Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

Jums, kaip žmogui, kuris daugelį metų atsivers albumą su fotografijomis, pagrindinis „teisingas“kriterijus ir yra „patinka-nepatinka“ ;-) Aš tik sakau, kad gerai redaguota foto gali atrodyti natūraliai, kaip kad pas Jeff`ą, jos visos yra redaguotos ir ne taip mažai, tačiau žiūrisi natūraliai smile.gif Man pačiam irgi norisi to natūralumo pradedant jau pačiu fotografavimu smile.gif

QUOTE(kardio @ 2007 08 11, 18:54)
na kodel...jus teisus kad tokie efektai yra skonio reikalas...uz tai ir sakau kad man grazu, bet graziau naturaliai...dar aisku priklauso nuo to kaip tas naturaliai atrodo... 4u.gif Kadangi labai mazai nutuokiu sioje srityje galiu vertinti tik tai ar man grazu ar ne...nevertinu taip kaip jus, nes nesu kompetetinga  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Leo` @ 2007 08 11, 19:15)
Jums, kaip žmogui

o kada pas Jus pamatysime tinklalapyje nauju nuotrauku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 08 11, 10:53)
siemet ar kitamet biggrin.gif

kitais metais biggrin.gif
ne sezonas skaitosi spalis-balandis
Atsakyti
QUOTE(Leo` @ 2007 08 11, 19:48)
O čia į jautrią vietą pataikėte  mirksiukas.gif - nėr kada...  na, bet tuoj duosiu adresą į visą maketuotą albumą wink.gif Žr. asmeninę žinutę smile.gif

Keistoj vietoj pas tamsta "jautri vieta" tongue.gif
Atsakyti
Leo, o kas tas Jeff'as? mirksiukas.gif

Man asmeniškai Inesos ir Lino nuotraukos gražios, bet yra ir gražesnių... ax.gif Tik tiek, kad SM vyrauja bandos jausmas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2007 08 12, 16:05)

Man asmeniškai Inesos ir Lino nuotraukos gražios, bet yra ir gražesnių...  ax.gif Tik tiek, kad SM vyrauja bandos jausmas biggrin.gif

uzsienio fotografas 4u.gif
Atsakyti
Jeff Ascough, kažkada berods išrinktas į pasaulio geriausių vestuvių fotografų 10-uką.

Manau, kad aktyvesnės tos, kurioms patinka minimų fotografų darbai, juolab, kad pasitaiko, jog jautriai reaguojama į fotokritiką mirksiukas.gif

QUOTE(ausryte @ 2007 08 12, 16:05)

Man asmeniškai Inesos ir Lino nuotraukos gražios, bet yra ir gražesnių...  ax.gif Tik tiek, kad SM vyrauja bandos jausmas biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Leo` @ 2007 08 12, 16:17)
Jeff Ascough, kažkada berods išrinktas į pasaulio geriausių vestuvių fotografų 10-uką.

Wow wub.gif Čia tai nuotraukos.. nors matosi, jog prie jų gerokai padirbėta, bet pagauti kadrai - nerealūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2007 08 12, 16:24)
Wow  wub.gif Čia tai nuotraukos.. nors matosi, jog prie jų gerokai padirbėta, bet pagauti kadrai - nerealūs  thumbup.gif

a man kazkodel niekas ypatingo neuzkliuvo schmoll.gif
Atsakyti
[quote=Leo`,2007 08 12, 14:17]

grazios nuotraukos wub.gif subtilu, naturalu... labai labai wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogute: 12 rugpjūčio 2007 - 15:43
Skonio dalykai smile.gif Tiek jūs, tiek kiekvienas fotografas turi savitą skonį ir „matymą“ smile.gif

Štai dar vienas iš geriausiųjų... nors mano skoniui Jeff artimesnis wink.gif

Joe Buissink

QUOTE(maziulele @ 2007 08 12, 16:25)
a man kazkodel niekas ypatingo neuzkliuvo schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(Leo` @ 2007 08 12, 16:32)
Štai dar vienas iš geriausiųjų... nors mano skoniui Jeff artimesnis wink.gif

Joe Buissink

Nelabai matau prasmės lyginti - čia jau ne tik pavienių fotografų, bet ir išvis kultūrų skirtumai prasideda, aplinkos, kurioje jie dirba ir kuri kažkiek bet diktuoja stilių. Buissink yra amerikietis, Ascough yra britas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T L: 12 rugpjūčio 2007 - 18:14