Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(Mindoozas @ 2007 08 23, 12:42)

Tai bandyk tartis - uzstatas, o like pinigai atsiimant galutini rezultata. Galbut net taip, kad ta galutini rezultata su fotografu perziuresit. Kas is to? Nepatinka, galutinis rezultatas klaikus - duris pradarai ir viso gero fotografui.

Va ir vel turiu proga pareklamuoti Babiciu&Belcikova biggrin.gif (nors nemanau, kad jiems reklamos reikia) Jie moketi praso tik atsiimant foto (tiksliau dvd), sako, kad jei foto nepatiks, galima nemoketi...
Papildyta:
QUOTE(maziulele @ 2007 08 23, 19:07)
kazkaip jokiu ten matricu nematau lotuliukas.gif

as matau...Skonio reikalas, gi nesakau, kad tai blogybe
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 08 23, 20:10)
Jie moketi praso tik atsiimant foto (tiksliau dvd)

ne jie vieni taip daro lotuliukas.gif

Inesa ir Linas taip pat thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maziulele: 23 rugpjūčio 2007 - 19:15
As sakyciau, kad Babiciaus ir Belcikovos...bei Lino ir Inesos stiliai nera panasus...pas pirmuosius viskas labai naturalu...del to man jie wub.gif o antruju nuotraukos man grazios, viskas labai saunu, bet per daug pagrazinimu 4u.gif
Kaip kazkas sake, kad neuzpyktu niekas...pridedu kad cia yra tik mano nuomone... rolleyes.gif
Atsakyti
kazkodel pirmieji manes nesuzavejo schmoll.gif

renkames pagal savo skony biggrin.gif

cia tik mano nuomone 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kardio @ 2007 08 23, 19:28)
As sakyciau, kad Babiciaus ir Belcikovos...bei Lino ir Inesos stiliai nera panasus...pas pirmuosius viskas labai  naturalu...del to man jie  wub.gif  o antruju nuotraukos man grazios, viskas labai saunu, bet per daug pagrazinimu  4u.gif
Kaip kazkas sake, kad neuzpyktu niekas...pridedu kad cia yra tik mano nuomone...  rolleyes.gif

mes tai su tavim aiskios Babiciaus&Belcikovos gerbejos, negi nekeista lotuliukas.gif Kaip kad Maziulele Inesos&Lino, o smagiausia tai, kad mes visos patenkintos savais fotografais 4u.gif 4u.gif tai ir yra svarbiausia. Maziulele, nesuprask neteisingai, tavo foto grazios, o dar labiau tu pati tuose foto, tiesiog kiekviena mes su savo skoniu ir isskirtinumu smile.gif
Atsakyti
Toms, kurios dar nerado savo fotografo tai rekomenduočiau Faustą Augustiną 4u.gif 4u.gif
Savo foto likom žiauriai patenkinti wub.gif wub.gif wub.gif
Fotkina vis dar su juostinium tačiau mes gavom ir skaitmeninį foto variantą 4u.gif
Iš tikro į foto vis dar spanginu, netikėdama, kad čia mano wub.gif wub.gif Jau kai jį rinkomies jo darbai parodyti buvo super, bet kai pamatėm savo foto tai wub.gif wub.gif Vienu žiodžiu didelis didelis pliusas jam wub.gif wub.gif wub.gif Reiktų antrą kartą vėl imčiau jį wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kardio @ 2007 08 23, 20:28)
As sakyciau, kad Babiciaus ir Belcikovos...bei Lino ir Inesos stiliai nera panasus...pas pirmuosius viskas labai  naturalu...del to man jie  wub.gif  o antruju nuotraukos man grazios, viskas labai saunu, bet per daug pagrazinimu  4u.gif
Kaip kazkas sake, kad neuzpyktu niekas...pridedu kad cia yra tik mano nuomone...  rolleyes.gif

O man tai ir tu ir tu thumbup.gif Kaip sako kas grazu, tas grazu - tada jau nebesvarbu skirtumai detalese biggrin.gif
Atsakyti
Dekui merginos uz jusu pagalba 4u.gif Tikiuosi, jog rasiu fotografa miela sirdziai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsenele_7 @ 2007 08 24, 01:08)
Nagi parodyk ir mums  ax.gif  4u.gif  smile.gif

Reiks, tik dar reiksi kur nors į albumą sukelt, o atrinkt kurias kelt irgi sunkus darbas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tom , kurios nori pažiūrėt Fausto darbus keletas mūsų foto 4u.gif 4u.gif

fausto foto
Atsakyti
QUOTE(doska @ 2007 08 24, 11:07)
Tom , kurios nori pažiūrėt Fausto darbus keletas mūsų foto  4u.gif  4u.gif

fausto foto

pasirodo galima nuotraukas pamatyt is pradziu atspausdintas, o paskiau internete smile.gif
P.S. egigijaus bendradarbis
Atsakyti
QUOTE(doska @ 2007 08 24, 10:07)
Tom , kurios nori pažiūrėt Fausto darbus keletas mūsų foto  4u.gif  4u.gif

fausto foto

jei atvirai, nuotraukos grazios, bet jos tokios todel kad jaunieji graziai pozavo, o fotografui beliko nufotkint 4u.gif ir velgi sakau cia tik mano nuomone
Atsakyti