Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(JaHarta @ 2007 08 11, 00:12)
O čia daug ar mažai skaitos?

ziurint kiek kiti fotografai , po siu metu aziotazo, praso g.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 08 11, 00:14)
ziurint kiek kiti fotografai , po siu metu aziotazo, praso g.gif

O koks cia aziotazas siais metais yra?
Atsakyti
QUOTE(erikkute @ 2007 08 11, 00:41)
O koks cia aziotazas siais metais yra?

nu palyginus ju kainas praeitais metais, ir siemet g.gif

nesakyciau kad uz tiek pat dirba schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 08 11, 00:56)

Vat kazkaip pernyksciu kainu tai nelabai zinau schmoll.gif . Bet kad jos kyla kaip ant mieliu tai matosi, ir aplamai kur jau geresni fotografai tai ir kaina tada labai jau 'gera'. Tai kiek sios paslaugos kitais metais kainuos tai net neisivaizduoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(erikkute @ 2007 08 11, 00:59)
Vat kazkaip pernyksciu kainu tai nelabai zinau  schmoll.gif . Bet kad jos kyla kaip ant mieliu tai matosi, ir aplamai kur jau geresni fotografai tai ir kaina tada labai jau 'gera'. Tai kiek sios paslaugos kitais metais kainuos tai net neisivaizduoju  g.gif

baisu net galvot blink.gif

bet mastom, kad jei kainos kyla, vadinasi ir fotografu darbas bei nuotrauku kokybe gereja tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 08 11, 01:09)
baisu net galvot blink.gif

bet mastom, kad jei kainos kyla, vadinasi ir fotografu darbas bei nuotrauku kokybe gereja tongue.gif

Nu nebent g.gif . Tai galim dziaugtis kad mums nebereikes smile.gif
Atsakyti
man kaip ne sezonometu,tai inesa uz 1500lt 8val fotografuos biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 08 11, 08:56-->
QUOTE(curly smile.gif @ 2007 08 11, 08:56)
man kaip ne sezonometu,tai inesa uz 1500lt 8val fotografuos  biggrin.gif

siemet ar kitamet biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 08 11, 08:56-->
QUOTE(curly smile.gif @ 2007 08 11, 08:56)
man kaip ne sezonometu,tai inesa uz 1500lt 8val fotografuos  biggrin.gif

O nesezonas rugseji skaitosi?
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 08 10, 23:56)

ojoi...taigi visu paslaugu kainos kyla... naturalu kad ir fotografai jas kelia... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Leo` @ 2007 08 09, 22:53)
Linas ir Inesa

Geresnis foto apdirbimas nei daugumos smile.gif

o man kai kur jau per daug to apdirbimo...paziuret grazu...bet nenaturalu... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kardio: 11 rugpjūčio 2007 - 12:23
Va, čia jau skonio ir technikos dalykai: yra sakykim „efektas“ ir jo atlikimas.

Apskritai kalbant apie vestuvių fotografus ir apdirbimo dalykus... g.gif

Kartais fotografai konvertuoja į juodai baltas (skonio dalykas; man asmeniškai ir nuo paties kadro priklauso, ar jam tinka juodai balta ar spalvota pagal mano skonį), bet kokią juodai baltą opadaro fotografas – atlikimo technikos dalykas (gražūs šviesumo tonai, ne per tamsūs veidai; tas pat apie sepia, rudai tonuotas foto, tik prisideda tonavimo spalvos parinkimas).

Dalinė juodai balta, kai paliekama dalis spalvota ar prislopinamos spalvos: manau, kiekvienas turi savo požiūrį į tai wink.gif

Kartais deda šviečiančią „miglą“, vieni stipresnę, kiti silpnesnę arba to nedaro...

Kai kas daro montažą. Deja, mano nuomone, dažniausiai vestuvinėse foto tai būna grubus montažas, sodinant jaunuosius į žiedus, kišant į vandenį ar dar kur doh.gif Esama puikių montažinių darbų thumbup.gif , kurie kartu atrodo ir realiai (geras atlikimas; objektai neatrodo iškirpti ir uždėti), ir kartu nerealiai (sukurtas vaizdas, situacija, pati vaizdo idėja).

Kontrastas: kartais jo būna labai jau daug juodai baltose ar spalvotose foto, kartais dėl prastesnio aparato galimybių saulėtą dieną (ir ne tik; šviesūs objektai (suknelė) „išdega“, nelieka detalių šviesiose arba tamsių tonų vietose (kostiumas, šešėliai)) - tai dažnai matoma kompaktiniais aparatais darytose nuotraukose cool.gif , o kartais dėl fotografijų apdirbimo, kai užkėlus kontrastą gaunama daugybė juodų ir baltų vietų be tonų perėjimų ir detalių g.gif Balti tonai baltai išdegę (suknelė), juodi be detalių (kostiumas). Kartais tai daroma tyčia, bet tai skonio dalykas cool.gif

Glotninimas... jau minėta. Nesaikingai naudojant, oda atrodo ne tik lygi, glotni, bet ir tiesiog plastmasinė, be jokios užuominos į tekstūrą doh.gif schmoll.gif Beje, spuogeliams, įkandimams, dėmelėms ir pan. retušuoti naudojamos kitos priemonės.

Kartais... tiesiog matyti, kad fotografija elementariai aiškiai per tamsi ir tiesiog nepašviesinta. Arba aiškiai persūdyta negrabiai apdirbant, montuojant ar dar kas... Dėl to ir sakau, kad Linas ir Inesa, mano nuomone, pateikia geriau apdirbtus darbus nei daugelis fotografų. Bet vistik kur kas geriau tai daro Jeff`as thumbup.gif

Su skoniu ir gerai techniškai atliktas apdirbimas, galbūt kartais švelniai saikingai „įsūdant“ šitais ir kitais būdais, yra geras dalykas, padeda išgauti stiprų ir subtilų foto vaizdą drinks_cheers.gif Apdirbimas Photoshop turi būti toks, kad neblaškytų ir pagerintų tą fotografiją wink.gif, o ne todėl kad „tas efektas gražus“ mirksiukas.gif

Tai tiek... o tai ir taip daug prirašiau ir gausiu pasiūlymą tai pasilaikyti savo svetainei ir neteršti eterio cool.gif

QUOTE(kardio @ 2007 08 11, 13:23)
o man kai kur jau per daug to apdirbimo...paziuret grazu...bet nenaturalu... 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Leo` @ 2007 08 11, 17:00)
Va, čia jau skonio ir technikos dalykai: yra sakykim „efektas“ ir jo atlikimas.
Tai tiek... o tai ir taip daug prirašiau ir gausiu pasiūlymą tai pasilaikyti savo svetainei  ir neteršti eterio cool.gif

na kodel...jus teisus kad tokie efektai yra skonio reikalas...uz tai ir sakau kad man grazu, bet graziau naturaliai...dar aisku priklauso nuo to kaip tas naturaliai atrodo... 4u.gif Kadangi labai mazai nutuokiu sioje srityje galiu vertinti tik tai ar man grazu ar ne...nevertinu taip kaip jus, nes nesu kompetetinga 4u.gif
Atsakyti