Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

Sveikutes 4u.gif
Gal kam nors vestuves fotografavo Gintaras Cesonis ar Tomas Lopata? Butu idomu isgirsti atsiliepimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Trepsiuke @ 2007 07 18, 08:45)
Ir mums taip pat buvo. "as fotografuoju pasiturincius ir garsius zmones..." ir visoks kitoks "eterio meslas". Be to, mus pradejo santazuoti del kainos, tipo, yra kiti zmones, bet as nenoriu ju imtis, noriu jus fotografuoti, bet kaina tada bus tokia. Vienu zodziu dvelkia tokia pigia gariunine strategija. O kai mes pasakem, kad aciu jusu paslaugu nereikia - mes renkames kita ( o tai tikrai yra tiesa), tai staiga "na gerai sutinku" ir kaina nukrito beveik tukstanciu. MANO LABAI PRASTA NUOMONE APIE ELLY, IR VISIEMS SAVO PAZYSTAMIEMS TAI SAKAIR SAKYSIU. O del tu pasiturinciu ir garsiu zmoniu, labai drisciau abejoti ohmy.gif) O siaip tai manau, kiekviena paslauga turi tureti adekvacia kaina. advokatai valndiniu tarifu tiek neuzsipraso kiek si fotografe. Tai tikrai yra nenormalu ohmy.gif) Tai tokie tie mano pastebejimai kas link ELLY, manau ji labai sekmingai gadina savo prekini varda pati

zinok ir mum taip buvo kai pasakem,kad renkames kita fotografa.jau kai kaina pradeda tukstanciais leisti kai pasakai jog kita renkiesi,tai nieko gero galima nesitiket.kas bus kai ateis laikas nuotraukas atsiimt?dar taip pat buvo su vienais muzikantais cia labai isgirtais sm.
Atsakyti
[quote=*Gizmo*,2007 07 18, 14:27]
Sveikutes 4u.gif
Gal kam nors vestuves fotografavo Gintaras Cesonis ar Tomas Lopata? Butu idomu isgirsti atsiliepimus smile.gif

Mus fotografavo Gintaras Česonis. Patys geriausi prisiminimai ir didžiausia padėka. Likom patenkinti visu 100 proc. ir dar daugiau rolleyes.gif Ne tik didelis profesionalas, bet ir šaunus žmogus. Drąsiai galiu rekomenduot.
Atsakyti
[quote=meid,2007 07 18, 13:36]
Sveikutes 4u.gif

Mus fotografavo Gintaras Česonis. Patys geriausi prisiminimai ir didžiausia padėka. Likom patenkinti visu 100 proc. ir dar daugiau rolleyes.gif Ne tik didelis profesionalas, bet ir šaunus žmogus. Drąsiai galiu rekomenduot.
[/quote]

Gintaras tikrai yra puikus fotografas. Tikrai galite nedvejodami su juo tartis. Tomas taip pat puikus profesionalas ir puikia ismano savo darba.
P.S.: Mano vestuviu foto Gintaro. Dar ranku darbo, spaustos laboratorijoj su didintuvu is nespalvotos juosteles. :-)
Atsakyti
Galiu parekomenduoti fotografe Evelina, www.evafoto.lt. Ji musu vestuves fotografavo. Likome labai patenkinti tiek darbu, tiek bendravimu. Labai malonus zmogus ir atsakingai ziuri i savo darba. Ir kaina sakyciau labai prieinama, nesikandzioja. Jei kas noresite paziureti jos nuotrauku, rasykit az. smile.gif
Atsakyti
[quote=meid,2007 07 18, 10:36]
Sveikutes 4u.gif

[/quote]

[quote=jkm,2007 07 18, 12:49]
Gintaras tikrai yra puikus fotografas. Tikrai galite nedvejodami su juo tartis. Tomas taip pat puikus profesionalas ir puikia ismano savo darba.
P.S.: Mano vestuviu foto Gintaro. Dar ranku darbo, spaustos laboratorijoj su didintuvu is nespalvotos juosteles. :-)
[/quote]

Labai, labai Jums dekui uz atsiliepimus 4u.gif Tik deja man tas nepalengvino apsisprendimo klausimo g.gif Net nezinau kuri ir pasirinkti doh.gif
Atsakyti
Sveikutės,

norėjau šiokios tokios info apie Gintarą Česonį. Kiek esu mačiusi, tai jo nuotraukos - nuostabios wub.gif Tačiau iškilo klausimėlis... kaip suprantu jis daugiausia dėmesio skiria jauniesiems. Tačiau ar skiria dėmesio pulkui? Svečiams? Ir kokia dabar jo kaina? 4u.gif
Atsakyti
aš tai planuoju išleisti iki 2000 lt, bet išsirinkti fotografą yra juodas darbas blink.gif
Papildyta:
kokie atsil;iepimai apie šį fotografą?

http://www.fotografa...es/Vestuves.htm

laukiu visų komentarų
galima ir až 4u.gif
Atsakyti
vakar ir šian žiūrinėju įvairias fotkes
tai kol kas labiausiai patiko flavijus, zoom, lopata ir sargevičius
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žizel @ 2007 07 19, 13:43)
vakar ir šian žiūrinėju įvairias fotkes
tai kol kas labiausiai patiko flavijus, zoom, lopata ir sargevičius
ax.gif

Patariu T.Lopatą teko su juo dirbti, tikras profas. Bet gal pamėging susitart dėl susitikimo su keliais ir pabendraut, tuomet bus lengviau išsirikt.
Atsakyti
QUOTE(Pukute6 @ 2007 07 19, 14:04)
Patariu T.Lopatą teko su juo dirbti, tikras profas. Bet gal pamėging susitart dėl susitikimo su keliais ir pabendraut, tuomet bus lengviau išsirikt.

ačiū, tikrai sunkus darbas su tais fotografais

va šios dar neblogos, bet čia gali būti kaina blink.gif

http://www.gfoto.tai.lt/
Atsakyti
šiandien intensyvi fotografų paieška bigsmile.gif
lb daug skambina, gal 10 fotografų apskambinom doh.gif dar kažkiek meilų parašėm, kur negalima prisiskambinti

sąrašėlis formuojasi toks

http://www.gfoto.tai.lt/

http://www.fotoalbum...es/vesI/v_I.htm

www.lopata.lt

nu čia išdėsčiau šiaip, ne pagal prioritetus
ant svarstyklių dabar Greta (pirma nuoroda) ir gerb. Lopata g.gif g.gif rolleyes.gif
šiaip gyvenime man lengviau su moteim bendrauti, bet manau lytis yra netinkamas kriterijus renkantis fotografą biggrin.gif

atmečiau Babičių, nes 5 valandų atrodo mažoka, o mokėti virš 2000 Lt - tai mano vestuvės nebus tokios prabangios, ir šiaip esu statistinė pilietė smile.gif
Giedrė Rein mano datai užimta, tai gal nueisiu pas ją asmeninės fotosesijos
Atsakyti