Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(aganiute @ 2007 08 23, 08:32)
Sveikos merginos  4u.gif
Noriu paklausti gal kas turite kokiu atsiliepimu apie filmuotoja Egidiju (nzn pavardes blush-anim-cl.gif ) bet jis is alytaus ir dirba su fotografe Rasa. Gal kam filmavo, ar fotografavo. Kokie atsilepimai??????? aciu

Tai apie situos as ir rasiau. Nuosirdziai patariu nesirinkti ju.
Papildyta:
QUOTE(Mey @ 2007 08 23, 08:31)
Pritariu. Nemalonu skaityti  schmoll.gif

Dziaukites, kad paraso nuomones apie fotografus, kaip suprantu si tema tam ir skirta.
Atsakyti
O aš matau tik tas kas gerai..ir nesigadinu nuotaikos...ir norėčiau kad kiti negadintu...vis dėl to kažkam šventė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emb @ 2007 08 23, 08:45)
Dziaukites, kad paraso nuomones apie fotografus, kaip suprantu si tema tam ir skirta.

Dziaugiuosi, taciau nuomone apie fotografus yra viena, o kitu forumo dalyviu viesas izeidinejimas - visai kas kita.
Atsakyti
Sveikos, na va, praejo ir mano Didzioji svente, kuri paliko nerealiausius ispudzius 4u.gif blush2.gif viska organizavau pati, dariau taip kaip pati norejau, ir kaip, galbut, nelabai priimtina kitoms - daug kur rizikavau. Taip pat ir su fotografais. Susipazinau cia, forume, su fotografu Andriumi is Vilniaus. Ikalbejau ji atsibelsti net i Silute, nezinau kodel pasitikejau (ta stebuklinga intuicija) blush2.gif jis dirba kartu su zmona. Esu pakankamai reikli ir priekabi, taciau jis suprato ko man reikia, ir rezultatu esu be galo patenkinta. Tom, kurios nori menisku nuotrauku, nepozuotu kadru, ir uzfiksuotos nuotaikos, o ne tik faktus, rekomenduoju Andriu ir Daiva is vilniaus. Aciu jiems kad galiu didziuotis savo vestuviu fotoalbumu wub.gif thumbup.gif

cia mano fotoalbumai:
http://andriuska.pus...cardo/index.htm
http://public.fotki....rafo-andriaus-/

Atiduodu Jusu teismui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(M J @ 2007 08 23, 09:49)
paskutiniu metu sitoj temoj tik purvais drabstomasi...
gaila...

ne, nu jus visai.... taip iseina, kad negalima viesai reiksti savo nuomones???
Papildyta:
QUOTE(Mey @ 2007 08 23, 10:25)
Dziaugiuosi, taciau nuomone apie fotografus yra viena, o kitu forumo dalyviu viesas izeidinejimas - visai kas kita.

ir kur tu skaitei izeidinejimus???
Atsakyti
QUOTE(issigandusi @ 2007 08 21, 16:17)
sveikos, nors ir skaiciau, kad jums kaikurioms nelabai patinka, kai kasnors paraso, kad joms patiko ju fotografas, kuris fotografavo vestuves, bet, as vis tiek savaji noriu pagirti, mat tai nerealus zmogus, turintis daug minciu, ir nebijantis eksperimentu  biggrin.gif
Nuotraukytes mums padare kitai dienai, nors prie ju norejo ilggiau pasedet, kad biski pakoreguotu, bet musu buvo toks prasymas, nes labai daug sveciu buvo is toli atvaziavusiu, tai norejosi, kad zmones ir uzsisakytu ji ko nores, tai va rezultatas: nuotraukos naturalios, buvo ir spalvotu ir juodai baltu, tikrai su kompu nieko neprideta ir nenuimta, as iki siol negaliu atsiziureti, labai jos naturalios, del to man ir patinka, nes man tai labiausiai priimtina. Atsiliepimus is kitu (sveciu) girdejau irgi gerus.
Tai va, planuojancioms savo vestuves galiu ji pasiulyti, aisku, jei jums apie ji komentaras patiko  biggrin.gif

Kontaktas: Sigitas Papievis, Klaipėda: 865025330

man tai pasiseke su juo, dar galiu pridurti, mat iki didziosios sventes likus 2 men, mums vienas atsisake, tai as strimgalviais, vargau, bet radau si, pamaciau jo keleta nuotraukyciu ir iskart nusamdziau, nes zmogus iskalbus ir patiko darbai.
Na, uzteks pagyru jam, pabandykite pacios susisiekti su juo, susitkit, gal ir jums jo darbas patiks, ir kaina labai priimtina.

