QUOTE(mamytele @ 2007 08 20, 21:13)
na man tai i tikrai nemalonu "najiezda" buvo panasu.. gal dar nelabai moku suprast kur kaip bendraut reikia, bet savo pasisakymais tikrai nenorejau nieko supykdyt ar kaip kitaip negatyviai paveikt...
man kartais juokingai atrodo kai kurie pasisakymai, arba kai kurių pasisakymų interpretavimas. Ypač jei sakoma ne kažkokiam čia nesilankančiam žmogui, arba, kartais, vyrui.
Taisyklė Nr.1: Rašoma viskas, kas tik galvoje yra.
Jei rašoma čia besilankančiam žmogui, arba pareiškiama nuomonė apie įdėtą nuorodą į nuotraukas, tai tuomet būna taisyklė tokia:
Taisyklė Nr.1.1: Išsakoma viskas, arba labai atsargiai, tačiau gale arba kas antrame sakinyje pasakoma "atsiprašau", "nesupykit", "čia tik mano nuomonė". ir dar daug tokių:
Reikia suprasti, kad visiems niekada neįtiksi.
Niekada.
Kiekvienas turi savo nuomonę. Čia jau labai daug kartų diskutuota apie tai, kad vieniems patinka skraidančios gulbės, kurios jauniesiems atneša auksinius žiedus, ar jaunieji atplaukia ant gulbės, o kitiems tai yra gera humoro dozė ir praskaidrina nuotaiką visai savaitei.
Esu tikras, kad nuvažiavus į bet kokį mažesnį miestelį (nors nesakau, kad tai taisyklė) ir parodžius savo nuotraukas būsimai jaunųjų porai (tarkim, jie neturi interneto ir skaitmeninis fotoaparatas tarsi citadelė jiems) manau, kad jie amo netektų, tačiau, pasakius, kad kaina, na tarkim, kokie 500Lt jie susižvalgytų ir pagalvotų: kvailys jis, kaimynas turi skaitmeninį, padarys ta patį ir tik už butelį alaus. Jiems tos nuotraukos būtų tarsi šedevrai, kuriuos sapnuotų naktimis, o parodžius tuos šedevrus "platesniuose vandenyse" jie būtų sukritikuoti, arba pagirti.
Kiekvienas fotografas, manau, turi savo favoritą fotografą, tarsi pavyzdį, kuro darbai visuomet, kad ir kiek kartų bežiūrėtum, žavi.
Viena dalyvė išsakė savo nuomonę apie kitos dalyvės vestuvių fotografą. Ją sužavėjo nuotraukos (jaunąją), tačiau, kaip ir minėjau, plačiuosiuose vandenyse tos nuotraukos pasirodė kiek žemesnio lygio. Į pastabas irgi buvo sureaguota atitinkamai, nes nebuvo pasiruošta priimti kritiškų nuomonių.
Jei išsakė nuomonę apie tai, kad tokie pasisakymai - lyg šablonas, tai galima tuo įsitikinti, tiesiog peržvelgti kelių mėnesių senumo pasisakymus ir tas šablonas tikrai toks yra. Ji buvo teisi ir su ja visiškai sutinku.
Atmink: kitų nuomonė yra nulis, svarbiausia, kad
tau patinka
tavo vestuvių nuotraukos. Ne kiti į jas žiūrės po daugelio metų, o tu pati. Tad būk laiminga žiūrėdama į jas, o kitų nuomones priimk teisingai.
Niekas nesilanko čia tam, kad išjuoktų, pasityčiotų, jei taip atrodo, tuomet, galbūt, verta susimąstyti, ar moki priimti kitų nuomones.
Nėra naujokų, nėra patyrusių.
Visi čia lygūs.