sveikos, nors ir skaiciau, kad jums kaikurioms nelabai patinka, kai kasnors paraso, kad joms patiko ju fotografas, kuris fotografavo vestuves, bet, as vis tiek savaji noriu pagirti, mat tai nerealus zmogus, turintis daug minciu, ir nebijantis eksperimentu
Nuotraukytes mums padare kitai dienai, nors prie ju norejo ilggiau pasedet, kad biski pakoreguotu, bet musu buvo toks prasymas, nes labai daug sveciu buvo is toli atvaziavusiu, tai norejosi, kad zmones ir uzsisakytu ji ko nores, tai va rezultatas: nuotraukos naturalios, buvo ir spalvotu ir juodai baltu, tikrai su kompu nieko neprideta ir nenuimta, as iki siol negaliu atsiziureti, labai jos naturalios, del to man ir patinka, nes man tai labiausiai priimtina. Atsiliepimus is kitu (sveciu) girdejau irgi gerus.
Tai va, planuojancioms savo vestuves galiu ji pasiulyti, aisku, jei jums apie ji komentaras patiko
Kontaktas: Sigitas Papievis, Klaipėda: 865025330
man tai pasiseke su juo, dar galiu pridurti, mat iki didziosios sventes likus 2 men, mums vienas atsisake, tai as strimgalviais, vargau, bet radau si, pamaciau jo keleta nuotraukyciu ir iskart nusamdziau, nes zmogus iskalbus ir patiko darbai.
Na, uzteks pagyru jam, pabandykite pacios susisiekti su juo, susitkit, gal ir jums jo darbas patiks, ir kaina labai priimtina.
Visoms sekmės