Si svg atsokau savo vestuves ir esu labai patenkinta savo fotografe. Nuotraukos labai grazios, tikrai nenusivyliau
Beje kam ekstra reikia fotografo, ji kaip tik laisva ateinanti svg(08.17-19)
Fotografe- Janina Maceviciene telefonas:861171638
Zinau viena fotografa (per daug neskaitinejau gal jau rase kas nors) - labai fainas ir sukalbamas, fotkino drauges vestuvese, jis beje turi saita savo, pavartinekit:
http://www.paparacis...leryid=vestuves
Man jis tuo patiko, kad foto tokios netradicines
neblogos, bet lyg kazko truksta
QUOTE(Tila @ 2007 08 13, 15:42)
Mus fotografavo jauna panelė, studijuojanti fotografiją. Jos darbu likome patenkinti Juolab, kad ir kaina nedidelė, ir nuotraukos nestandartiškos ir originalios, meninės.
Tai paviešink kas ji tokia
QUOTE(AboveStars @ 2007 08 13, 16:38)
asmeniskai man giedre irgi visai nepatiko..na truksta originalumo,vien tos pacios pozos..nzn..nesijaucia nei nuotaikos,nei pakylumo... bet tai cia mano asmenine nuomone
man Giedres Rein tai visai nieko nuotraukos...bet vien delto, kad tik nieko visai, nelabai verta moketi 3000lt, kiek ji man pasake
Tila, lb fainos fotkes...nors kelias ten temaciau, bet jau matos kad orginalumo netruko tai fotografei...gal gali kiek plateliau ja pristatyti, kokiusk ontaktus pateikti??
Papildyta:
burbulytis, leisk paspoksot i foto..norisi pamatyti sadausko darbus
Papildyta:
burbulytis, leisk paspoksot i foto..norisi pamatyti sadausko darbus
QUOTE(vasara08 @ 2007 08 13, 22:58)
Si svg atsokau savo vestuves ir esu labai patenkinta savo fotografe. Nuotraukos labai grazios, tikrai nenusivyliau
Mus irgi fotografavo Janina, o filmavo jos vyras, nu rezultatas super Galeciau visiems drasiai rekomenduoti, o filmukas tai pranoko visus lukecius, galeciau ziureti ir ziureti kaip graziai padare. Manyciau tai zmones, kurie tikrai ismano savo darba
gal jie internetini puslapi turi?
QUOTE(Tila @ 2007 08 13, 14:48)
Įkeliu kelias foto parodyti, nors labai viešintis forume nenorėčiau Foto Iš to vaizdo gal ir nelabai susidarysit, nes čia vos kelios foto.
Grazu
Papildyta:
QUOTE(tigrik @ 2007 08 13, 21:25)
Zinau viena fotografa (per daug neskaitinejau gal jau rase kas nors) - labai fainas ir sukalbamas, fotkino drauges vestuvese, jis beje turi saita savo, pavartinekit:
Super fotografas, macius jo fotografuotas vestuves, buvau suzaveta
beje, buvo i vestuviu fotolabumus remi99 idejus savo vestuviu nuotraukas, cia buvo irgi jo darbas , buvo grazu ziureti
QUOTE(ruta_zalia @ 2007 08 14, 11:18)
Mus irgi fotografavo Janina, o filmavo jos vyras, nu rezultatas super Galeciau visiems drasiai rekomenduoti, o filmukas tai pranoko visus lukecius, galeciau ziureti ir ziureti kaip graziai padare. Manyciau tai zmones, kurie tikrai ismano savo darba
Prasom puslapiuka arba nuotraukeles kelias
QUOTE(Sypsenele_7 @ 2007 08 08, 22:27)
Tikrai, gal kieno vestuves Skaiste Zabielaite is Klaipedos fotografavo
Daug geru atsiliepimu apie ja yra, o pavyzdziu niekas neideda. Yra jos puslapis internetinis, bet noretusi pamatyti jos darbus is forumieciu.
Apie Inesa visi susidare gera nuomone, nes mato jos konkrecius darbus.
Daug geru atsiliepimu apie ja yra, o pavyzdziu niekas neideda. Yra jos puslapis internetinis, bet noretusi pamatyti jos darbus is forumieciu.
Apie Inesa visi susidare gera nuomone, nes mato jos konkrecius darbus.
Mes patys norejome Skaistes zabielaites jai skambinome vasario men ji pasake, kad uzimta iki spalio men bet nuotraukos jos baisiai patiko (kiek is savo pazistamu rato maciau)
QUOTE(pusnaite @ 2007 08 14, 22:29)
Mes patys norejome Skaistes zabielaites jai skambinome vasario men ji pasake, kad uzimta iki spalio men bet nuotraukos jos baisiai patiko (kiek is savo pazistamu rato maciau)
idomu butu pamatyti