Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(jurgica @ 2007 07 26, 17:08)
sveikutes smile.gif gal kas nors ka nors zino apie fotografa Kastyti Lauzadi?

Zinau tik tiek, kiek parasyta jo puslapyje g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgica @ 2007 07 26, 17:08)
sveikutes smile.gif gal kas nors ka nors zino apie fotografa Kastyti Lauzadi?

poster_offtopic.gif labai grazi avatare puokste
Atsakyti
QUOTE(meid @ 2007 07 26, 09:23)
Papildyta:

Papildyta:
nu kažkas čia stringa biggrin.gif atsiprašom už nesklandumus. Mūsų vestuves fotografafo Gintaras Česonis. Galiu ir jums parodyt:

http://public.fotki.com/sms0518/

Man atrodo, kad jis vienas iš tų fotografų, kurie sugeba labai taikliai pagaut emocijas, jausmus ir visa tai užfiksuot nuotraukose. Bent jau man savo nuotraukas bežiūrint net šiurpas eina, nes taip viskas tikra..

man raso,kad papke tucia g.gif jokiu nuotrauku nematyti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lauroskax @ 2007 07 26, 23:49)
man raso,kad papke tucia g.gif jokiu nuotrauku nematyti verysad.gif

Man irgi ta pati.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(linksmuke81 @ 2007 07 26, 04:19)
Scinsko nuotraukytes geros  thumbup.gif  bet labai brangios  doh.gif

O ar matei jo visas vestuviu nuotraukas? Nes kaip jau auksciau esu rasius, yra didelis skirtumas tarp parinktu "viesinimui" nuotrauku ir visu kitu.

prieš jį "samdydama' buvau susitikusi, tai jis parodė kelių vestuvių "pilną" vaizdą thumbup.gif tai man padėjo apsispręsti ir neskaudinti sau širdies kaina biggrin.gif bet vis tiek kiekvienų vestuvių nuotraukos yra unikalios, nes darant nuotraukas dalyvauja ne tik fotografo talentas, bet ir jaunieji biggrin.gif

nors kartais yra tokios kelios tipinės, parašinės nuotraukos, iš kurių bruožo galima nustatyti autorių cool.gif
Atsakyti
sveikos,
turbut jau apie tai kalbejot, bet noreciau pasiteirauti apie Skaiste Zabielaite is KLaipedos. Kiek girdejau, tai tik geri atsiliepimai. Ka dar is Klaipedos galetumet rekomenduoti?
Atsakyti
QUOTE(draugė_lija @ 2007 07 27, 09:21)
prieš jį "samdydama' buvau susitikusi, tai jis parodė kelių vestuvių "pilną" vaizdą  thumbup.gif  tai man padėjo apsispręsti ir neskaudinti sau širdies kaina biggrin.gif bet vis tiek kiekvienų vestuvių nuotraukos yra unikalios, nes darant nuotraukas dalyvauja ne tik fotografo talentas, bet ir jaunieji biggrin.gif

O, aš taip pat su Eigirdu bendrausiu ax.gif
O tavo foto yra pas jį puslapyje?
Atsakyti
QUOTE(naktine` @ 2007 07 27, 00:50)
O, aš taip pat su Eigirdu bendrausiu  ax.gif
O tavo foto yra pas jį puslapyje?

griežtai ne smile.gif šis punktas net į sutartį buvo įtrauktas biggrin.gif
naktine, matau, kad esi vilnietė, galiu privačiam pokalbiui susitikti smile.gif ir parodyti savo albumą smile.gif nors manau, kad jei susitiksi su Eigirdu jis daug daug gražesnių vestuvių parodys wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo draugė_lija: 27 liepos 2007 - 13:36
QUOTE(egle_83 @ 2007 07 27, 11:28)
sveikos,
turbut jau apie tai kalbejot, bet noreciau pasiteirauti apie Skaiste Zabielaite is KLaipedos. Kiek girdejau, tai tik geri atsiliepimai. Ka dar is Klaipedos galetumet rekomenduoti?

Sveika, jei ketini samdytis Skaiste is Klaipedos, tai gali drasiai, nes bendraudama tiek su profesionaliais operatoriais ar fotografais, visi kaip viena is labai profesionaliu fotografiu ivardija Skaiste, taigi, sekmes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muksiukas: 27 liepos 2007 - 15:15
QUOTE(muksiukas @ 2007 07 27, 15:13)
Sveika, jei ketini samdytis Skaiste is Klaipedos, tai gali drasiai, nes bendraudama tiek su profesionaliais operatoriais ar fotografais, visi kaip viena is labai profesionaliu fotografiu ivardija Skaiste, taigi, sekmes.

aciu uz atsakyma smile.gif
gal numanot kokios pas ja kainos? manau, ji ir operatoriu koki pasiulys.
Atsakyti
beje galeciau rekomenduoti , jauna vaikinuka, jo stilius labiau reportazines foto, bet tai ka jis "padare" mano vestuvem ir draugo, tikrai patiko. Aisku skonio reikalas yra reportazinis stilius, bet mum labai patiko. jis is Vilniaus 867068706 Giedrius.
Atsakyti
o pavardę turi tas Giedrius?
Atsakyti