Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

Gal turit kokių atsiliepimų apie fotografę Irutę Jaruševičiūtę iš Kauno? Būčiau labai dėkinga už Jūsų nuomonę.
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2007 08 08, 13:03)
Nerealus fotografas Eigirdas Scinskas, jo fotkes pamatysit cia:

Aš kai ieškojau tai išmaišiau visą internetą, peržiūrėjau daugybę foto, bet jo darbai man įstrigo labiausiai thumbup.gif Tai ir apsistojom ties juo drinks_cheers.gif Juolab kad ir kaip žmogus labai šaunus, dar buvo savo darbų albumą atsinešęs - tai super foto thumbup.gif Po vestuvių parodysiu mūsų foto

QUOTE(Katute @ 2007 08 08, 13:18)
Na,as fotografa rinkausi labai atsakingai smile.gif  Ir naudojomes Mindaugo Armonaviciaus paslaugomis thumbup.gif 
www.paparacis.lt

Gaila nesu savo fotoalbumo susikurus internetinio, bet kitose temose esu imetus nuotrauku.

Šitas man taip pat patiko drinks_cheers.gif

QUOTE(Joa @ 2007 08 08, 13:24)
aha, ir as pastebejau kad tu pastebejai   smile.gif Man Eigirdo foto irgi laaaaabai  thumbup.gif O kaip tau www.meninenuotrauka.lt ? As rekomenduoju  cool.gif

Labai gražios jų padarytos foto wub.gif Tačiau man galbūt šiek tiek per saldu biggrin.gif Bet šiaip savo srities profai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naktine`: 08 rugpjūčio 2007 - 14:02
QUOTE(lauroskax @ 2007 08 04, 20:45)
Inesa gal ir vaziuos i visus miestus,tik pirmenybe teiks klaipedieciams.manau jei netures uzsakymo is Klaipedos,tai turetu vaziuot i kitus miestus,nors sake,kad noretu sumazint klientu skaiciu ir dirbti kokybiskiau,daugiau demesio skirt vienam klientui

jei mes cia apie ta pacia INESA is KLP. kalbame, tai galiu pasakyti, kad jos ir LINO darbai, nes jei karu fotografuoja, yra NEREALUS, FANTASTISKI, tiesiog NEPAKARTOJAMI. Nuotraukos patinka visiems be isimties. Jie mano vestuves fotografavo ir esu labai labai tuo patenkinta.
Galiu tvirtinti, kad joks Eigirdas Scinskas niekada jiems neprilygs. (nepykit Eigirdo šlovininkės) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(muksiukas @ 2007 08 08, 16:00)
jei mes cia apie ta pacia INESA is KLP. kalbame, tai galiu pasakyti, kad jos ir LINO darbai, nes jei karu fotografuoja, yra NEREALUS, FANTASTISKI, tiesiog NEPAKARTOJAMI. Nuotraukos patinka visiems be isimties. Jie mano vestuves fotografavo ir esu labai labai tuo patenkinta.
Galiu tvirtinti, kad joks Eigirdas Scinskas niekada jiems neprilygs. (nepykit Eigirdo šlovininkės)  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

as irgi laukiu jos nuotrauku, nes zinau, kad bus nepakartojamos drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 08 08, 17:03)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

as irgi laukiu jos nuotrauku, nes zinau, kad bus nepakartojamos drinks_cheers.gif

Tikrai bus nepakartojamos wub.gif wub.gif wub.gif
pas juos visos tokios.
Atsakyti
Galiu tvirtinti, kad joks Eigirdas Scinskas niekada jiems neprilygs. (nepykit Eigirdo šlovininkės)  4u.gif

Tai kad Scinskas mano manymu isvis nera toksai jau super-puper fotografas schmoll.gif Jo nuotraukos aisku labai grazios, bet jau geriausiomis tikrai nepavadinciau.
Tokio pobudzio nuotrauku kiekvienas gali pridaryti, skirtumas tarp to 'kiekvieno' ir Scinsko yra tik tame, kad Scinskui kilo mintis pavadinti tai menu ir uzsiprasyti daug babkiu. g.gif
Nezinai kaip jus, bet as, ziuredama jo nuotraukos, nejauciu MEILES, kuria turejo uzfiksuoti fotoaparatas. Juk vestuves - tai dvieju zmoniu MEILES viesas deklaravimas, o ne dekoracijos kazkieno menui. Idomu pasiziureti svetimu kazkieno tokiu nuotrauku, bet kad mano butu tokios... Aciu, ne. schmoll.gif

