Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(maziulele @ 2007 08 20, 17:41)
pritariu drinks_cheers.gif is ko daugiau ismoksi nei is kitu fotografu smile.gif

dviracio juk neisrasi....o kopijuodamas pasieki arba geresniu rezultatu uz pirmtakus, arba taip ir lieki kopijuodamas kaip ir pradzioj.
Na bet man tokios foto patinka, kaip tame nurodytam tinklapy, graziausios akimirkos ir buna tik pagautos, o ne dirbtinai sustatytos
Atsakyti
Geras tas puslapis mirksiukas.gif
Atsakyti
labai grazios nuotraukos Albertai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(in_shadow @ 2007 08 20, 11:50)
Visada stebina "nauju nariu" "rekomendacijos" - jos visada parasytos  tokiu pat stiliumi, su tokiom pat detalem - "fantastika", "ne brangininkai", "geriau nebuna". Tik linkai skirtingi  lotuliukas.gif  Lyg pagal viena sablona sudaryti, tik, deja, nelabai sekminga  g.gif  Na suprantu, kad tokiu budu nelabai paklausiems fotografams ir operatoriams norisi sulaukti klienturos, bet patikekit - is sono juokingai atrodot. Vis norisi prisiminti posaki "ikyriai brukamos tik PIGIOS prekes".
sekmes renkantis  4u.gif

p.s. is kitu paviesintu linku patiko Denio Tablerio darbas. Va cia tai perspektyvus vaikinukas drinks_cheers.gif

nu sorry bet pagal jusu "sudirbamaji" stiliu dar neismokau rasyti. tongue.gif ir siaip kazin ar galima pavadint rekomendacija tik savo issakyta subjektyvia nuomone. o tokiu tavo minimu "sabloniniu" zodziu savo pasakyme kad ir kaip skaiciau- niekur neiziurejau blink.gif tad brangioji, arba spec stengies naujesnes nares isstumt arba visom klijuoji vienodas etiketes.. o as tiesiog norejau "isilieti" i jusu bendravima... dekui tau.. tu tik padedi isiliet verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytele @ 2007 08 20, 22:04)
nu sorry bet pagal jusu "sudirbamaji" stiliu dar neismokau rasyti. tongue.gif  ir siaip kazin ar galima pavadint rekomendacija tik savo issakyta subjektyvia nuomone. o tokiu tavo minimu "sabloniniu" zodziu savo pasakyme kad ir kaip skaiciau- niekur neiziurejau  blink.gif  tad brangioji, arba spec stengies naujesnes nares isstumt arba visom klijuoji vienodas etiketes.. o as tiesiog norejau "isilieti" i jusu bendravima... dekui tau.. tu tik padedi isiliet  verysad.gif

niekas cia nauju nariu neisstumia mirksiukas.gif

yra gerbiama bet kokia issakyta nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 08 20, 23:09)
niekas cia nauju nariu neisstumia mirksiukas.gif

yra gerbiama bet kokia issakyta nuomone 4u.gif

na man tai i tikrai nemalonu "najiezda" buvo panasu.. gal dar nelabai moku suprast kur kaip bendraut reikia, bet savo pasisakymais tikrai nenorejau nieko supykdyt ar kaip kitaip negatyviai paveikt... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytele @ 2007 08 20, 21:13)
na man tai i tikrai nemalonu "najiezda" buvo panasu.. gal dar nelabai moku suprast kur kaip bendraut reikia, bet savo pasisakymais tikrai nenorejau nieko supykdyt ar kaip kitaip negatyviai paveikt...  ax.gif

man kartais juokingai atrodo kai kurie pasisakymai, arba kai kurių pasisakymų interpretavimas. Ypač jei sakoma ne kažkokiam čia nesilankančiam žmogui, arba, kartais, vyrui.
Taisyklė Nr.1: Rašoma viskas, kas tik galvoje yra.

