QUOTE(maziulele @ 2007 09 16, 13:25)
as jaunuju albumu skaitau tik paciu jaunuju nuotraukas, ir keletas nuotrauku su teveliais visu simto sveciu tikrai nezadu det i albuma, ir aisku nedejau, o albumas sudarytas tik is musu
i foto albuma fotografui neideti sveciu fotografiju manau tai ne tik tu sveciu izeidimas, bet ir jaunuju nepagarba. taigi, mano manymu fotografas tikrai turetu idet i albuma ne tik jaunuju fotografijas, na o po to jaunieji gali ta albuma persidaryti kaip nori. . tad tavo issakyta mintis labai kvepia egoizmu ir nesugebejimu pamastyt kito (siuo aveju fotografo) akimis. Siaip jei man fotografas pateiktu foto albuma be mano sveciu fotografiju- tikrai labai nustebciau... net nezinociau ka sveciams reiktu pasakyt, kurie paprasytu pavartyt albuma tam, kad galetu jame save susirast ir galbut sau atminimui nuotrauku pasidaugint..
o del prastu fotografiju gal ir skonio reikalas kaip kazkas jau sake, bet kiek teko matyt tavo postus, tu kritikuoji visus mazai zinomus ir nezinomus fotografus tiksliai nepateikdama jokiu faktu, o laupsini tuos, kurie cia visu liaupsinami yra. tiesa pasakius ziurejau ir tu "super fotografu" web albumus ir tu nelabai izymiu ar net kritikuojamu fotogafu pateikiamas web "parodas" . Ziurint liaupsinamu fotografu darbus randu ir tokiu fotografiju, kurios man ne tik kad nera ispudingos, bet net ir negrazios. o va tarp dar siam forume nezinom fotografu darbu matau visai graziu ir nemazai fotografiju.. tiesiog gal zmones renkasi kita stiliu, nenaudoja visokiu fotoshopu yra uz naturaluma, kiti gal atvirksciai sugeba graziai viska suderint, priverst be dideliu pastangu zmogu pozuot ir jo atliekamo darbo rezultatas tikrai puikus..
Tai gal bukit platesniu paziuru ir sugebekit izvelgt grozi ir kitur.. nebukit kaip avys einancios paskui banda ir rekiancios tai ka visa banda rekia..