Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

merginos,gal kas turi Inesos is Klaipedos kontaktus,labiausiai reikia jos internetinio puslapio ax.gif
Atsakyti
skaistes puslapis puslapis
QUOTE(lauroskax @ 2007 07 28, 13:29)
merginos,gal kas turi Inesos is Klaipedos kontaktus,labiausiai reikia jos internetinio puslapio ax.gif

chia jei man isheis idejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2007 07 26, 14:57)
Rekomenduoju Mariu Sargeviciu - buvo labai paprasta su juo bendrauti, nuotraukos labai patiko. Nelabai noriu savo nuotrauku viesinti internete, kazkaip vestuves man toks privatus momentas, todel galiu tik nuoroda imesti i Mariaus puslapi www.sargevicius.com Jis vilnietis, bet ir i kitus miestus gali atvaziuoti.

Mus taip pat fotografavo Marius Sargevicius, likom labai patenkinti thumbup.gif Nuotraukos liuks ir su fotografu buvo labai lengva bendraut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vitulia_g @ 2007 07 28, 14:47)
skaistes puslapis puslapis

chia jei man isheis idejau smile.gif

tai,kad man reikia Inesos,o ne Skaistes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žizel @ 2007 07 19, 14:40)
šiandien intensyvi fotografų paieška bigsmile.gif
lb daug skambina, gal 10 fotografų apskambinom doh.gif dar kažkiek meilų parašėm, kur negalima prisiskambinti

sąrašėlis formuojasi toks

http://www.gfoto.tai.lt/

http://www.fotoalbum...es/vesI/v_I.htm

www.lopata.lt

O kokios kainos pas Greta ir pas Lopata? Aciu 4u.gif

QUOTE(Volcano @ 2007 07 27, 16:34)
beje galeciau rekomenduoti , jauna vaikinuka, jo stilius labiau reportazines foto, bet tai ka jis "padare" mano vestuvem ir draugo, tikrai patiko. Aisku skonio reikalas yra reportazinis stilius, bet mum labai patiko. jis is Vilniaus 867068706 Giedrius.

Domina kaina, aciu 4u.gif

---------

Siaip norejau pasiteirauti visu, gal zinote, ar galima su fotografais deretis del kainos, jeigu: vestuves ne savaitgali, sveciu nebus - tik jaunavedziai, praktiskai reikia tik nuotrauku is baznytines ceremonijos.
Atsakyti
QUOTE(Bzzz @ 2007 07 29, 06:08)
Siaip norejau pasiteirauti visu, gal zinote, ar galima su fotografais deretis del kainos, jeigu: vestuves ne savaitgali, sveciu nebus - tik jaunavedziai, praktiskai reikia tik nuotrauku is baznytines ceremonijos.

Manyciau kad visur galima deretis, net parduotuveje wink.gif

Taigi kodel nepabandzius - jei nesutiks, juk nieko neprarasi, o gali ir sutikti. Tik reiketu kazkaip itikinamai deretis. Pvz ne "musu bus mazos vestuves ir be sveciu, duokit nuolaida", o "as tokia grazi ir jaunikis grazus, esam gyvi i linksmi, o jusu nuotraukos suuuuuuper", tai, manau, turetu suveikti biggrin.gif

Nors aisku gal ir neteisi esu, bet bent jau man butu taip maloniau. blush2.gif
Atsakyti
smile.gifsmile.gif Galima ir paprastai paklaust, kiek kainuoja fotografuoti vestuvių ceremoniją ne savaitgalį wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Leo` @ 2007 07 29, 13:21)
smile.gifsmile.gif Galima ir paprastai paklaust, kiek kainuoja fotografuoti vestuvių ceremoniją ne savaitgalį wink.gif

Ir kiek gi kainuoja fotografuoti vestuviu ceremonja viena rugpjucio antradieni provincijoje mirksiukas.gif

Tik mes nei labai grazus, nei labai linksmi, nei apskritai kazkuom ypatingi... nemokam pozuot , todel noretume reportaziniu nuotrauku...

Atsakyti
Aha, šitą klausimą jau galima užduoti patikusiems fotografams smile.gif Kiek kainuotų labai priklauso nuo konkretaus fotografo ir kiek jam toli ta konkreti provincija, bet tikėtina, kad dažnas už antradienį pasiūlys ženkliai pigiau nei šeštadieninę kainą (tikėtina, kad kainuos keletą šimtų; deja, nieko labai konkretaus - konkrečiai turės pasakyti jūsų pasirinkti fotografai).

QUOTE(Bzzz @ 2007 07 29, 15:21)
Ir kiek gi kainuoja fotografuoti vestuviu ceremonja viena rugpjucio antradieni provincijoje  mirksiukas.gif

Tik mes nei labai grazus, nei labai linksmi, nei apskritai kazkuom ypatingi... nemokam pozuot , todel noretume reportaziniu nuotrauku...

Atsakyti
QUOTE(Dew @ 2007 06 12, 12:53)
Mes ja uzsisakem savo vestuviu dienai  thumbup.gif Labai grazios jos nuotraukos  wub.gif ir siaip gana nebrangiai ima  thumbup.gif

mums irgi jie labai patiko.. o jei nepaslaptis, kiek jus mokesit jiems? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(draugė_lija @ 2007 07 27, 14:31)
griežtai ne smile.gif šis punktas net į sutartį buvo įtrauktas biggrin.gif
naktine, matau, kad esi vilnietė, galiu privačiam pokalbiui susitikti smile.gif ir parodyti savo albumą smile.gif nors manau, kad jei susitiksi su Eigirdu jis daug daug gražesnių vestuvių parodys  wub.gif

Oj ačiū, tiesiog pasmalsavau ax.gif Bet kuriuo atvėju su juo bendrausim ax.gif Rodė didžiulį albumą savo darbų, bei patiko kaip žmogus drinks_cheers.gif Dėl jo mažiausiai pergyvenu ir esu tikra kad savo darbą jis atliks gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leo` @ 2007 07 29, 19:02)
Aha, šitą klausimą jau galima užduoti patikusiems fotografams smile.gif Kiek kainuotų labai priklauso nuo konkretaus fotografo ir kiek jam toli ta konkreti provincija, bet tikėtina, kad dažnas už antradienį pasiūlys ženkliai pigiau nei šeštadieninę kainą (tikėtina, kad kainuos keletą šimtų; deja, nieko labai konkretaus - konkrečiai turės pasakyti jūsų pasirinkti fotografai).

Leo, tai tu nori pasakyti, kad as galiu nuo 2000 nusidereti iki 500 Lt ? blink.gif Kazkaip nerealiai atrodo g.gif
Atsakyti