvienos norai bus isklausyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žizel @ 2007 07 19, 14:08)
ačiū, tikrai sunkus darbas su tais fotografais

va šios dar neblogos, bet čia gali būti kaina blink.gif

http://www.gfoto.tai.lt/

irute jaruseviciute
jinai mus fotkine,man labai patiko kaip dirba.
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2007 07 19, 17:30)
irute jaruseviciute
jinai mus fotkine,man labai patiko kaip dirba.

tavo nuotraukos gražios labai labai, bet internetiniame tinklapyje tokios saldokos
nemėgstu saldumo

vakar su diedu dar kartą pasižiūrėjom Lopatos nuotraukos, tai kažkiek rėžia akį toksai dirbtinumas, nors dauguma draugių pasisakė už jį ax.gif
Atsakyti
Tomu Lopata nenusivilsi. Tai fotografas profesionalas visais aspektais - tiek fotografiniu matymu, tiek technikos ivaldymu ir t.t.
Atsakyti
kiek zinau, pas T. Lopata negali buti jokio dirbtinumo, jis juk net faktiskai nenori, kad jaunieji pozuotu, dirba grynai reportaziniu stiliumi ir gaudo akimirkas - taigi jo nuotraukas tiesiog uzfiksuota realaus ivykio akimirka.. pataisykit, jei kazka maisau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijuke @ 2007 07 20, 11:01)
kiek zinau, pas T. Lopata negali buti jokio dirbtinumo, jis juk net faktiskai nenori, kad jaunieji pozuotu, dirba grynai reportaziniu stiliumi ir gaudo akimirkas - taigi jo nuotraukas tiesiog uzfiksuota realaus ivykio akimirka.. pataisykit, jei kazka maisau smile.gif

ne, aš ne tą turėjau omeny
labai jau "išlaižyta" pas jį blush2.gif

nors pas Babičių irgi tokios grynos nuotraukos, bet man patinka ax.gif
Atsakyti
man tai juokinga, kai zmones renkasi is 3 intenete publikuotu nuotrauku (tirstinu spalvas), pati esu susijusi siek tiek su fotografija ir galiu pasakyti, kad net ir ne koks fotografas padarys 5 grazius kadrus per vestuves ir gales juos visiems demonstruoti.. paziurekit pilna vestuviu fotosesija, tada matysit, kaip realiai atrodys viskas.. juk po 2000-3000 mokat ne uz tuos idealius kadrus, o uz visos dienos iamzinima, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Vijuke @ 2007 07 20, 11:12)
man tai juokinga, kai zmones renkasi is 3 intenete publikuotu nuotrauku (tirstinu spalvas), pati esu susijusi siek tiek su fotografija ir galiu pasakyti, kad net ir ne koks fotografas padarys 5 grazius kadrus per vestuves ir gales juos visiems demonstruoti.. paziurekit pilna vestuviu fotosesija, tada matysit, kaip realiai atrodys viskas.. juk po 2000-3000 mokat ne uz tuos idealius kadrus, o uz visos dienos iamzinima, ar ne?

Pritariu thumbup.gif tikrai, būtina susitikt ir pažiūrėt visas bent vienų vestuvių nuotraukas. Tik taip susidarysit teisingą nuomonę.
Atsakyti
Netyčia internete radau visai įdomų puslapį, gal kam pravers ieškant vestuvių fotografo 4u.gif http://www.z00m.us/i...k-lt/lt-fotogr1 O gal ne viena jau ir vartė šitą puslapį blush2.gif

P.S. O kaip norėčiau tą šventę pakartot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Zoom- @ 2007 07 13, 15:35)
Man Elly kaina gerokai perlenkta atrodo...

Tai cia manot ji daug praso?
Nu jo, gal kaina nera maza mums, mokantiems, bet ir kiti panasiai ima. Paziurekit, kiek praso Scinskas. 4000 lt. Kiek praso Kurauskas? 3000 Lt. Kiek Ruta Doksiene? 3000 Lt. g.gif

Visi, kas daug maz nebanaliai fotografuoja, nemazai ir praso uz savo paslaugas. Kiekvieno teise rinktis. thumbup.gif

O be to, ka besakytumet, yra siaip fotografai, o yra fotografu elitas. Noretumet, kad jusu vestuvese dirbtu fotografas, fotografuojantis prezidenta? Ogi ir pinigeliu reiks sumoket. Noretumet, kad jus fotografuotu grynai vestuviu fotografas - prasau, yra daug zymiai pigesniu variantu!

O del to Elly grubaus bendravimo... Su manim jinai visai pagarbiai bendravo. Aisku nesakau kad melavote, mergaites, gal man labiau pasiseke.

Siaip ar taip dar nesam galutinai apsisprende, apsispresim kai susitiksim su ja ir gal keliais kitais fotografais.
Atsakyti