QUOTE(dauraa @ 2007 07 16, 17:49)
mes bandem su sita fotografe tartis.tai tikrai nepatiko jos bendravimo stilius ir kaina tai ka as zinau.kai tik jai paskambindavome del susitikimo tai arba negaledavo arba vis girdavosi,kad dabar ji fotografuoja prezindenta,o dabar va as cia teatre lietuvos aktorius fotkinu arba ta arba ana.man toki zmones iskart savo ivaizdi numusa.uz tave turi kalbet tavo darbai,o ne tavo liezuvis bunant fotografu.
Ir mums taip pat buvo. "as fotografuoju pasiturincius ir garsius zmones..." ir visoks kitoks "eterio meslas". Be to, mus pradejo santazuoti del kainos, tipo, yra kiti zmones, bet as nenoriu ju imtis, noriu jus fotografuoti, bet kaina tada bus tokia. Vienu zodziu dvelkia tokia pigia gariunine strategija. O kai mes pasakem, kad aciu jusu paslaugu nereikia - mes renkames kita ( o tai tikrai yra tiesa), tai staiga "na gerai sutinku" ir kaina nukrito beveik tukstanciu. MANO LABAI PRASTA NUOMONE APIE ELLY, IR VISIEMS SAVO PAZYSTAMIEMS TAI SAKAIR SAKYSIU. O del tu pasiturinciu ir garsiu zmoniu, labai drisciau abejoti
) O siaip tai manau, kiekviena paslauga turi tureti adekvacia kaina. advokatai valndiniu tarifu tiek neuzsipraso kiek si fotografe. Tai tikrai yra nenormalu
) Tai tokie tie mano pastebejimai kas link ELLY, manau ji labai sekmingai gadina savo prekini varda pati