Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(dzews @ 2007 08 07, 21:02)
Sveikutės...dar klaidžiodama interneto platybėse radau wedding

Labai grazios nuotraukeles... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzews @ 2007 08 07, 21:02)
Sveikutės...dar klaidžiodama interneto platybėse radau wedding

thumbup.gif Gal zinai kas fotografavo?
Atsakyti
QUOTE(Sypsenele_7 @ 2007 08 07, 23:04)
thumbup.gif  Gal zinai kas fotografavo?

Pagal adresą manau,kad Raimundas0627
tel.mob.8-619-17589,skype:raima06279
Ten pažiūrėjus:"OBO MNE"-dar yra pap.informacijos
Atsakyti
QUOTE(dzews @ 2007 08 07, 23:06)
Pagal adresą manau,kad Raimundas0627
tel.mob.8-619-17589,skype:raima06279
Ten pažiūrėjus:"OBO MNE"-dar yra pap.informacijos

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(varle123 @ 2007 08 07, 20:24)
4u.gif o as merginos jums galiu parekomenduoti profesionala Egidiju S. (pavardes nepamenu doh.gif ). blush2.gif
kuris dirba labai labai gerai  ax.gif
visoje Lietuvoje ir visai nebrangus 1400 litu+ DVD/CD ir dar priedu gavo  blink.gif 
Dirba dviese  thumbup.gif
telefonas 860400678
Fotkino draugus,tai labai fainos nuotraukos mirksiukas.gif ir labai bendrauja fainiai, kreizeja 4u.gif ......nu vienu zodziu mano draugai ir sveciai buvo labai labai patenkinti jo darbu mirksiukas.gif

Nerealus fotografas Eigirdas Scinskas, jo fotkes pamatysit cia:

http://www.e-s.lt/ve...s?lng=lt&type=4

Fotkės nerealios wub.gif Tik kai skambinom, pasakė kad vienam vakarui (čia tik vakarui, tai yra keletui valandų), bazinė kaina yra nuo 3500 lt....

Fotkės meniškos... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JaHarta: 08 rugpjūčio 2007 - 12:04
QUOTE(JaHarta @ 2007 08 08, 12:03)
Nerealus fotografas Eigirdas Scinskas, jo fotkes pamatysit cia:

http://www.e-s.lt/ve...s?lng=lt&type=4

Fotkės nerealios  wub.gif  Tik kai skambinom, pasakė kad vienam vakarui (čia tik vakarui, tai yra keletui valandų), bazinė kaina yra nuo 3500 lt....

Fotkės meniškos...  wub.gif

tikrai ne tas pats, apie kazkoki Egidiju ten tam poste kalbama, ne Eigirda schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 08 08, 12:06)
tikrai ne tas pats, apie kazkoki Egidiju ten tam poste kalbama, ne Eigirda  schmoll.gif

Jau pastebėjau blush2.gif Pataisiau žinutę blush2.gif

neseniai atsikėliau, dėl to susimaišė vardai lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif

Kur dar surasti tokį fotografą kaip Eigirdas S. tik už mažesnę kainą?
Žinokit peržiūrėjus jo visus albumus, aš daugiau negaliu į kitus žiūrėt, "nelimpa" schmoll.gif ax.gif
Atsakyti
Na,as fotografa rinkausi labai atsakingai smile.gif Ir naudojomes Mindaugo Armonaviciaus paslaugomis thumbup.gif Jo ikainis yra 1800Lt,betpadare dar nuolaida 100Lt,tai mokejom 1700Lt. I tai iena fotografavimas, DVD su VISOM nuotraukom, fotoalbumas su JO atrinktom nuotraukom, labai graziai padarytas, sutvarkytas (bet grynai jauniesiems su graziausiom ju foto) ir dar duoda nuolaidu kortele pas ji nuotraukas labaratorijoj darytis. Pats fotografas labai fainas, nelendantis i aki, daugiau gaudo naturalius kadrus, nei vercia pozuot.

www.paparacis.lt

Gaila nesu savo fotoalbumo susikurus internetinio, bet kitose temose esu imetus nuotrauku.
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2007 08 08, 12:08)
Jau pastebėjau blush2.gif  Pataisiau žinutę blush2.gif
neseniai atsikėliau, dėl to susimaišė vardai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif
Kur dar surasti tokį fotografą kaip Eigirdas S. tik už mažesnę kainą?
Žinokit peržiūrėjus jo visus albumus, aš daugiau negaliu į kitus žiūrėt, "nelimpa"  schmoll.gif  ax.gif

aha, ir as pastebejau kad tu pastebejai smile.gif Man Eigirdo foto irgi laaaaabai thumbup.gif O kaip tau www.meninenuotrauka.lt ? As rekomenduoju cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joa: 08 rugpjūčio 2007 - 12:25
QUOTE(Joa @ 2007 08 08, 12:24)
aha, ir as pastebejau kad tu pastebejai  smile.gif Man Eigirdo foto irgi laaaaabai  thumbup.gif O kaip tau www.meninenuotrauka.lt ? As rekomenduoju  cool.gif

jo, šita irgi thumbup.gif

Jaučiu kad dar apgalvosime ar jamsim Eigirdą, ir jei ne- žiūrėsim kažką iš tokių kaip šitie smile.gif

Mat man dabar visi fotografai pasidalinę į tris kategorijas:

1. Eigirdas thumbup.gif

2. Kiti aukšto lygio fotografai (kaip www.meninenuotrauka.lt, http://www.ellyfoto.lt/, http://www.vgfoto.lt/index.html ir tt) lotuliukas.gif lotuliukas.gif

3. paprasti fotografai biggrin.gif

Mąstau mąstau dėl ko taip yr ir supratau kad turbūt tai dėl to kad pas Eigirdą nei vienoj fotkėj žmonės nežiūri į objektyvą...Turbūt tas niuansas lemiamas (aišku, ne tik tai, bet tas svarbu).... doh.gif blush2.gif 4u.gif
Papildyta:
na net jei ir žiūri, tai laaaabai retai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2007 08 08, 13:35)
jo, šita irgi  thumbup.gif
Mąstau mąstau dėl ko taip yr ir supratau kad turbūt tai dėl to kad pas Eigirdą nei vienoj fotkėj žmonės nežiūri į objektyvą...Turbūt tas niuansas lemiamas (aišku, ne tik tai, bet tas svarbu).... doh.gif  blush2.gif  4u.gif
Papildyta:
na net jei ir žiūri, tai laaaabai retai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

man tokios foto pacios nuostabiausios, kai jaunieji ziuri kur nors wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 08 08, 13:44)
man tokios foto pacios nuostabiausios, kai jaunieji ziuri kur nors wub.gif  wub.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif , nes kai ziuri tiesiai i kamera tai ne kas gaunasi, nebent jau labai fotogeniskas zmogus
Atsakyti