Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(egle_83 @ 2007 08 08, 17:22)
o Skaiste Zabielaite nei vienos is jusu vestuviu nefotografavo? smile.gif  ax.gif

Tikrai, gal kieno vestuves Skaiste Zabielaite is Klaipedos fotografavo smile.gif
Daug geru atsiliepimu apie ja yra, o pavyzdziu niekas neideda. Yra jos puslapis internetinis, bet noretusi pamatyti jos darbus is forumieciu.
Apie Inesa visi susidare gera nuomone, nes mato jos konkrecius darbus.
Atsakyti
uj,mergaites man jau visai galva susisuko..db esu ties dviem fotografais apsistojus...garla ir inesa...nzn kuri is ju imti... g.gif g.gif gal jus galit padeti man??
Atsakyti
QUOTE(AboveStars @ 2007 08 09, 09:46)
uj,mergaites man jau visai galva susisuko..db esu ties dviem fotografais apsistojus...garla ir inesa...nzn kuri is ju imti... g.gif  g.gif  gal jus galit padeti man??

as uz Inesa wub.gif (dar pliusas tave, kad ji fotografuoja su draugu, ir ko ji nenufotkina, nufotkina jis wub.gif )
Atsakyti
nu mes irgi užsakėm Inesą, tai norėjau paklausti, ar tikrai nereikia bijoti, kad gali pavesti?
nes mes tik susikambinom ir meilu susirašėm?

šiaip bendravimas buvo malonus ir dalykiškas, bet draugės pradėjo gąsdinti, kaip čia mes taip nerimtai susitarėm?????????? g.gif
Atsakyti
ir kokia jos kaina tiksli???
Atsakyti
QUOTE(Žizel @ 2007 08 09, 09:56)
nu mes irgi užsakėm Inesą, tai norėjau paklausti, ar tikrai nereikia bijoti, kad gali pavesti?
nes mes tik susikambinom ir meilu susirašėm?
šiaip bendravimas buvo malonus ir dalykiškas, bet draugės pradėjo gąsdinti, kaip čia mes taip nerimtai susitarėm?????????? g.gif

nebijok, tikrai nepaves schmoll.gif galiu garantuoti 4u.gif

QUOTE(AboveStars @ 2007 08 09, 10:19)
ir kokia jos kaina tiksli???

kitiems metams kainu nezinau schmoll.gif
Atsakyti
ačiū už nuomones dėl Inesos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žizel: 09 rugpjūčio 2007 - 09:34
o tai siemet kokia kaina??? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AboveStars @ 2007 08 09, 11:43)
o tai siemet kokia kaina???  biggrin.gif

parašyk meilą ir sužinosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2007 08 08, 21:07)
O aš pastebėjau kad man dažniausiai ir nepatinka kas daugeliui patinka  ax.gif

aš irgi dažniausiai panašiai jaučiuosi ax.gif

išsirinkau Herkaus nuotraukas - reportažinis stilius ir be saldėsių, pažiūrėk, gal ir tau patiks vestuviu foto

dar mirtinas privalumas (bent jau man), kad bendrauja labai nuoširdžiai, šiltai ir paprastai, bet be jokių pernelyg didelių aikčiojimų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo esp: 09 rugpjūčio 2007 - 12:41
QUOTE(esp @ 2007 08 09, 13:39)
išsirinkau Herkaus nuotraukas - reportažinis stilius ir be saldėsių, pažiūrėk, gal ir tau patiks vestuviu foto

Peržiūrėjau ir juodai baltas ir spalvotas foto thumbup.gif Man asmeniškai labiausiai patinka reportažinis stilius - norisi pamatyti visas, nes iš kiekvienos foto gali nuspresti apie šventės eigą, matai spontaniškumą thumbup.gif
Gražu man ir pozuotos, kaip atvirukuose, tačiau saldybės ne mano stilius 4u.gif
esp geras pasirinkimas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif As jau esu po savosios sventes smile.gif Ir galiu drasiai rekomenduoti fotografa Toma Seikali thumbup.gif Savo darba atliko puikiai, esame labai patenkinti thumbup.gif
Atsakyti