Visoms sekmės  bigsmile.gif  4u.gif

Ir kaip zmogus, ir kaip fotografas tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Ieskojau vestuviniu paslaugu "juodojo saraso", bet neradau. norejau ispeti siauliecius busimus jaunavedzius, kad neuzkibtu ant nevykusio fotografo- filmuotojo siauliecio Albino Mataicio kabliuko. Skelbiasi jis apie savo paslaugas laikrastyje "Expres kontakas". Kadangi savo nelaimei surizikavome ji nusisamdyti savo vestuvems, nuosirdziai patariu vengti sio fotografo. Po didziosios avo sventes turime albuma, kuriame puse nuotrauku noretusi isvis ismesti, nes zmones issizioje, uzsimerke ir t.t. Toks ispudis, kad fotografas dare tik po viena kadra (lyg uzmirses, kad juosteles taupyt nebereikia, kaip sovietiniais laikais), ir ta pati nemoksiska. Tiesa sakant manau, jei buciau paprasiusi kurio nors megejo pafotografuoti, rezultatas butu buves gal net geresnis. Bunant gamtoje, fotografas visiskai nerode iniciatyvos, teko ji visur vos ne uz rankos tempti, patiems galvoti, kaip sustoti, kad nuotraukos butu idomesnes, siulyti jam variacijas. Jis tik teikdavosi spragtelti ir dar, kaip paaiskejo ziurint nuotraukas, ne geriausiu momentu. Filmavimo kokybe labai prasta, vaizads neryskus, kamera dreba ir girdisi kazkoks traskejimas fone. Apie filmuko apipavidalinima kalbant tiesiog truksta zodziu. Visu vaivorykstes spalvu ultraryskus uzrasai turgaus lygio. Apie skoninguma su siuo zmogumi kalbeti neverta.
Zodziu, gavome skaudzia pamoka, kad svarbiausiai gyvenimo sventei jokiu budu negalima rizikuoti renkantis fotografa be rekomendaciju.
Tikiuosi, sis pasisakymas bus nors kiek naudingas ir pades nors vieniems jaunavedziams nesuklysti, kaip suklydome mes.
Atsakyti
QUOTE(emb @ 2007 08 23, 11:36)
ne, nu jus visai.... taip iseina, kad negalima viesai reiksti savo nuomones???
Papildyta:

ir kur tu skaitei izeidinejimus???

"Brangioji, nerasyk savo kvailu nuomoniu nezinodama tikslios situacijos!!!

Tai as matau tavo intelekto lygi, kai is vienos zinutes gali sprest visa situacija... Gal visazine busi???"

Stai cia.

Nuomone reiksti galima, ir butina - korektiskai, kaip ta daro kiti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mey: 23 rugpjūčio 2007 - 11:04
QUOTE(levrete @ 2007 08 23, 10:52)
Ieskojau vestuviniu paslaugu "juodojo saraso", bet neradau. norejau ispeti siauliecius busimus jaunavedzius, kad neuzkibtu ant nevykusio fotografo- filmuotojo siauliecio Albino Mataicio kabliuko. <...>
Zodziu, gavome skaudzia pamoka, kad svarbiausiai gyvenimo sventei jokiu budu negalima rizikuoti renkantis fotografa be rekomendaciju.
Tikiuosi, sis pasisakymas bus nors kiek naudingas ir pades nors vieniems jaunavedziams nesuklysti, kaip suklydome mes.

Va va, apie ka as nuolat galvojau ir ko laukiau. Tie krastai man zinomi ir ta situacija fotografuoju ir filmuoju vestuves
Kai Siauliuose dirbau, tai prie santuoku rumu buvau pakraupes, nes 90% buvo tokiu, kurie fotografoja ir filmuoja vienu metu. Takart su operatoriumiu pakalbejome ir svelniai pasijuokeme is tokiu darbininku. Kodel? Ne is pavydo, o is to lietuviskumo, kuomet norima sutaupyti labai kvailai, nesamdomi atskirai fotografas ir operatorius, o imamas vienas dvejuose.
Kas po to buna? Tai, ka parase si dalyve, tai, ka sako kiti, kad nuotrauku neimanoma ziureti, video kokybe irgi prasta, garsu nesigirdi, vien tik vejas uzia ir viskas. Buvo liudna klausyti vienos pamerges pasakojimo, kad per ju vestuves operatorius nusigere ir ieskojo kameros, trikde, stabde visus. Ojojoj.
Visgi, filmuoju ir fotografuoju vestuves ekspress kontakte itin populiarus, tad tokiu nuomoniu ir nusivylimu bus dar labai daug.
Atsakyti
prisiskaiciau cia teik visko, kad ne nebezinau kaip reikes padaryt sprendima g.gif doh.gif kam patiketi filmavima ir fotografavima... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(aganiute @ 2007 08 23, 13:35)
prisiskaiciau cia teik visko, kad ne nebezinau kaip reikes padaryt sprendima g.gif  doh.gif  kam patiketi filmavima ir fotografavima... blink.gif

jei piniginė leidžia - Babičius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aganiute @ 2007 08 23, 12:38)
prisiskaiciau cia teik visko, kad ne nebezinau kaip reikes padaryt sprendima  kam patiketi filmavima ir fotografavima...

elemtarus dalykas: jei samdaisi kazkoki fotografa, paprasyk kontaktu tu zmoniu, kurie jau buvo fotografuoti, tuomet galesi is pirmu lupu viska suzinoti. (cia tuo atveju, kada manai, jog pavyzdziai nelabai itikina). Turbut daugelis fotografu ima kazkoki uzstata pries vestuves. Tai bandyk tartis - uzstatas, o like pinigai atsiimant galutini rezultata. Galbut net taip, kad ta galutini rezultata su fotografu perziuresit. Kas is to? Nepatinka, galutinis rezultatas klaikus - duris pradarai ir viso gero fotografui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindoozas: 23 rugpjūčio 2007 - 12:44