Jei rašoma čia besilankančiam žmogui, arba pareiškiama nuomonė apie įdėtą nuorodą į nuotraukas, tai tuomet būna taisyklė tokia:

Taisyklė Nr.1.1: Išsakoma viskas, arba labai atsargiai, tačiau gale arba kas antrame sakinyje pasakoma "atsiprašau", "nesupykit", "čia tik mano nuomonė". ir dar daug tokių: 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif blush2.gif

Reikia suprasti, kad visiems niekada neįtiksi. Niekada.
Kiekvienas turi savo nuomonę. Čia jau labai daug kartų diskutuota apie tai, kad vieniems patinka skraidančios gulbės, kurios jauniesiems atneša auksinius žiedus, ar jaunieji atplaukia ant gulbės, o kitiems tai yra gera humoro dozė ir praskaidrina nuotaiką visai savaitei.

Esu tikras, kad nuvažiavus į bet kokį mažesnį miestelį (nors nesakau, kad tai taisyklė) ir parodžius savo nuotraukas būsimai jaunųjų porai (tarkim, jie neturi interneto ir skaitmeninis fotoaparatas tarsi citadelė jiems) manau, kad jie amo netektų, tačiau, pasakius, kad kaina, na tarkim, kokie 500Lt jie susižvalgytų ir pagalvotų: kvailys jis, kaimynas turi skaitmeninį, padarys ta patį ir tik už butelį alaus. Jiems tos nuotraukos būtų tarsi šedevrai, kuriuos sapnuotų naktimis, o parodžius tuos šedevrus "platesniuose vandenyse" jie būtų sukritikuoti, arba pagirti.

Kiekvienas fotografas, manau, turi savo favoritą fotografą, tarsi pavyzdį, kuro darbai visuomet, kad ir kiek kartų bežiūrėtum, žavi.

Viena dalyvė išsakė savo nuomonę apie kitos dalyvės vestuvių fotografą. Ją sužavėjo nuotraukos (jaunąją), tačiau, kaip ir minėjau, plačiuosiuose vandenyse tos nuotraukos pasirodė kiek žemesnio lygio. Į pastabas irgi buvo sureaguota atitinkamai, nes nebuvo pasiruošta priimti kritiškų nuomonių.
Jei išsakė nuomonę apie tai, kad tokie pasisakymai - lyg šablonas, tai galima tuo įsitikinti, tiesiog peržvelgti kelių mėnesių senumo pasisakymus ir tas šablonas tikrai toks yra. Ji buvo teisi ir su ja visiškai sutinku.
Atmink: kitų nuomonė yra nulis, svarbiausia, kad tau patinka tavo vestuvių nuotraukos. Ne kiti į jas žiūrės po daugelio metų, o tu pati. Tad būk laiminga žiūrėdama į jas, o kitų nuomones priimk teisingai.

Niekas nesilanko čia tam, kad išjuoktų, pasityčiotų, jei taip atrodo, tuomet, galbūt, verta susimąstyti, ar moki priimti kitų nuomones.
Nėra naujokų, nėra patyrusių. Visi čia lygūs.
Atsakyti
sveikos, nors ir skaiciau, kad jums kaikurioms nelabai patinka, kai kasnors paraso, kad joms patiko ju fotografas, kuris fotografavo vestuves, bet, as vis tiek savaji noriu pagirti, mat tai nerealus zmogus, turintis daug minciu, ir nebijantis eksperimentu biggrin.gif
Nuotraukytes mums padare kitai dienai, nors prie ju norejo ilggiau pasedet, kad biski pakoreguotu, bet musu buvo toks prasymas, nes labai daug sveciu buvo is toli atvaziavusiu, tai norejosi, kad zmones ir uzsisakytu ji ko nores, tai va rezultatas: nuotraukos naturalios, buvo ir spalvotu ir juodai baltu, tikrai su kompu nieko neprideta ir nenuimta, as iki siol negaliu atsiziureti, labai jos naturalios, del to man ir patinka, nes man tai labiausiai priimtina. Atsiliepimus is kitu (sveciu) girdejau irgi gerus.
Tai va, planuojancioms savo vestuves galiu ji pasiulyti, aisku, jei jums apie ji komentaras patiko biggrin.gif

Kontaktas: Sigitas Papievis, Klaipėda: 865025330

man tai pasiseke su juo, dar galiu pridurti, mat iki didziosios sventes likus 2 men, mums vienas atsisake, tai as strimgalviais, vargau, bet radau si, pamaciau jo keleta nuotraukyciu ir iskart nusamdziau, nes zmogus iskalbus ir patiko darbai.
Na, uzteks pagyru jam, pabandykite pacios susisiekti su juo, susitkit, gal ir jums jo darbas patiks, ir kaina labai priimtina.