O va Rutos Doksienes nuotraukos tikrai dvelkia meile, nuosirdumu i naturalumu. Kaip ir Babiciaus nuotraukos. Kaip ir fotoalbumo.puslapiai.lt nuotraukos. Kaip ir Sargeviciaus nuotraukos. wub.gif

Tai va.
Nepykit niekas, cia tik mano nuomone. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiliukas @ 2007 06 11, 17:21)
Žinau nerealia fotografę. Gali pažiūrėti jos darbus Cia
Fotografuoja dviese su vru, tai nuotraukos buna įvairiu rakursu ir pasirinkimo  didis.gif

Gal galetum atsiusti sitos fotografes kontaktus man i az.
Is anksto dekoju. mirksiukas.gif
Atsakyti
Galiu tvirtinti, kad joks Eigirdas Scinskas niekada jiems neprilygs. (nepykit Eigirdo šlovininkės4u.gif

lotuliukas.gif gerai išsireiškei lotuliukas.gif
Muksiuk tai tu išeina Inesos "šlovininkė"?

O šiaip kiekvienam savo mirksiukas.gif
Atsakyti
o Skaiste Zabielaite nei vienos is jusu vestuviu nefotografavo? smile.gif ax.gif
Atsakyti
O aš pastebėjau kad man dažniausiai ir nepatinka kas daugeliui patinka ax.gif Turbūt todėl tokio stiliaus kaip Eigirdo foto man ir gražiausios 4u.gif Gražesnių nesu mačius, nors visą inetą perkapsčiau schmoll.gif

O tai kad kažkas sako kad fotkėse nesimato "meilės" aš su tuo nesutinku...Nes dar neaišku kas ką bando surasti fotkėse, ieškodami tos meilės g.gif Jeigu tai tiesiog kažkoks sentimentalus saldumas, būdingas daugeliui fotografų, ypač pradedančiųjų, tai man jis niekad nepatinka ir nepatiko, ir būtent tokio stiliaus kaip Eigirdo, Elly ar pan fotkėse labai mažai pasirodo tasai saldumas (kai kurie fotografai sugeba atskleisti meilę subtiliai, paslaptingai, lengvai, nedvelkdami sunkiu, sentimentaliu, taip pabodusiu "saldumu"), kas mane ir žavi mirksiukas.gif

Bet kiekvienam savo, džiugu kad paklausūs įvairūs fotografai ir kad skoniai skiriasi 4u.gif

Beje, įmeskit linka Rutos Doksienes ir Inesos/Lino fotkių, juk mes nematę irgi negalim nieko sakyt, lygint, gal iš tikrųjų jų foto irgi labai gražios (ir nesaldžios) 4u.gif

thanks wink.gif
Atsakyti
Jau pamačiau Inesos ir Lino albumus, SUUUPER thumbup.gif thumbup.gif Čia nepasiginčysi 4u.gif

Sakyčiau, kad tai irgi vieni ir pačiausių kol kas matytų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2007 08 08, 21:07)
O aš pastebėjau kad man dažniausiai ir nepatinka kas daugeliui patinka  ax.gif

Jooo, tai as todel ir pasakiau, kad tai tik mano nuomone ir ji gali skirtis nuo kitu. Zinoma, kad skoniai skirtingi ir fotografai skirtingi. Ir tai yra gerai, nes ir tokie fotografai turi pinigeliu uzsidirbt, ir tokie klientai likti patenkinti. mirksiukas.gif

Juk svarbiausia kad tos nuotraukytes jums patiems patiktu, o kas jau ka pasakys jums visiskai neturi rupeti - juk tai jusu svente, ir turit teise matyti ja tokia, kokia norit. Ane? rolleyes.gif

Taigi tegyvuoja ivairus styliai, poziuriai ir teise rinktis! lotuliukas.gif
Atsakyti