Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(Irmule @ 2007 08 09, 15:27)
Sveikutes 4u.gif As jau esu po savosios sventes smile.gif Ir galiu drasiai rekomenduoti fotografa Toma Seikali thumbup.gif Savo darba atliko puikiai, esame labai patenkinti thumbup.gif

Gal parodysi savo nuotraukeles? Ir gal turi nuorodą į jo darbus?
Atsakyti
QUOTE(naktine` @ 2007 08 08, 18:15)
lotuliukas.gif  gerai išsireiškei  lotuliukas.gif
Muksiuk tai tu išeina Inesos "šlovininkė"?

O šiaip kiekvienam savo  mirksiukas.gif

notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
ne, aš nerealių vestuvinių nuortaukų šlovininke mirksiukas.gif
photo.gif

P.S. pritariu cia vienai forumietei labai taikliai pasisakiusiai apir E.S. darbus. Man juose visiskai neatsispindi nei vestuvine nuotaika, nei jaunavedziu jasmai. O tai, kad jis super brangus, dar visai nereiškia, kad labai geras. Vienas asmuo pažystantis aptariamaji yra apie ji pasakes, jog jis: menininkas iš reikalo, o tas nuotraukas makaluoja makaluoja ir nieko gero nepadaro ir t.t....(menininkų nuomone).

Na bet sutinku, kiekvienam savo ir kiekvienas zmogus mena ir grozi suvokia kitaip.
Taigi, sekmes renkantis fotografus savo nuostabiausiai sventei...
tik neapsirikit mirksiukas.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(JaHarta @ 2007 08 08, 23:04)
Jau pamačiau Inesos ir Lino albumus, SUUUPER  thumbup.gif  thumbup.gif  Čia nepasiginčysi  4u.gif

Sakyčiau, kad tai irgi vieni ir pačiausių kol kas matytų 4u.gif

vat apie kokius jausmus vestuvinese nuotraukose kalbu. Tokius, kuriuos atskleidia Inesos foto.
Nu Scinskas kazko nedadaro, nu nepykit, man kažko maza jo foto.

Papildyta:
QUOTE(Žizel @ 2007 08 09, 10:56)
nu mes irgi užsakėm Inesą, tai norėjau paklausti, ar tikrai nereikia bijoti, kad gali pavesti?
nes mes tik susikambinom ir meilu susirašėm?
šiaip bendravimas buvo malonus ir dalykiškas, bet draugės pradėjo gąsdinti, kaip čia mes taip nerimtai susitarėm?????????? g.gif

mano vestuves vilniuje buvo. Visa laika su ja bendravau tik meilu ir telefonu. Zodziu, gali patikinti, kad tikrainebijotum, jie tikrai nepaves. O kad gazdina drauges, normalu, juk lietuviskas verslas toks baisus, kad tik raštisku dokumentu gali pasitiketi ir tai tik GAL.
Na Inesa ir Linas tikrai rimti.
Niekada nesigailėsi, kad iamzinti savo dienos pasirinkai butent siuos fotografus.
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(muksiukas @ 2007 08 09, 15:59)
mano vestuves vilniuje buvo. Visa laika su ja bendravau tik meilu ir telefonu. Zodziu, gali patikinti, kad tikrainebijotum, jie tikrai nepaves. O kad gazdina drauges, normalu, juk lietuviskas verslas toks baisus, kad tik raštisku dokumentu gali pasitiketi ir tai tik GAL.
Na Inesa ir Linas tikrai rimti.
Niekada nesigailėsi, kad iamzinti savo dienos pasirinkai butent siuos fotografus.
thumbup.gif

labai smagu skaityti rolleyes.gif

noriu padėkoti tam, kas rekomendavo Inesą, o tai aš cikra blondinė, niekada nežinau, ko pati noriu ir nemoku pati sau tai įvardyti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
... na ir dar klausimukas maciusioms Inesos foto albuma notworthy.gif
ar pastebejote, kad nuotraukos labai skirtingos (skirtingu vestuviu), charakteringos.
drinks_cheers.gif ???
kurios pačios pačiausios jums atrodo? wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(muksiukas @ 2007 08 09, 16:06)
... na ir dar klausimukas maciusioms Inesos foto albuma notworthy.gif
ar pastebejote, kad nuotraukos labai skirtingos (skirtingu vestuviu), charakteringos.
drinks_cheers.gif  ???
kurios pačios pačiausios jums atrodo? wub.gif  wub.gif  wub.gif

gal kažką praleidau, tačiau kur pažiūrėti jų taip giriamas foto??
Atsakyti
QUOTE(naktine` @ 2007 08 09, 18:37)
gal kažką praleidau, tačiau kur pažiūrėti jų taip giriamas foto??

nu as nelabai nusimanau kaip ten ta nuoroda pakartoti, bet gali atsiversti 12 puslapi ir ten antras forumietes pasisakymas su nuoroda i kuriama Inesos tinklapi.
Taigi, gerų žiūrkupažiūrku
lens.gif
Atsakyti
Linas ir Inesa

Geresnis foto apdirbimas nei daugumos smile.gif
Atsakyti
jau sukalbejau su inesa!!! clap.gif laimei, manoji svajoniu diena, dar nebuvo uzimta jos itemptam grafike biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AboveStars @ 2007 08 10, 07:34)
jau sukalbejau su inesa!!! clap.gif laimei, manoji svajoniu diena, dar nebuvo uzimta jos itemptam grafike  biggrin.gif

nu va kaip smagu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Leo` @ 2007 08 09, 23:53)
Linas ir Inesa

Geresnis foto apdirbimas nei daugumos smile.gif

Ačiū Leo` už nuorodėlę. Tiesą pasakius foto ne mano skonio, tačiau galiu pagirti (mano akimis žiūrint) kokybišką darbą drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naktine` @ 2007 08 10, 09:10)
Ačiū Leo` už nuorodėlę. Tiesą pasakius foto ne mano skonio, tačiau galiu pagirti (mano akimis žiūrint) kokybišką darbą  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif idomios nuotraukos, nenuobodzios, bet man per daug photoshop'o, t.y. apdirbimo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(naktine` @ 2007 08 09, 15:17)
esp geras pasirinkimas  drinks_cheers.gif

ačiū drinks_cheers.gif
ieškojau specialiai reportažinio, nes esu pas draugus nusvilus "vestuvėse pagal fotografą" schmoll.gif
bet būtent šitos labiausiai užkabino, tikiuosi, po vestuvių šokinėsiu iš džiaugsmo dar labiau mirksiukas.gif
Atsakyti