Visoms sekmės bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
O fotoalbumų temoj jį kaip sykis dabar keikia...
Bent jau tokia pat pavarde ir iš tų pačių kraštų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Zoom-: 21 rugpjūčio 2007 - 16:31
QUOTE(-Zoom- @ 2007 08 21, 17:29)
O fotoalbumų temoj jį kaip sykis dabar keikia...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
prie filmuotoju irgi man atrodo apie ji rasyta buvo, kad baisiau buti negali lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2007 08 20, 07:29)
Man irgi kažkaip jau neįtikėtinai nuskambėjo visas šis pasakojimas, prieš tai Dantė susilaukė "komplimentų", dabar Leo. Kas kitas? smile.gif

geros darbo savaitės wink.gif

QUOTE(raige @ 2007 08 20, 11:54)
Skaiciau posta apie Liutaura va tokiom  blink.gif akim. Bendravau su juo ne kaip nuotaka, tiesiog reikejo pagalbos ir patarimo, tai kaip ir Zoom rase susidariau itin taktishko ir korektishko zmogaus ispudi g.gif

Kaip sakant cia mano asmenine nuomone..As pati esu labai taktiskas zmogus,kol skaitosi su manim.
Dar po siolei laukiu nuotrauku uz kurias sumokejau pries dvi savaites -kai kurjeris turejo atvezti vakar teciui,tai teko jam paciam lekti i kita miesto gala ir paiimti is atelje blink.gif ,o buvo tartasi,kad cia jo darbo nuotraukos ir popierius todel mokama tiek daug...Na manau 4 litai uz nuotrauka yra nemazai,tikiesi geros kokybes ir moki,bet kai kodel tada atelje g.gif
Kate tikrai neperbego,jo darbu labai laukiau ir pasitikejau kai uzsakem vestuvem,bet dabar tikrai tikiuosi daugiau bendraut neteks...
Kazkaip kai sumoki kuo greiciau -tikiesi to pacio ir is fotografo,o ne kvailu sneku ir gumos tempimo...
Jei uzsikrove tiek darbu ,kad nepatempia-nepykit,cia jau jo asmenines problemos...
Net ir Filmuotojui nesugebejo dvieju nuotrauku nusiust,kai su juo yra pazystami,tad...
Atsakyti
QUOTE(mamytele @ 2007 08 20, 22:04)
nu sorry bet pagal jusu "sudirbamaji" stiliu dar neismokau rasyti. tongue.gif  ir siaip kazin ar galima pavadint rekomendacija tik savo issakyta subjektyvia nuomone. o tokiu tavo minimu "sabloniniu" zodziu savo pasakyme kad ir kaip skaiciau- niekur neiziurejau  blink.gif  tad brangioji, arba spec stengies naujesnes nares isstumt arba visom klijuoji vienodas etiketes.. o as tiesiog norejau "isilieti" i jusu bendravima... dekui tau.. tu tik padedi isiliet  verysad.gif

Niekas nieko nesudirbineja, ir neistumineja tongue.gif Tiesiog visada juokingai atrodo visiskai nauju nariu pasisakymai per kelias temas, apie neva draugus ar juos pacius fotografavusius/filmavusius "auksarankius", bet pavyzdziu duodama labai kukliai - dazniausiai tik nuoroda. Jei tai butu pirmas kartas - tikrai praslystu pro akis, bet kai tai kartojasi periodiskai tik rekomeduojami zmones keiciasi schmoll.gif .... As megstu kai zmones neapsimetineja tuo, kuo nera, nes nereikia buti nei Holmsu nei superpsichologu, kad matytusi kas ir kaip smile.gif O draugu ir bendraminciu paprastai ieskoma planuotoju ar bendraminciu skyreliuose - cia zmones tik uzklysta mirksiukas.gif
Anyway - sekmes biggrin.gif
Atsakyti