Sveiki, as tekejau s. m. rugpjuti, o fotografa buvau pasisamdzius dar nuo sausio. Tuo metu tokiu baisiu kainu kaip dabar dar nebuvo
Buvau susitikusi su Garla - tuo metu prase 1800 be albumo t.y. neredaguotos, o tik atiduotu CD. Maciau dar keliu populiariu fotografu darbus. Teko palygint daug darbu ir issirinkau kokybes ir kainos santykiu geriausia varianta ir dabar labai dziaugiuosi savo pasirinkimu.
Mus fotografavo fotografas
Arūnas Vilčinskas is Kauno. Jo kaina irgi buvo 1800 lt, bet 800 lt - surinkimui is sveciu. Mes gavom 200 10x15 ir 10 dideliu nuotrauku (patys issirinkom is jo imestu i atskira tinklalapi visu nuotrauku (sumazintu)).
Labai malonus zmogus, puikiai zinantis savo darba, dirbantis profesionalia iranga (tokia pat kaip Garlos). Labai puikiai uzfiksavo visas sventes nuotaikas, kai kur padejo/patare kaip graziau papozuot, bet tikrai neuzvaike ir gavosi labai labai puikus rezultatas. Dabar nei mes, nei sveciai negalim atsiziuret.
Jo internetinis tinklalapis www.vipfoto.lt tel.+37061429406 el.p. arunas.vl@takas.lt
Jeigu domins, rasykit man i AZ, pasidalinsiu ispudziais. Savo nuotrauku inetrnete neplatinu, bet galesiu atsiust pagal pageidavima.
Beje, si fotografa issirinkau supermamos forumo deka
Labai padejo tokie pat atsiliepimai, todel su mielu noru padesiu ir kitoms planuotojoms.