Inesa gal ir vaziuos i visus miestus,tik pirmenybe teiks klaipedieciams.manau jei netures uzsakymo is Klaipedos,tai turetu vaziuot i kitus miestus,nors sake,kad noretu sumazint klientu skaiciu ir dirbti kokybiskiau,daugiau demesio skirt vienam klientui
QUOTE(lauroskax @ 2007 08 04, 19:45)
Inesa gal ir vaziuos i visus miestus,tik pirmenybe teiks klaipedieciams.manau jei netures uzsakymo is Klaipedos,tai turetu vaziuot i kitus miestus,nors sake,kad noretu sumazint klientu skaiciu ir dirbti kokybiskiau,daugiau demesio skirt vienam klientui
butent ir man taip sake, kai buvom susitikusios pries vestuves
dabar pas ja eisiu erotines fotosesijos darytis
QUOTE(maziulele @ 2007 08 04, 18:45)
butent ir man taip sake, kai buvom susitikusios pries vestuves
erotines fotosesijos? wow kiek kainuoja pas ja ta fotosesija?
QUOTE(lauroskax @ 2007 08 04, 22:04)
as jimciau tokia... 18tam gimtadieniui drauge siule, bet, stupid, atsisakiau...
QUOTE(lauroskax @ 2007 08 04, 19:45)
Butent, tai dabar zinok kiek tu Klaipedieciu ar aplink Klaipeda issidesciusiu nuotaku uzsisakys pas ja
QUOTE(lauroskax @ 2007 08 04, 23:04)
nu biski tokios ale erotines ji paruosia viena savo kambary, primeto visokiu graziu kailiu
kaine siai dienai sake apie 250lt
bet kad pas ja visos dienos uzimtos, bandysiu lysti kuriai dienai
QUOTE(Sypsenele_7 @ 2007 08 04, 23:47)
Butent, tai dabar zinok kiek tu Klaipedieciu ar aplink Klaipeda issidesciusiu nuotaku uzsisakys pas ja
o is kokio miesto tu pati esi?
QUOTE(lauroskax @ 2007 08 05, 12:48)
o is kokio miesto tu pati esi?
ir kaune ir klaipedoje bunu, bet del fotosesijos prosoderinsiu prie jos
QUOTE(maziulele @ 2007 08 05, 18:05)
ir kaune ir klaipedoje bunu, bet del fotosesijos prosoderinsiu prie jos
O gal galėtumėt paskelbt čia Inesos telefoną, ar nuorodą internete ? savo vestuvėms fotografą jau turiu, bet ateičiai turbūt prireiks
QUOTE(bride @ 2007 08 05, 19:10)
O gal galėtumėt paskelbt čia Inesos telefoną, ar nuorodą internete ? savo vestuvėms fotografą jau turiu, bet ateičiai turbūt prireiks
Inesa 8 633 12334
o as merginos jums galiu parekomenduoti profesionala Egidiju S. (pavardes nepamenu ).
kuris dirba labai labai gerai
visoje Lietuvoje ir visai nebrangus 1400 litu+ DVD/CD ir dar priedu gavo
Dirba dviese
telefonas 860400678
Fotkino draugus,tai labai fainos nuotraukos ir labai bendrauja fainiai, kreizeja ......nu vienu zodziu mano draugai ir sveciai buvo labai labai patenkinti jo darbu
kuris dirba labai labai gerai
visoje Lietuvoje ir visai nebrangus 1400 litu+ DVD/CD ir dar priedu gavo
Dirba dviese
telefonas 860400678
Fotkino draugus,tai labai fainos nuotraukos ir labai bendrauja fainiai, kreizeja ......nu vienu zodziu mano draugai ir sveciai buvo labai labai patenkinti jo darbu