QUOTE(naktine` @ 2007 08 08, 18:15)
gerai išsireiškei
Muksiuk tai tu išeina Inesos "šlovininkė"?
O šiaip kiekvienam savo
ne, aš nerealių vestuvinių nuortaukų šlovininke
P.S. pritariu cia vienai forumietei labai taikliai pasisakiusiai apir E.S. darbus. Man juose visiskai neatsispindi nei vestuvine nuotaika, nei jaunavedziu jasmai. O tai, kad jis super brangus, dar visai nereiškia, kad labai geras. Vienas asmuo pažystantis aptariamaji yra apie ji pasakes, jog jis: menininkas iš reikalo, o tas nuotraukas makaluoja makaluoja ir nieko gero nepadaro ir t.t....(menininkų nuomone).
Na bet sutinku, kiekvienam savo ir kiekvienas zmogus mena ir grozi suvokia kitaip.
Taigi, sekmes renkantis fotografus savo nuostabiausiai sventei...
tik neapsirikit
Papildyta:
QUOTE(JaHarta @ 2007 08 08, 23:04)
Jau pamačiau Inesos ir Lino albumus, SUUUPER
Čia nepasiginčysi
Sakyčiau, kad tai irgi vieni ir pačiausių kol kas matytų
vat apie kokius jausmus vestuvinese nuotraukose kalbu. Tokius, kuriuos atskleidia Inesos foto.
Nu Scinskas kazko nedadaro, nu nepykit, man kažko maza jo foto.
Papildyta:
QUOTE(Žizel @ 2007 08 09, 10:56)
nu mes irgi užsakėm Inesą, tai norėjau paklausti, ar tikrai nereikia bijoti, kad gali pavesti?
nes mes tik susikambinom ir meilu susirašėm?
šiaip bendravimas buvo malonus ir dalykiškas, bet draugės pradėjo gąsdinti, kaip čia mes taip nerimtai susitarėm??????????
mano vestuves vilniuje buvo. Visa laika su ja bendravau tik meilu ir telefonu. Zodziu, gali patikinti, kad tikrainebijotum, jie tikrai nepaves. O kad gazdina drauges, normalu, juk lietuviskas verslas toks baisus, kad tik raštisku dokumentu gali pasitiketi ir tai tik GAL.
Na Inesa ir Linas tikrai rimti.
Niekada nesigailėsi, kad iamzinti savo dienos pasirinkai butent siuos fotografus.